329. Dönem Meleklerinin Yeri =))

maşallah ne güzel kavuşmussun :nazar: canım hadi darısı başımaa seninkide kötü yerdeymiş canım mafoldumben
inşallah =)
canım üzme kendini çünkü askerlik işte iyi yeri kötü yeri olmuyo, ben hep tokattaki şehitleri düşündüm yerleri çok iyiydi ama olcagı varsa heryerde oluyo işte...
allah korusun de bol dua et işe yarıyo inan:teselli:

inşallah =)
canım üzme kendini çünkü askerlik işte iyi yeri kötü yeri olmuyo, ben hep tokattaki şehitleri düşündüm yerleri çok iyiydi ama olcagı varsa heryerde oluyo işte...
allah korusun de bol dua et işe yarıyo inan:teselli:

haklısınn tatlımm yaa ona ben çok şaşırmıştım artık o korkuyu yendim olacağı varsa oluyo dualarım onla ve tüm askerlerle

benim goncam geleli çok oldu yaf 301.dönem valla 5ay 15 gün bana 5yıl gibi geldii ama herkes aman 5ay askerlikmi olurmuş diyenlere sinir oluyodum sende okusaydın kardeşim 4 sene

kızlar bende geldim. biraz geciktim dün pek giremedim nete.
sarılıp yatmayı öyle cok özlemişim ki:kedi:
birde gece nete girmese hep yanımda olsa keyfime diyecek yok.
simdi alısma evresi doysun diye bisey demiyorum.
tabi birde sigarayı buraksa tam süper olur :)

günaydın şekerler kaydirigubbakcemile2
canım bende özlemişim
yanımdayken vakit nasıl geçiyor anlamıyorum :kedi:

günaydıınboshayallersmile
biz bulusunca napcaz acaba...
hem çok kızgınım hem çook özledim
valla karısığım görür görmez tokat atmam inşallahkaydirigubbakcemile3

bugün öglen finalim var çok korkuyorum yaa püfff
çalışmadım dün gece 3e kadar konustuk:kedi:

kızlar bende geldim. biraz geciktim dün pek giremedim nete.
sarılıp yatmayı öyle cok özlemişim ki:kedi:
birde gece nete girmese hep yanımda olsa keyfime diyecek yok.
simdi alısma evresi doysun diye bisey demiyorum.
tabi birde sigarayı buraksa tam süper olur :)

kıyamam ya.. ben evlenınce netı yasaklıycam yada su ttnetcocuktan baglatcam
heryere gıremıycekkötükedihüso

günaydıınboshayallersmile
biz bulusunca napcaz acaba...
hem çok kızgınım hem çook özledim
valla karısığım görür görmez tokat atmam inşallahkaydirigubbakcemile3

bugün öglen finalim var çok korkuyorum yaa püfff
çalışmadım dün gece 3e kadar konustuk:kedi:

ne yapacaksın canım şöyle karşına geçer bir iki dk bakarsın öyle sonra ellerin dizlerin heycandan titrer dilin tutulur bir an, yaklaşır sana doğru hala hareketsizsindir ve işte o an yelkenler suya iniverir:))opuyorumnanaktan öpücüklere boğulursunuz

ne yapacaksın canım şöyle karşına geçer bir iki dk bakarsın öyle sonra ellerin dizlerin heycandan titrer dilin tutulur bir an, yaklaşır sana doğru hala hareketsizsindir ve işte o an yelkenler suya iniverir:))opuyorumnanaktan öpücüklere boğulursunuz
=))
işyerime gelmek istiyo ya ilk burda görcez ozaman birbirmizii burda sarılamam ki ...
ben bi oyun yapıp onu evımın oraya çağırıyım, tutturdu yeni işin nasıl görmem lazım diye
delümü ne=)
sen nasılsın canım ne var ne yok

=))
işyerime gelmek istiyo ya ilk burda görcez ozaman birbirmizii burda sarılamam ki ...
ben bi oyun yapıp onu evımın oraya çağırıyım, tutturdu yeni işin nasıl görmem lazım diye
delümü ne=)
sen nasılsın canım ne var ne yok

işyerini ne yapacakmış seni ilk bi görsün süzsün şöyle içine çeksin ohh desin olumunekankayizsmile
ne olsun burcucum hayatım rutin bir şekilde gidiyor,hep telefon hep telefon ama ileride kararlıyım ne telefon sesi ne mesaj görmek,duymak istemiyorum kullanmayacağım:1closedeyes:akannehir

vaybeee daha dün gibi şafak saymaya başladık bi anda bitirdik gördünüz mü:gitme:

selam kızlar opuyorumnanaktan nasıl geçiyor günler ben daha doyamadım valla boshayallersmile içimden çalışmak bile gelmiyor şöyle 1 ay kendime tatil vermek istiyorumkaydirigubbakcemile3

hayran beni kandırdııııı
kız hayran yaktın beniii
durun ben bi soriyim benimkine
allah canımı almasın emi benim:roflol:

yeni yopiğimiz hayırlı olsun :hooray:
canım eşimin terhis kağıdını gördüm iyi hatırlıyom 329. dönem
330. dönem doktorlar mıynış neymiş lisans olup da doktor olanlardı galiba yanlış olabilir emin değilim

selam kızlar.
şafak 4 ve ben yine çooook sinirliyim =))
Bu nişanlımın kafasını kırmak istiyorum =)

yeni yopiğimiz hayırlı olsun :hooray:
canım eşimin terhis kağıdını gördüm iyi hatırlıyom 329. dönem
330. dönem doktorlar mıynış neymiş lisans olup da doktor olanlardı galiba yanlış olabilir emin değilim
evet canım 329 mus eminim nişanlıma sordum

selam kızlar.
şafak 4 ve ben yine çooook sinirliyim =))
Bu nişanlımın kafasını kırmak istiyorum =)
ne oldu canıım kıyamam ya
bugün sınavım vardı fena değıldı ama 6da bitti çoook yoruluyorum kızlar ya=(

evet canım 329 mus eminim nişanlıma sordum

ne oldu canıım kıyamam ya
bugün sınavım vardı fena değıldı ama 6da bitti çoook yoruluyorum kızlar ya=(
beni sinir ediyor bu çarşı izinleri ya alsanaalsanasmile
bir tane de asker arkadaşı var onla geziyor. aradım bunu nerdesin dedim sinemadayım dedi akannehir ya insan bir arar haber verir değil mi? arada da aradı gıcık gıcık kızların kahkası geliyor iice sinirlendim.Ben aynı şeyi yapsam dünyayı başıma yıkardı. ama ben de çarşıya çıktığına pişman ettim onu. Çok üzgünüm çoook
bir de uçak bileti mevzusu var tabi. benimkisi geçenlerde netten bilet bak demişti. bugün gitmiş bana hiç haber vermeden almış bileti. hem de atatürk havalimanından kalkacakmış uçak. nişanlım istanbulda görev yaparken orda çalışmıştı, duyunca çok feci sinirlendim. ben sana sabiha gökçenden bulmuştum falan dedim. Ama o görür gününü ordan uçağa bindiğine de pişman edeceğim onu.
burci aslında bunlar normal şeyler yani atatürkten bileti alması sinemaya gitmesi falan ama aynı şeyi ben yapsam çook sinirlenirdi. Benim hayatıma sınırlamalar getiriyorsa kendine de çekidüzen vermeli ama değil mi? Ama erkekler böyle işte kendileri istediği gibi kısıtlarlar ama kendilerine gelince iş bunalırlar. Valla bu konularda onu hiç şımartmadım böyle yapıyor.Demek ki hiç sesimi çıkartmasam tepeme çıkacakmış.
Şimdi de aramış işte adanada buluşalım pazar günü gezelim gelinliğine falan bakalım,sonra imam nikahı için annemle konuşayım falan diyor. çocuk gibi kandırmaya çalışıyor beni. her tartışmada gelinlikten evlilikten bahsederek beni yumuşatmaya çalışıyor.

X