- 29 Nisan 2007
- 6.172
- 6
-
- Konu Sahibi oOopitipiti
canım bide neredeyse doğum yapana kadar çalışıcaz akannehir
nasıl olacaksa :gitme:
canım kaç kiloyla hamile kaldın?ayda birer kilo,son aylarda 2 şer kilo mu alıyoruz :icecream:
canım sende zayıfsın aslında avantaj gibi görünsedecanım guatrıımdan dolayı doktor zor hamile kalırsın deöişti bizde cok iyi korunmuyorduk ve hemen hamile kaldım. hiç belli olmuyor eger kısmetse hemen olabilir. ben 47 kiloydum hamile oldugumu ögrendiğimde 49dum 1 aylık hamileyken ögrendim. suan 3 aylık ve 53 kilo olmjsum. tam bi tosun olma yolundayım. :) hayatımda 50 kilonun üstüne cıkmamıstım. mide bulantım pek olmadıgı için ve istahım acık oldugundan sürekli kilo alıyorum. gelecek ay 55 olurum :)
benim saltanatım bitti bil canım,ay canım ya maşallah:)))
10 cm mi olmuş,yer onu teyzesi opuyorumnanaktan
burcum al canım ya :sinifsinif:
ben şimdilik vitrinleri seyrediyorum senağlamasenağlama
küçük emrah olim mi senağlamasenağlama
ay ben burdaki yazını yeni gördüm canımbilmiyorumkismileburcucummmm bugün doktara gittik bebek baya büyümüş 10cm e yaklasmıs :) su an için kız görünüyor :)) adasu :)))
ne güzel canım ya, baya hasret gidermişsinizdir 1 ay yerimseniben
ders ne çalışıyosun? benimde üds çalışmam lazım yatıyom hala ya piffbilmiyorumkismile
kızların nasıl cnım büyüdülermi, küçük kızın çok ağlıyo diyodun babasını görünce neyaptı en cokta o sevınmıiştir demi ya
burcucummmm bugün doktara gittik bebek baya büyümüş 10cm e yaklasmıs :) su an için kız görünüyor :)) adasu :)))
oooooooooo ne qüzel cnm ya al valal bende yaza yakın alcam deqişiklik olurrrr :))ben geldimzemuszemus
nerdesiniz kızlaaar ya ben süse püse sardım depresyondan cıkma taktikleri=))))
bidünya makyaj malzemesi alıyorum cicili bicili bu ay yine parke kemircem yani anlıycağınıznaniknanik
deryacım hosgeldin... yaa askerlik zamanı gibi toplanamıyoruz... herkesler iyi dimi
uzun zamandır yazamadım kızlar nasılsınız opuyorumnanaktan
İnternete girmeye vaktim olmuyor bile. Birkaç kez girdim kk'ya ama yazacak halim bile yoktu =(
Bazı şeyler yavaş yavaş oturuyor yerine. İLk anlardaki tartışmalarımız yok artık. Galiba alışma evresiydi onlar, hem askerden geldiği için hem de aynı evde olduğumuz için alışamamıştım sanırım bu duruma. Artık çok iyiyim. Birkaç kötü olay daha yaşadım ama inşallah hepsi geride kalacak :Saruboceq:
Cumartesi günü gelinlik provası var ve fotoğraf çekeceğim sizin için =)
Butterfly bebiş büyümüş bakalım cinsiyeti ne olacakSırada dirim var artık ondan da bekliyoruz bebiş =)
BUrcum nasılsın toparladın mı kendini? Görüştünüz mü hiç bu zamana kadar.
canım görüştük ayrılmadık diyo ama o kadar cok sey değişmişki aramızda , askerlik ve bu kavgalar içimizdeki biçok seyi öldürmüş bi kez sarılmaya yeltendik ama o kadar eğreti duruyoki onu bile yapamadık yani ...uzun zamandır yazamadım kızlar nasılsınız opuyorumnanaktan
İnternete girmeye vaktim olmuyor bile. Birkaç kez girdim kk'ya ama yazacak halim bile yoktu =(
Bazı şeyler yavaş yavaş oturuyor yerine. İLk anlardaki tartışmalarımız yok artık. Galiba alışma evresiydi onlar, hem askerden geldiği için hem de aynı evde olduğumuz için alışamamıştım sanırım bu duruma. Artık çok iyiyim. Birkaç kötü olay daha yaşadım ama inşallah hepsi geride kalacak :Saruboceq:
Cumartesi günü gelinlik provası var ve fotoğraf çekeceğim sizin için =)
Butterfly bebiş büyümüş bakalım cinsiyeti ne olacakSırada dirim var artık ondan da bekliyoruz bebiş =)
BUrcum nasılsın toparladın mı kendini? Görüştünüz mü hiç bu zamana kadar.
evet ösledim:çok üzgünüm:deryacım hosgeldin... yaa askerlik zamanı gibi toplanamıyoruz... herkesler iyi dimi
oy kıyamam ona ben yaa opuyorumnanaktanacık öqretim ve kpss cnm cocukalrdan kpss qiremedim busene qircem insalah .... sen de calsı ihmal etme cnm yaaa ...
ewety aderen babası qeldiqin qün yani an uyuyordu .... kokusunumu aldı ne yaptıysa babcıqm diye baqırdı ve sımsıkı sarıl dı qözlerini bile acamıyor uykusunda n ama sevinceten ucuyorrrr neyse sükür atlattık yaaa
kızlar sizi çok özledim bensenağlama
keşke yakın olsakta toplansak bigün çok iyi olurdu demikaydirigubbakcemile5
canım görüştük ayrılmadık diyo ama o kadar cok sey değişmişki aramızda , askerlik ve bu kavgalar içimizdeki biçok seyi öldürmüş bi kez sarılmaya yeltendik ama o kadar eğreti duruyoki onu bile yapamadık yani ...
sürüncemede hala düzelceği yok yavaş yavaş bitiriyoruz 4 seneyi birden silemedik böyle soğumaya çalışıyoruz anlıycağın canım
evet ösledim:çok üzgünüm:
canım yemene içmene dikkat ediyosun demi ay ben olsam varya ne yemekler yapardım hasta çocuk filn bakmaya bayılırımkaydirigubbakcemile3 seninde ilgiye ihtiyacın var bu arada annen gelcek mi canım?
oy kıyamam ona ben yaa opuyorumnanaktan
benimde kpss çalışmam lazım aslında 1 ay sonra da üds var ben yatıyorum hala:mymeka:
cnmmmmmmm tebrikler evleniyorsun cok sevindim yaaa hayırlsıı olsun insalalh
annem cagırıyor aksam balık yapayım gelin diyor ama pazar günü evimin keyfini cıkartayım diyorum. ilgi ve bakıma gercekten ihtiyac duyuyorum kocamın basının etini yiyom valla :)
hihi sorma derya ya yusum sağ gösterdi sol vurdu kız hızlı çıktıhihoyyyt
çok merak ediyorum bende yusum ya bide zevkli kızsın kesin süper bişey seçmişsindir bak ceyizlerini de bekliyom tamam ben askıya aldım evliliği feln ama hiçte evlenmiycek değiliz yaaklinialirimsmilesempatiksalakcinni
burcucum dün alısverise cıktım güzelce stres attım. la senzadan cok güzel iç camasrıları ve gecelik aldım birde bershkadan elbise, accessorize'den kolye bileklik ohh sefam olsunn zemuszemus