329. Dönem Meleklerinin Yeri =))

bebiş iyi kızlarda ben iyi değilim basım cok agrıyor. parol içtim ama fayda etmedi bende migren var ve ilacımı almadan gecmiyordu artık içemiyorumda umarım yatınca gecer. bugün cok zorlandım

geçmiş olsun canım benim, ilk aylar bide son ay zor olurmus zaten demi, sabret geçicek inşallah sıkıntıların meleğini kucagına aldınmı unutursun nasılsa herseyi:1hug:

tık tıkk kimse var mıııı uykum kactı ben de bizim şekerleri bi yoklayayım dedimkaydirigubbakcemile3 nasılsınız kızlar

valla yuvarlanıp gidiyoruz tatlımkaydirigubbakcemile2 askerlik stresini atlattık da iş arama stresine girdikakannehir benim stresim bana yetiyodu halbukikaydirigubbakcemile3

ya sorma biz 3 ay bekledik yeni girdi işe, butun basvurularıda ben yaptım.:) Biran önce iş bulsun die yapmadığım kalmadı. Gazetelerden bulduklarıma mail attım, profil oluşturdum başvuru yaptım. Sonunda oldu , şimdide deli gibi çalışıyo.. görüşemiyoruz iş yüzünden..

Ben de aynen senin gibi başvurularla uğraşıyorum internet problemi var da bakalım bi haftada dırdıra başlamıştı zaten inşallah en kısa zamanda iyi bişeyler çıkar öylesine bi yerde başlamasını da istemiyorum açıkçası malum önümüzde yapılacak bir sürü alışveriş var:roflol: Senemcim seni kocaman öpüyorum tatlım uyku geldi bana yavaştanŞeniz

Ben de aynen senin gibi başvurularla uğraşıyorum internet problemi var da bakalım bi haftada dırdıra başlamıştı zaten inşallah en kısa zamanda iyi bişeyler çıkar öylesine bi yerde başlamasını da istemiyorum açıkçası malum önümüzde yapılacak bir sürü alışveriş var:roflol: Senemcim seni kocaman öpüyorum tatlım uyku geldi bana yavaştan Şeniz

Anlıyorum canım bende aynı şeyleri yaşadım, inşallah iyi bir firmaya girer. Bende öperim canım, iyi uykular..opuyorumnanaktan

valla bu kadar hızlı olduğuma ben bile şaşırıyorum burcim =)
Ayakkabının modeline çok özenmem galiba canım rahat olması çok önemli galiba benim için. Çünkü ben ayaklarım ağrıyınca hemen suratımı asarım =)))

Bir gelişme var mı burcu?

yok yusum ya aynı hersey, ayrıldık işte konusmuyoruz.
sadece resmileşmedi,alınanlar gönderilcek daha o kısmı çok eziyetli işte of!

haklısın canım bende hep babet almayı düşünüyorum gelinliğe zaten.
üds yklastı ben ders çalışıyorum bu aralar ondan giremiyorum pek netesempatiksalakcinni
arada yaz oldumu merakta bırakmabayanssulusmile

yusumcuğum tatlı hazırlıklar başlamış ne güzel
az kaldı şurda:))
canım inşallah lojmanda çıkar

kızlar bizde yuvarlanıp gidiyoruz
hiç asker yolu beklememiş gibiyim sanki
işten eve,evden işe
habire misafir geliyor

yok yusum ya aynı hersey, ayrıldık işte konusmuyoruz.
sadece resmileşmedi,alınanlar gönderilcek daha o kısmı çok eziyetli işte of!

haklısın canım bende hep babet almayı düşünüyorum gelinliğe zaten.
üds yklastı ben ders çalışıyorum bu aralar ondan giremiyorum pek netesempatiksalakcinni
arada yaz oldumu merakta bırakmabayanssulusmile

burci benim de moralim bozuk canım mafoldumben Nişanlılık dönemi güzelmiş meğer. Şimdi düğün tarihi de netleşince iyice stres oldum. Sürekli korkuyorum mutsuz olmaktan =( Aldatılmaktan, ezilmekten falan işte =( Yersiz belki bu korkular ama korkuyorum işte.
Bir de ben 2 yıldır annemle birlikte kalıyordum iyice alışmışım onun varlığına şimdi nişanlım da yanımda olsun ama annem de yanımda olsun istiyorum mafoldumben

yusumcuğum tatlı hazırlıklar başlamış ne güzel
az kaldı şurda:))
canım inşallah lojmanda çıkar

kızlar bizde yuvarlanıp gidiyoruz
hiç asker yolu beklememiş gibiyim sanki
işten eve,evden işe
habire misafir geliyor

dirimcim valla ortada pek de bir hazırlık olmadığından mıdır nedir hiçbişey bana tatlı gelmiyor =)) Gelinlik alındı, düğün salonu tutuldu, altınlar alındı ve bitti bu kadar =)))

offff çok stresliyim canım ya =( Bir de canım aynı evde kalıyoruz şimdi. Pek de yardımcı olmuyor bana ev işlerinde. Okul açılmadan önce dört dönüyorum evin içinde ama hala bitmiyordu işler. Şİmdi okul da başladı, yardımcı olmuyor diye kavga ettik, daha doğrusu ben konuşmadım onunla ve öyle nöbete gitti =((( İÇime batmıyor değil ama bu şekilde onu işe göndermek ama o kadar zoruma gitti ki yaptığı. Okuldan geldim yarım saat falan dinlendim evde, sonra tekrar okula gittim kurs vermek için. 6da kurstan çıktım eve geldim. Yemek için yardımcı bile olmadı ki kar yağıyordu dışarda ve çoook üşümüştüm =((( Ben surat yapınca yardımcı olayım falan dedi ama iş işten geçmişti bile. Ben onun herşeyini en ince ayrıntısına kadar düşünürken onun da böyle düşünmesi gerekmez miydi???

Bütün erkekler böyle mi acaba :mymeka:

yusumcum sıkıntılarını anlıyorum ben de yasadım aynı seyleri ve hala yasıyorum. ben hep annemlerin yanındaydım ünv. ankarada okudum. sonra birden baska insanların içine giriyorsun cok karmasık duygular. esim askerden gelince bunu daha iyi anladım. simdi resmen evliyim diyorum.
inan ki hersey zamanla rayına oturur. aldatılma korkusu güvenin arttıkca yok olur. bende kıskanclık cok fazlayıd. giderek azalıyor. bende rahatlıyorum.

offff çok stresliyim canım ya =( Bir de canım aynı evde kalıyoruz şimdi. Pek de yardımcı olmuyor bana ev işlerinde. Okul açılmadan önce dört dönüyorum evin içinde ama hala bitmiyordu işler. Şİmdi okul da başladı, yardımcı olmuyor diye kavga ettik, daha doğrusu ben konuşmadım onunla ve öyle nöbete gitti =((( İÇime batmıyor değil ama bu şekilde onu işe göndermek ama o kadar zoruma gitti ki yaptığı. Okuldan geldim yarım saat falan dinlendim evde, sonra tekrar okula gittim kurs vermek için. 6da kurstan çıktım eve geldim. Yemek için yardımcı bile olmadı ki kar yağıyordu dışarda ve çoook üşümüştüm =((( Ben surat yapınca yardımcı olayım falan dedi ama iş işten geçmişti bile. Ben onun herşeyini en ince ayrıntısına kadar düşünürken onun da böyle düşünmesi gerekmez miydi???

Bütün erkekler böyle mi acaba :mymeka:
of yusumcuğum sakın alıştırma canım arkadaşım
ilk zamanlar bizdede aynı durumlar vardı biraz
salata yapıp içeri geçiyordu,surat yaptım,aman yardım etme,ben hasta olayım,ölim yorgunluktan felan diye fazlada abartmadan tafra yapmaya başladım,yapmasam alışacak oturmaya,hep ben mutfakta,böyle gidecek,sakın izin verme canım ya,
şimdi iyi çok şükür mesela dün 9 a kadar mutfakta birlikte iş yaptık,sonra birlikte oturmaya gittik,eşimde rahatsız oluyor artık,ben iş yaparken işi olmasa da iş yaratıyor,yerleri süpürüyor,ortalığı toparlıyor felan,yayıldığı da oluyor ama kesinlikle alıştırmıyorum,sonuçta biz de çalışıyoruz,yardım etmeleri gerekiyor
düğün yaklaştıkça stres basar canım,içinide ferah tut,aklına kötü şeyler getirme

yusumcum sıkıntılarını anlıyorum ben de yasadım aynı seyleri ve hala yasıyorum. ben hep annemlerin yanındaydım ünv. ankarada okudum. sonra birden baska insanların içine giriyorsun cok karmasık duygular. esim askerden gelince bunu daha iyi anladım. simdi resmen evliyim diyorum.
inan ki hersey zamanla rayına oturur. aldatılma korkusu güvenin arttıkca yok olur. bende kıskanclık cok fazlayıd. giderek azalıyor. bende rahatlıyorum.
annem yanımdayken nişanlım gelsin artık diye kıvranıp duran ben şimdi de annemi özlüyorum =(
İnşallah ben de sizin gibi zamanla alışırım bu duruma canım.

bebiş nasıl bu arada? :emir_bebek: doğsa da fotoğraflarını görsek =))

of yusumcuğum sakın alıştırma canım arkadaşım
ilk zamanlar bizdede aynı durumlar vardı biraz
salata yapıp içeri geçiyordu,surat yaptım,aman yardım etme,ben hasta olayım,ölim yorgunluktan felan diye fazlada abartmadan tafra yapmaya başladım,yapmasam alışacak oturmaya,hep ben mutfakta,böyle gidecek,sakın izin verme canım ya,
şimdi iyi çok şükür mesela dün 9 a kadar mutfakta birlikte iş yaptık,sonra birlikte oturmaya gittik,eşimde rahatsız oluyor artık,ben iş yaparken işi olmasa da iş yaratıyor,yerleri süpürüyor,ortalığı toparlıyor felan,yayıldığı da oluyor ama kesinlikle alıştırmıyorum,sonuçta biz de çalışıyoruz,yardım etmeleri gerekiyor
düğün yaklaştıkça stres basar canım,içinide ferah tut,aklına kötü şeyler getirme
ahh dirimim dünden beri aynı evde 2 yabancı gibiyiz. konuşmuyoruz bile mafoldumben Bugün kursum vardı 18:30da konuşuruz belki diye gitmedim, izin aldım ama eve bir geldim ki konuşmuyor benimle!! Ben de tabi konuşmuyorum. Ne olacak böyle bilmiyorum. Gece yine göreve gidecek daha doğrusu 1hafta-10 gün gece gidecekmiş işe.
Tamam onun işi de ağır,geceleri uyumadan nöbet tutuyor gündüzleri dinlenmek hakkı. Sadece ben de çalıştığım için de değil yardım istememin nedeni, birlikte yapsak herşeyi daha keyifli gelir bütün işler,daha çabuk biter birlikte zaman geçiririz diye düşünüyorum ama olmuyor şimdilik bu isteğim. Annemi de özledim zaten ağlayıp duruyorum sessizce odamda! Düğün stresi, evlilik stresi derken bir de bu eklendi iyice kötü oldum işte :gitme:

bebiş 10 gün sonra 3 aylık olacak. 2-3 hafta sonrada cinsiyeti belli olur :)))

canım az kalmış,heycan var mı?
cinsiyetini tahmin edeyim diyorum ama
hep tam tersi çıkıyor :kedi:
bide bu aralar ne kadar tanıdık varsa hep kız oluyor bayanssulusmile
hayırlısı bakalım opuyorumnanaktan

yusumcuğum
inşallah herşey rayına oturur,senin de söylediğin gibi birlikte
iş yapmak eğlenceli oluyor,belki askerden yeni geldiği için tam adapte olamamıştır.
evet düğün olayı da stresli oluyor biraz,
düğünden önce Kadınlar kulubünün çok faydasını gördüm ben canım
burdaki arkadaşlarla çok şey paylaştık
baksana askerliğide öyle bitirdik zaten hep birlikte
sıkıntın olursa paylaş,içine atma sakın,hepimiz burdayız :1rolleyes:

bebiş 10 gün sonra 3 aylık olacak. 2-3 hafta sonrada cinsiyeti belli olur :)))

annem yanımdayken nişanlım gelsin artık diye kıvranıp duran ben şimdi de annemi özlüyorum =(
İnşallah ben de sizin gibi zamanla alışırım bu duruma canım.

bebiş nasıl bu arada? :emir_bebek: doğsa da fotoğraflarını görsek =))

ahh dirimim dünden beri aynı evde 2 yabancı gibiyiz. konuşmuyoruz bile mafoldumben Bugün kursum vardı 18:30da konuşuruz belki diye gitmedim, izin aldım ama eve bir geldim ki konuşmuyor benimle!! Ben de tabi konuşmuyorum. Ne olacak böyle bilmiyorum. Gece yine göreve gidecek daha doğrusu 1hafta-10 gün gece gidecekmiş işe.
Tamam onun işi de ağır,geceleri uyumadan nöbet tutuyor gündüzleri dinlenmek hakkı. Sadece ben de çalıştığım için de değil yardım istememin nedeni, birlikte yapsak herşeyi daha keyifli gelir bütün işler,daha çabuk biter birlikte zaman geçiririz diye düşünüyorum ama olmuyor şimdilik bu isteğim. Annemi de özledim zaten ağlayıp duruyorum sessizce odamda! Düğün stresi, evlilik stresi derken bir de bu eklendi iyice kötü oldum işte :gitme:
butterfly canım bebek baya büyümüş biz de artık bir bebek istiyoz
yusumcum hayılı olsun sen de tatlı hazırlıklara başlamışsın

Sadece 3 ayı atlattık kızlar daha koskoca askerlik kadar 6 ayımız var :) benim şafağım hiç bitmiyor. Yusumcum ben daha yeni geçtim o evrelerden bisey aklına takılırsa bana sorabilirsin canım. Aynı sehirde olsaydık birlikte çıkardık alışverişe. Ben artık ankara'da nerde ne var öğrendim :)

X