• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

33. haftalik hamile bayanlar burayaaa

Miniğim hamileliğimin 4. aydan itibaren büyük ablam yanımda aynı kentteyiz. Riskli gebelik oldugu için fedakarlık yaptı sağolsun. Birde okadar kayıptan sonra bu normal yolla hamileleik oldugu için herkes hevesli. Görümcede yakın. Allahın garibi yaaa :))))
Bende senin gibiydim evde yabancı biri oldumu devrelerim yanıyordu. Ama operasyonlar iğneler derken millete saracak gücüm kalmadı :))
Bizim aile çevresi hep ankarada. Doğumda hastaneye gelirlerse şaşmam. Aşiret gibi hastane bahçesine çadır kurun diyorum bozuluyorlar. :))))))))))))))))))))))))

Blaurose'cum bana 16. haftada selvikal yetmezlik icin rahimagzi dikisi attilar. Suan az acilmam var ama ilerleme yok. Acilma dikise inene kadar hoca dogum haftasina geliriz dedi. Vajen ultrason bunun icin. bana 38 bitip 39 dan gun aldigimda sezeryan yapacaklar. Yasimdan dolayi kaslar tembellesmis ve acilmam olmazmis bebek bogulmasin diye buna karar verdi Hoca.

Haftalar gecmiyor gerim gerim gerildim iyice. Uyku kalmadi. Evde herkes bebek icin oda esya ivir zivir derdinde offf. Hareketlerim kisitlandi. Rapor aldim evdeyim ama disari cikamiyorum. yuruyuslerimi iptal etti hoca. Bende evdekilere sariyorum :))) Uyku sorunum nedeniyle herifi yolladim yataktan. koca yatak bana kaldi ohhhh birsuru yastikla uyuyorum. Prensesler gibi oluyo yaaa :60:

canim yaaa kocisini niye gönderiyosinnn yazikkkkkkkk..bende minikkuzumm gibiyimdir kocasiz yatamam..bu karnimla bile ona sarilmadan uyuyamiyorum )::)
canim o zaman senin dogum tarihin belli yani..5 hafta sonra sanirim doguracaksin..ayyy ne heyecanli...bizimkiside supriz bakalim...

iyi olmana sevindim 1 mm lik açılma da önemli değil dediyse öyledir canım takma kafana..benim 35 haftalıkken ikizlerde nst de sancı çıktı doktor alttan muayene etti,3 cm açık dedi 5 gün sonra doğum yaptım ama nasıl oluyor bu iş anlamadım 3 cm biraz fazla değil mi neyse işte korkma yani..bu arada senin doktor yabancı mı Türk mü nasıl anlaşıyorsunuz..oranın doktorlarının yaklaşımları nasıl hemşireler falan merak ettim

canim 3 cm baya cok acilmis zaten ama dogum 10 cm den sonra gerceklesiyor diye okudum inetrnette..benim 1 mm kafami baya karistirdi cünkü dr iki gun once gittgimde acikliktan falan bahsetmedi ..benim doktorum Alman..aslinda bu gittigim benim doktorum degil benim kendi doktorum gerci oda alman kadin tatile gitti buna yönlendirdi..benimm almancam cok kötü degil ama ben hamile kaldigimdan beri nolur nolmaz kocam yanimda gelir her doktora..o alman vatandasi dogma büyüme burali..burda her bolumden doktoru vardir insanlarin yani benim kbb doktorum , aile doktorum iste dis doktorum vs hepsi var..ben su an hepsinden memnunum hepside alman.sadece kendi kadin doktorum cok sevimsiz soguk bir kadin sevmiyorum onu degstiecektim izin vermediler hamilelige basladigim doktorla bitirmelisin dogumdan sonra doktorunu degistirisin dediler..mecburen buna devame diyorum..zaten az kaldi., sonra yüzünü görmeyecegim..bu kendi yönlendirdigi doktoru sevdim cok daha önce 13. haftada ense kalinligi testimi bu adam yapmisti..adam yasli ve cok bilgili baya iyi yani alaninda uzman..zaten adamin muayenesinde her türlü donanim var benim doktorumda hersey yok.. neyse boyle yani ama tr ye izine gelmsitim o zaman 19 haftaliktim özel bir hastende kadin dogum doktoruna gitmistim kontrol icin cok hosuma gitmisti , tamam cok para vermsitim ama cok ilgilendi doktor uzun uzun herseyi anlatti , ultrasonda herseyi anlatti gösterdi elime 20 tane resim verdi..cok mutlu etmisti beni..o akliam geldikce keske orda olsam dedgim olur:):)

canım kanamanın kesilmesine çok sveindim. İnşallahh zamanında gelecek bu minikler Allahın izniyle. ben çoğunlukla yatıyorum dinleniyorum ama sancı giriyor arada korkuyorum çok. canım açılmayı vajinal muayene ile mi gördü? benim son kontrolümde yapmadı vajinal muayene ama rahim boyunu ölçelim dedi sanırım. 4,5 cm dedi güzel dedi. birşey demedi. bunlar ayrı şey mi anlamadım ben şimdi.

aaaa 4.5 cm dedigi ne acilma degil heralde demi? bana vajinal muayene yapti hani sokuyor ya uzun alet kameri var ucunda. onunla gördü..yok yok rahim boyu demis sana benim annepasaportumda iki gün önce acile gittigimde 3,47 cm diye bit not var , bugun yazdigindada 3.60 cm demis ..bu rahim boyu sanirsam ..ama bilmiyorum bunu bi internetten bakayaim bi.

Miniğim hamileliğimin 4. aydan itibaren büyük ablam yanımda aynı kentteyiz. Riskli gebelik oldugu için fedakarlık yaptı sağolsun. Birde okadar kayıptan sonra bu normal yolla hamileleik oldugu için herkes hevesli. Görümcede yakın. Allahın garibi yaaa :))))
Bende senin gibiydim evde yabancı biri oldumu devrelerim yanıyordu. Ama operasyonlar iğneler derken millete saracak gücüm kalmadı :))
Bizim aile çevresi hep ankarada. Doğumda hastaneye gelirlerse şaşmam. Aşiret gibi hastane bahçesine çadır kurun diyorum bozuluyorlar. :))))))))))))))))))))))))

nursati sen ankaradami yasiyorsun???

ya bizimkiler yani dünürler pek samimi değildir ya da hiç diyelim.şimdi doğumda biraraya gelmeleri pek hoş olmuyor..saçma oluyor yani ama naparsın doğum işte sırayla gelseler iyi olurdu emmeee

Blau evet Ankara'da yasiyorum seker. Ankaraliyim ben zaten.
Kisss herifi yollamasam ne olacak aylardir pehrizde garibim. Aman oh olsun asilamalarda beni az surundurmedi :)) Yoksa bana duskundur. Kent disina ciksam bensiz yatakta uyumuyor bile :))

12 ekimden sonra heran kesebilirler beni walla. Sag salim isallah 11 yillik savasim bitecek sukur :nazar: Darisi sizlere.

Minigim, esimle bilmem kacinci derece akrabayiz :) kimseye gel gelme diyemem valla. Daha sirada 2 gelin var doguracak :) İlginc olani Ekim dogumlu hepsi. Ama 1. benim milletin takisini tokmagini ben alacam ilk :))))))

Blau evet Ankara'da yasiyorum seker. Ankaraliyim ben zaten.
Kisss herifi yollamasam ne olacak aylardir pehrizde garibim. Aman oh olsun asilamalarda beni az surundurmedi :)) Yoksa bana duskundur. Kent disina ciksam bensiz yatakta uyumuyor bile :))

12 ekimden sonra heran kesebilirler beni walla. Sag salim isallah 11 yillik savasim bitecek sukur :nazar: Darisi sizlere.

Minigim, esimle bilmem kacinci derece akrabayiz :) kimseye gel gelme diyemem valla. Daha sirada 2 gelin var doguracak :) İlginc olani Ekim dogumlu hepsi. Ama 1. benim milletin takisini tokmagini ben alacam ilk :))))))

memleketlim benimmm...:64::64::64::64: bende dogma büyüme Ankaraliyim ...ve Ankarayi hicbiryere degismem..havasi baska insani baska herseyi baska...gidiyorum geliyorum hemen özlüyorum..dayanamiyorum hic :(:(
aman aman :nazar::nazar::nazar::nazar: kocanla sana nazar degmesin:nazar::nazar::nazar::nazar: aynen bizedeee:nazar::nazar::nazar:
inslalah canim burdan hayirli haberlerini aliriz..bisey kalmadi surda..

nursati takı tokmak dediğin doğum hediyesi filansa bana çiçek bile gelmez onu biliyorum:63: şanslısın ne güzel Allah bozmasın benim için sıskıntı yani biraz bu işler

kizim icimi disima cikartiyor butun organlarim yerinden oynuyor sanki..arada cokda aci veriyor...kizim cok hareketli kizla hemde cok ..........:):)

nursati takı tokmak dediğin doğum hediyesi filansa bana çiçek bile gelmez onu biliyorum:63: şanslısın ne güzel Allah bozmasın benim için sıskıntı yani biraz bu işler

banada pek bisey gelmez..kimse yokki burda :):) birkac arkadasimiz var o kadar.annem gelecek bi anneannesi yani...napalim ....kizimiz gelsinde saglikli alalim kucagimiza..

merhabalarr.
ben de 32+2 haftalık hamileyim. oğluşumun gelişini sabırsızlıkla beklyorum ama artık zaman geçmiyor sanki muhtemelen siz de aynı şekilde hissediyorsunuzdur.
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşllh bebişlerimizii...

merhabalarr.
ben de 32+2 haftalık hamileyim. oğluşumun gelişini sabırsızlıkla beklyorum ama artık zaman geçmiyor sanki muhtemelen siz de aynı şekilde hissediyorsunuzdur.
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşllh bebişlerimizii...

benim kizim olacak ve ilk bebegim:):) sat"a göre dogum tarihi ne verdi doktorun?

banada pek bisey gelmez..kimse yokki burda :):) birkac arkadasimiz var o kadar.annem gelecek bi anneannesi yani...napalim ....kizimiz gelsinde saglikli alalim kucagimiza..

yok canım kimseden bir şey beklediğimden değil sadece eşimin ailesinden bi çiçek beklemiştim ilkinde almadılar tabiki,bunda beklemiyorum..yoksa azıcık aşım ağrımaz başım
elden gelen öğün olmaz o da vaktinde bulunmaz gibi atasözlerini kendime felsefe edinmişimdir:61:
tabiki bebeğim sağlıklı olsun bu dünyalara değer:emir_bebek:
bu arada benimki de çok hareketli ikizlerde böyle birşey yaşamaşıtım şaşırıyorum demek ki onların yeri darmış.karnımın aynı anda 4 tarafında girinti çıkıntılar oluşuyor yamulup yumuluyor..nedir bu arkadaş ne halt karıştırıyor bu çocuklar içerde:37:çılgın gençlik işte:52:

benim kizim olacak ve ilk bebegim:):) sat"a göre dogum tarihi ne verdi doktorun?

benim de ilk bebeğim. çok heyecanlıyım o yüzden :))
bizim doğum tarihimiz sürekli değişiyo miniğimin gelişimine göre sanırsam çünkü son satı net hatırlamıyorum ben ne yazık ki.. 27. hafta derken ultrason değerlerinde 29 çıktı en son. ekim sonu gelir bu erken ayrıl izne dedi doktorum vallaha bakalım :)) fena da olmaz aslında çok sabırsızlanıyorum gerçi sağlıklı olsun da bekllemeye razıyımm ..
senin ne zaman tahmini doğum?

benim de ilk bebeğim. çok heyecanlıyım o yüzden :))
bizim doğum tarihimiz sürekli değişiyo miniğimin gelişimine göre sanırsam çünkü son satı net hatırlamıyorum ben ne yazık ki.. 27. hafta derken ultrason değerlerinde 29 çıktı en son. ekim sonu gelir bu erken ayrıl izne dedi doktorum vallaha bakalım :)) fena da olmaz aslında çok sabırsızlanıyorum gerçi sağlıklı olsun da bekllemeye razıyımm ..
senin ne zaman tahmini doğum?

bana doktorum 29 ekim dedi..ama icimden bir his o kadar beklemeyecegimizi söylüyor..29 ekim 40. haftaya geliyor..cok var yaa daha :):)

ayy valla zaman geçmiyor yaa kızlarr... bir an önce zaman geçsin de alalım bebişlerimizi kucağımızaa :) :) Neyseki sizlerle konuşuyorum rahatlıyorum burda. hele birde bazı rahatsızlıklarım oldukça sizden de duyuyorum yaa demek ki normalmiş diyorumm... İyi ki varsınızzz... :):)

Back
X