33. haftalik hamile bayanlar burayaaa

merhabalarr.
ben de 32+2 haftalık hamileyim. oğluşumun gelişini sabırsızlıkla beklyorum ama artık zaman geçmiyor sanki muhtemelen siz de aynı şekilde hissediyorsunuzdur.
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşllh bebişlerimizii...

Allah sanada dayanma gücü versin bak biz tıssslamaya başladık bile :)))))) Sağlıklı gitsinde herşey.

ayy valla zaman geçmiyor yaa kızlarr... bir an önce zaman geçsin de alalım bebişlerimizi kucağımızaa :) :) Neyseki sizlerle konuşuyorum rahatlıyorum burda. hele birde bazı rahatsızlıklarım oldukça sizden de duyuyorum yaa demek ki normalmiş diyorumm... İyi ki varsınızzz... :):)

Gerçekten zaman geçmiyor. Ayakta duracak halim yok. halsizlik başladı şimdiden. Evde durmadan biryere çarpıyorum. Ama benim başka bir korkumda 38. haftaya kadar açılma olmasın, dikişe inmesin açılma. Sağlıklı gidiyor herşey çok şükür :nazar:

Senin tickers da bi gariplik var pilimi bitti bunun :)))))))) bi dürt :)))

canim benim tickers aslinda benim sat im 25.01.2011 ona görr girdim ben onu ama doktorumun hesapladigi nasil yapiyorlarsa onlarin hesabina göre sat im 22.01.2011. gercek olan doktorun hesapladigi tabiki..ama onu nasil hesapliyorlar bilmyiorum :)

bu ne kızlar günler değişmiş.benim de sat 25.01..bugün doktora gittim demesin mi adam 40 haftayı bekleyecez diye Allaaah 38 de alalım dedim ben çok sıkıldım artık normal insana dönmek istiyorum dedim olmaz dedi..ben yandım nasıl bekleyecem 40 haftayı karnım şimdi bile kocaman insanlıktan çıktım oturamaz kalkamaz yatamaz oldum moralim bozuldu yaaavvv..Allah başka dert vermesin tabi ama o zamana kadar çatlaklarım da artar zaten gıcık oluyorum sarkmış karnıma.öff bunaldım valla..
bu arada göbek deliğimin yanında bi sertlik var diyodum ya poposuymuş beyefendinin,böyle sert popo mu olur dedim doktora dikiyor havaya dedim,bebekler çok sever yatarken popoyu dikmeyi dedi.
kızlar ya normal doğum yaparsam pırt diye kendi çıkarsa 40 haftayı beklerken ne halt edecem:50:ruhum daralıyooooooorrr.....
nursati teşekkür ederim bu arada çiçekler için:71: benden de hepinize gelsin kader arkadaşlarım..

bu ne kızlar günler değişmiş.benim de sat 25.01..bugün doktora gittim demesin mi adam 40 haftayı bekleyecez diye Allaaah 38 de alalım dedim ben çok sıkıldım artık normal insana dönmek istiyorum dedim olmaz dedi..ben yandım nasıl bekleyecem 40 haftayı karnım şimdi bile kocaman insanlıktan çıktım oturamaz kalkamaz yatamaz oldum moralim bozuldu yaaavvv..Allah başka dert vermesin tabi ama o zamana kadar çatlaklarım da artar zaten gıcık oluyorum sarkmış karnıma.öff bunaldım valla..
bu arada göbek deliğimin yanında bi sertlik var diyodum ya poposuymuş beyefendinin,böyle sert popo mu olur dedim doktora dikiyor havaya dedim,bebekler çok sever yatarken popoyu dikmeyi dedi.
kızlar ya normal doğum yaparsam pırt diye kendi çıkarsa 40 haftayı beklerken ne halt edecem:50:ruhum daralıyooooooorrr.....
nursati teşekkür ederim bu arada çiçekler için:71: benden de hepinize gelsin kader arkadaşlarım..

canim yaaa benimde korkum o benimde doktorumun dedigi 29 ekim düsün yani tam 40 hafta..sana katiliyorum bende o kadar beklemek istemyiorum insanliktan ciktim yani uyuyamiyorum yatamiyorum görünüs olarak su an sorun yok ama o zamana kadar bebek cok büyür catlaklar olur hareketlerim daha kisitlanir..üffffff Allahim hayirlisini versin..

Son düzenleme:
canim yaaa benimde korkum o benimde doktorumun dedigi 29 ekim düsün yani tam 40 hafta..sana katiliyorum bende o kadar beklemek istemyiorum insanliktan ciktim yani uyuyamiyorum yatamiyorum görünüs olarak su an sorun yok ama o zamana kadar bebek cok büyür catlaklar olur hareketlerim daha kisitlanir..üffffff Allahim hayirlisini versin..

valla bi bunaldım ki sorma burda kimsem yok derdimi anlatacak bi Allah kulu,amaan her günüm aynı çok sıkıldım inan.şu sayfaya da girmesem çatlayacam,çocuklar da ilgi istiyor hayata hangi taraftan baksam bilemez haldeyim..evet şükretmeliyim biliyorum ediyorum da ama ara sıra da bi fenalık geliyor içime nst ye de sokmadı doktor beni..minik sancılarım var normal mi dedim normal dedi..bi de türkiye de işler karışık sağlık konusunda doktorları kılıktan kılığa sokuyorlar ameliyata girip girmeyeceği bile belli değilmiş.üniversitede hoca olduğu için yasak mı gelmiş bilmemne..hiçbişey belli değilmiş haftaya eşimle konuşacak eşim de doktor.ne diyecek bakalım..:19:sığmıyorum bugün dünyaya sıkıldım....

valla bi bunaldım ki sorma burda kimsem yok derdimi anlatacak bi Allah kulu,amaan her günüm aynı çok sıkıldım inan.şu sayfaya da girmesem çatlayacam,çocuklar da ilgi istiyor hayata hangi taraftan baksam bilemez haldeyim..evet şükretmeliyim biliyorum ediyorum da ama ara sıra da bi fenalık geliyor içime nst ye de sokmadı doktor beni..minik sancılarım var normal mi dedim normal dedi..bi de türkiye de işler karışık sağlık konusunda doktorları kılıktan kılığa sokuyorlar ameliyata girip girmeyeceği bile belli değilmiş.üniversitede hoca olduğu için yasak mı gelmiş bilmemne..hiçbişey belli değilmiş haftaya eşimle konuşacak eşim de doktor.ne diyecek bakalım..:19:sığmıyorum bugün dünyaya sıkıldım....

ayy canim yaaaa senin ilgi göstermen gereken cocularda var,,, benim bi kendim bi kocam...ama yinede zor tek yaptigim sabah kahvalti hazirla kaldir, öglen yemek yap ye kaldir bulasik makine koy sonra ohhh keyif..bu kadar ..imkanim olsa bunlarida yapmayacagim..canim hic birsey yapmak istemiyor...benimde burda kimsem yok, bana yardim edecek, birak yardim etmeyi oturup sohbet edecegim kadin kadina yokk iste..esimin bazi arkadaslari var arada görüstügümüz ama onlarlada fazla samimi olmak istemiyorum..hepsi benden yasca buyuk..gerci onemli degilde ben kendi arkadaslarimi isterdim yanimda ne guze olurdu:)): Ama Allahtan esimde bana arkadas , biz beraber zaman gecirmeyi cok severiz , ikimizde keyif deliyiz,,, bakalim cocuk gelince ne olacak deyio duruyor esim,, eski kayif hallerimiz özleyecegiz diyor..hakli tabi, bircok sey bir süre eskisi gibi olmaz..
.senin esin ne doktoru canim ?? bir avazda kurtuluruz insallah..

Son düzenleme:
benim eşim fizik tedavi asistan şu anda daha uzman olmadı.bebek doğunca tabiki hayatınız değişecek ama yine çok güzel olacak biraz tembellik yapamayacaksın o kadar şimdi keyif çat valla ben de öyle yapmıştım ilk hamileliğimde her gün gezdirtiyordum kendimi şimdi çocuklar başımın etini yiyor anne hadi sen çocuk ol ben baba oliiiim,sen şunu yapmam de ağla,sen aslan ol ben seni yakaliyiiimm,sen şunu de bunu de iki dk rahat yok,kakam geldi çişim geldi..bugün tv de üstün dökmen vardı bi kahve yapayım kendime oturup izliyim diye hayal kurdum hayaldi tabiki üçümüze de yaptım yoksa benden otlanacaklar ama izletmediler kafamı üttüler..ki bunlar uslu sayılabilecek çocuklar ama neticede çocuk..
valla ben de pek ev işi yapamıyorum nefesi başka tarafımdan almaya başlıyorum çünkü o zaman:52:sabah kahvaltı,öğle yemeği akşam yemeği çamaşır yıka as,topla,bulaşık makinesini boşalt bunlar bile zor geliyor..eşim akşam gelince yardım ediyor yoksa dayanamam heralde..şimdi 3. bebekle napacaz bakalım

Blau arkadas konusunda seni anliyorum. 1.5 ay almanyada kaldim allahim her gunum aglamakla gecti. Ulkeye doneyim diye bileti yakip erken dondum. Yurt disinda dostluk ve arkadasliklar bi garip. Aksama kadar magazalari altust edip eve gelince yapayalniz kaliyorsun. Ulkemin tasi topragi altin ya. Kentler degisse bile.
Blau sat larimiz arasinda 5 gun var :P 18 Ocak benimkide.

Minigim 40. hafta sana baya bi surpriz olmus yaaa. Allah yardimcin olsun canim. :54:

Kizlar bu arada her ihtimalle erken dogum olursa diye hoca bana 4 doz celeston diye bir igne yapti. Bebegi erken dogumda kuveze almaya gerek olmazmis. Kendi solunumunu saglayabilirmis.

Benim kiz seslere tepki veriyor sanirim. Ablam yanima oturdugunda yada yigenim konusmaya baslayinca yerinde durmuyor hic :))))
Babasi karnima dokununca tik yok. Yazik oda uzuluyor. Ama sabah claxena igne yaparken nasil tekme savuruyor esime. Yazik cok uzuluyor ben bu kizdan cok cekecem diye :)))

Son düzenleme:
Blau arkadas konusunda seni anliyorum. 1.5 ay almanyada kaldim allahim her gunum aglamakla gecti. Ulkeye doneyim diye bileti yakip erken dondum. Yurt disinda dostluk ve arkadasliklar bi garip. Aksama kadar magazalari altust edip eve gelince yapayalniz kaliyorsun. Ulkemin tasi topragi altin ya. Kentler degisse bile.
Blau sat larimiz arasinda 5 gun var :P 18 Ocak benimkide.

Minigim 40. hafta sana baya bi surpriz olmus yaaa. Allah yardimcin olsun canim. :54:

Kizlar bu arada her ihtimalle erken dogum olursa diye hoca bana 4 doz celeston diye bir igne yapti. Bebegi erken dogumda kuveze almaya gerek olmazmis. Kendi solunumunu saglayabilirmis.

Benimki kiz seslere tepki veriyor sanirim. Ablam yanima oturdugunda yada yigenim konusmaya baslayinca yerinde durmuyor hic :))))
Baba karnima dokununca tik yok. Yazik oda uzuluyor. Ama sabah claxena igneti olurken nasil tekme savuruyor esime. Yazik cok uzuluyor ben bu kizdan cok cekecem diye :)))

Aynen öyle magaza magaza geziyorum alisveris manyagi oluyorum biseyler yiyiorum eve geliyorum dört duvar ..esim yoksa yani..o yuzden kizimin gelmesini daha cok heyecanla bekliyorum..en iyi arkadasim olacak :):)

benim kizim bugun cok hareketli ötesiydi hatta canimi yakacak kadar..oturamadim illa uzanmam lazimdi..ben muzik kutum var onu kurup karnima dayiyorum.. o zaman hareketi kesilir muzigi dinler.. bunu bir doktor soyledi. anne karnindayken hafif bir müzik dinletirsen dedi sürekli ama gunduz saatlerinde ..dogduktan sonra aglama nöbetlerinde cok isine yarar dedi.. cünkü o zaman o melodiyi hatirlayip sakinlesip dinliyormus..ne guzel degilmis..zaten simdiden dinliyor..hemen hareketi birakiyor..sakinlesiyor..arada bir mozartta dinletiyorum ..ama muzik kutusu daha hosuma gidiyor ne yalan soliiimm:):)sizlerinde aklinizda bulunsun deneyin mutlaka :):)

nursaticim erken dogum olursa bile hayirlisi olsun insallah..bebeklerimizin sagligi yerinde olsun yeterki....

yardımınıza ihtiyacım var.bn 32 haftalık hamileyim.tansiyonum normalde 10a 5civarında gezerdi ama son zamanlarda 14e 8 yada 14e 7 civarlarında.bugun gene aynı.napim bilemiorum.yardım eder misiniz acil lutfen.yuksek gibi geliyo bana.

yardımınıza ihtiyacım var.bn 32 haftalık hamileyim.tansiyonum normalde 10a 5civarında gezerdi ama son zamanlarda 14e 8 yada 14e 7 civarlarında.bugun gene aynı.napim bilemiorum.yardım eder misiniz acil lutfen.yuksek gibi geliyo bana.

canim hamilelikte tansiyon cok önemli hemen doktoruna danis..benim tansiyon konusunda deneyimim olmadi ama arkdasimin sorunu vardi , senin tansiyonun yükselmis..ben tansiyonun düüsk yada yüksekte olsa hep ayni ölcüde kalmasinin iyi oldugunu biliyorum yani..genelde 14-8 se hep boyle olmali yada 10-9 ise hep boyle sabit kalmali diye biliyorum ama doktoruna telefon ac en azindan söyle ..kafan karismasin..

teşekkürler.drum cep nosu vs vermişti istedigin saatte arayabilirsin diye.cebini aramak için yeterli bi sebep deil mi bu.
merhabalar pirlepe arkadaşım umarım şimdi iyisindir.gebelikte 14/9 dan sonrası yüksek tansiyon kabul ediliyormuş ve seninki de yükselmiş.ilk gebeliğimde benimki 16/10 olmuştu çok korkmuştum..dikkatli ol bu doktoru aramak için çok çok geçerli bir sebep..yükseldiğinde hemen magnezyum içmelisin bunu gene de doktoruna sor,ve hap bulundurmanı tavsiye ederim.çok korkuyorum çünkü ben tansiyondan

arkadaşlar bende bugün doktora gittim 31 haftalık 1900 gr dedi sancım çok oluyodu nst ye bağladılar doğum sancıları değilmiş idrar yollarımda iltihap varmış ilaç vewrdi :(

arkadaşlar bende bugün doktora gittim 31 haftalık 1900 gr dedi sancım çok oluyodu nst ye bağladılar doğum sancıları değilmiş idrar yollarımda iltihap varmış ilaç vewrdi :(

31 haftalikken bebegin 1900 gr ....benim 33. haftamdayken gectigimiz sali gunu gitmistim ayni 1900 gr dedi .kiloyu fazla buludu 1800 olmaliydi ideali dedi...ilgincc...burdaki doktorlar bebekler kilo almasin diye ellerinden geleni ypiyorlar

merhabalarr. birkaç gündür gelemeedim bilgisayarın azizliğine uğradım. siz konuyu ilerletmişsiniz:)) neyse bundan sonrasını yakalarım artık.. aynı şeyleri yaşayanlarla paylaşım içine girmek rahatlatıyo insanı.
bu arada biz dün oğluşumu görmeye gittik. 1800 gr olmuş paşam. 32.hafta için iyi bir ağırlık sanırım. ama görüntüsünü sevmekten boyunu sormayı unuttukk:))
sizin bebişler ne alemde hepsi iyidir inşllhh...

Back
X