merhabalarr.
ben de 32+2 haftalık hamileyim. oğluşumun gelişini sabırsızlıkla beklyorum ama artık zaman geçmiyor sanki muhtemelen siz de aynı şekilde hissediyorsunuzdur.
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşllh bebişlerimizii...
ayy valla zaman geçmiyor yaa kızlarr... bir an önce zaman geçsin de alalım bebişlerimizi kucağımızaa :) :) Neyseki sizlerle konuşuyorum rahatlıyorum burda. hele birde bazı rahatsızlıklarım oldukça sizden de duyuyorum yaa demek ki normalmiş diyorumm... İyi ki varsınızzz... :):)
benim bugun 33. haftamin son gunu..yarin 33+1 oluyorum..:)):):
Senin tickers da bi gariplik var pilimi bitti bunun :)))))))) bi dürt :)))
Senin tickers da bi gariplik var pilimi bitti bunun :)))))))) bi dürt :)))
bu ne kızlar günler değişmiş.benim de sat 25.01..bugün doktora gittim demesin mi adam 40 haftayı bekleyecez diye Allaaah 38 de alalım dedim ben çok sıkıldım artık normal insana dönmek istiyorum dedim olmaz dedi..ben yandım nasıl bekleyecem 40 haftayı karnım şimdi bile kocaman insanlıktan çıktım oturamaz kalkamaz yatamaz oldum moralim bozuldu yaaavvv..Allah başka dert vermesin tabi ama o zamana kadar çatlaklarım da artar zaten gıcık oluyorum sarkmış karnıma.öff bunaldım valla..
bu arada göbek deliğimin yanında bi sertlik var diyodum ya poposuymuş beyefendinin,böyle sert popo mu olur dedim doktora dikiyor havaya dedim,bebekler çok sever yatarken popoyu dikmeyi dedi.
kızlar ya normal doğum yaparsam pırt diye kendi çıkarsa 40 haftayı beklerken ne halt edecemruhum daralıyooooooorrr.....
nursati teşekkür ederim bu arada çiçekler içinbenden de hepinize gelsin kader arkadaşlarım..
canim yaaa benimde korkum o benimde doktorumun dedigi 29 ekim düsün yani tam 40 hafta..sana katiliyorum bende o kadar beklemek istemyiorum insanliktan ciktim yani uyuyamiyorum yatamiyorum görünüs olarak su an sorun yok ama o zamana kadar bebek cok büyür catlaklar olur hareketlerim daha kisitlanir..üffffff Allahim hayirlisini versin..
valla bi bunaldım ki sorma burda kimsem yok derdimi anlatacak bi Allah kulu,amaan her günüm aynı çok sıkıldım inan.şu sayfaya da girmesem çatlayacam,çocuklar da ilgi istiyor hayata hangi taraftan baksam bilemez haldeyim..evet şükretmeliyim biliyorum ediyorum da ama ara sıra da bi fenalık geliyor içime nst ye de sokmadı doktor beni..minik sancılarım var normal mi dedim normal dedi..bi de türkiye de işler karışık sağlık konusunda doktorları kılıktan kılığa sokuyorlar ameliyata girip girmeyeceği bile belli değilmiş.üniversitede hoca olduğu için yasak mı gelmiş bilmemne..hiçbişey belli değilmiş haftaya eşimle konuşacak eşim de doktor.ne diyecek bakalım..sığmıyorum bugün dünyaya sıkıldım....
Blau arkadas konusunda seni anliyorum. 1.5 ay almanyada kaldim allahim her gunum aglamakla gecti. Ulkeye doneyim diye bileti yakip erken dondum. Yurt disinda dostluk ve arkadasliklar bi garip. Aksama kadar magazalari altust edip eve gelince yapayalniz kaliyorsun. Ulkemin tasi topragi altin ya. Kentler degisse bile.
Blau sat larimiz arasinda 5 gun var18 Ocak benimkide.
Minigim 40. hafta sana baya bi surpriz olmus yaaa. Allah yardimcin olsun canim.
Kizlar bu arada her ihtimalle erken dogum olursa diye hoca bana 4 doz celeston diye bir igne yapti. Bebegi erken dogumda kuveze almaya gerek olmazmis. Kendi solunumunu saglayabilirmis.
Benimki kiz seslere tepki veriyor sanirim. Ablam yanima oturdugunda yada yigenim konusmaya baslayinca yerinde durmuyor hic :))))
Baba karnima dokununca tik yok. Yazik oda uzuluyor. Ama sabah claxena igneti olurken nasil tekme savuruyor esime. Yazik cok uzuluyor ben bu kizdan cok cekecem diye :)))
yardımınıza ihtiyacım var.bn 32 haftalık hamileyim.tansiyonum normalde 10a 5civarında gezerdi ama son zamanlarda 14e 8 yada 14e 7 civarlarında.bugun gene aynı.napim bilemiorum.yardım eder misiniz acil lutfen.yuksek gibi geliyo bana.
merhabalar pirlepe arkadaşım umarım şimdi iyisindir.gebelikte 14/9 dan sonrası yüksek tansiyon kabul ediliyormuş ve seninki de yükselmiş.ilk gebeliğimde benimki 16/10 olmuştu çok korkmuştum..dikkatli ol bu doktoru aramak için çok çok geçerli bir sebep..yükseldiğinde hemen magnezyum içmelisin bunu gene de doktoruna sor,ve hap bulundurmanı tavsiye ederim.çok korkuyorum çünkü ben tansiyondanteşekkürler.drum cep nosu vs vermişti istedigin saatte arayabilirsin diye.cebini aramak için yeterli bi sebep deil mi bu.
arkadaşlar bende bugün doktora gittim 31 haftalık 1900 gr dedi sancım çok oluyodu nst ye bağladılar doğum sancıları değilmiş idrar yollarımda iltihap varmış ilaç vewrdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?