Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarr geldsikk
usg bebegımız 2420 gr cıktı
halbukı cuma gecesı 2520 gr çıkmıştı oda usg bakma amacım kılosuna degıl rahım agzına bakmaktı dedı ölçüm yapsabilmektı neyse ıyı yanı bence yıne kılosuu
bı yuzunu gostermedi eliyle ayagını tutuyorduu akannehir
şekerim biraz yükske çıkıyorda oda yuruyüşte yapmıyosun dedi bende ne yürüyüşü sürkeli yatıyorum dedim
eşim dedi süreklimi yatması gerek oturmazmı dedi
oda oturabilir ama istirat etse da iyi tabi dedi eşimde erken dogum riski oldu içinmi dedi hayır canım dedi kendi işini yapabilir ama kendini yormadan haftada bir dışarıda cıkabilri dedi hafta sonu kar yagdında kar topuda oynayın dedi
ama agrın oldu gün sürkeli yat dedi bu ayda olan hemen hemen herkezin ya kasık agrısı , ya aşagıya baskı yada kasılma oluyor dedi bence erken dogurmucaksın dedi bana inan ve olmucak seyi üstüne cekme dedi zaten geciktirmek için ilac içiyosun dedi benim eşim 6.ayda başiladı sancılar 39 zorla dogurtuk ona bi ilkac vermiştik oda ona inandı ve doguırmadı dedi.. erken dogurmucak birine bile erken dogum desem oda dogurur o sıkıntıdan dedi..
nst bile sokmadı beni ben tedirgin tedirgin habire sordum o hiç oralı olmadı kendisi riskli gebelikler uzmanı herife güveniyorum bende cıkınca gittim iskender yedim azıcık aflışveriş yaptım eve geldim kasıgım yine agrıdı ama takmadım.. bakalım umarım erken dogurmam ha dikkatli olucam tabi yinede anca bi yemeğimi yapıcam o kadar
rahinm agzı uzunlugunda iyi dedi işte böyle güzel dimi haberler kaydirigubbakcemile2