Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dün aksam baya morelım bozukldu sürekli büyük wc varmıs gıbı hıssettım ıkınma istegıoldu mercimek corbası ıcmiştim ondan oldu galiba am acok korktum
dr dun eşim mesaj atmış eşim cumartesıden berı yatıyo ve canı cok sıkılıyo sureklı yatmasımı gerek demıs oda yatmak erken dogum yapmaktan daha ıyıdır zaten havada karlı kontrolde görüşürüz demiş
halbuki oturabılırmı diye sormak istemiş eşim ama
o mesajı goruncede sok oldum allah korusun bızı ınsallahh
ne iğnesi vuruluyodun nidilat felandmı ?
birde tuvalet ihtiyacın küçükmü büyükmüydü benimde oluıyorda
inşallah tekrarlamaz ya
dr medicalpark iyi diyordu ama orada yer olmuyormuş pek bebeğim iyi olsunda ne yapalım kredi falan çekicez artık dr yarın konuşucaz alternatif bi hastane da olmalı yenidoganı iyi olan ki son anda acıkta kalmıyalım vall acibademe gel demişti bana orada bir günlük küvez 1000 liraymış
çiğer iğnesi işe yaramıyormu acaba yada sık sık olmak mı gerek
senin cocuklarını allah bagıslasın hiç bi kompikasyon felan olmadı dimi
psikolojiylede alakalıymış
çünkü tüp bebekte ikizde olsa tekde olsa tüp bebek yöntemiyle hamile kalanlar genelde erken dogum yapıp kaybetmekten korkarmış ve hakketten bir kısmıda erken dogum yaparmış kanıtlanmış bişi yok ama dr söyledi bunu bana
nevra çok kroktum ya arada benimde oluyor büyük tuvaletim var gibi ama ben 3 gün tuvalete çıkamamıştım belki çok birikti diyorum umuyorum umut ediyorum :gitme:
inşallah benim bebişime işeyarar ya bakalım dr belki haftada bir tekrarlar iğneyi
4 tane oldum şimdiye kadar akşam 2 bir arada sabah 2 bir arada
nınımm sen da önceden bana yazmıştın suyun gelip gitmiştin hatırladım şimdi sakın kusura bakma tekrar sordum diye