325 cc 350 cc arasında kararsız kalanlar ameliyat olanlar yardımmmmmm

Kasüstü yüksek profil yuvarlak canım 325cc boyum 163 kilo 54 ameliyat öncesi Şimdi kilo aldım biraz

290 larda da olur 300 de olur dedi. Biri 300 biri 325 sanirim. Kas alti olu ca biraz daha da kuculuyor herhalde. Ama 300 un altida az olur sanirim

290 larda da olur 300 de olur dedi. Biri 300 biri 325 sanirim. Kas alti olu ca biraz daha da kuculuyor herhalde. Ama 300 un altida az olur sanirim
Evet Can'ım kasaltı küçük oluyomuş yinede en güzeli olur insallah şimdiden geçmiş olsun sonrasında haberdar et bizi ok

benimde sağ memede öyle ben bu doku azlığı olayına inanmıyorum.
öyle olsaydı solda hissederdim sağda azıcıkta olsa daha fazlaydı tabi hiç yok gibi bişeydi sonuçta. Kas altı benim seninki bi de kas üstüymüş bu yüzden normal ele gelmeyecek diye bir şey demiyor dr lar

Doğru söylüyorsun olabilir inşallah Zaman'la düzelir bazılarının düzelmiş bağ doku örüyormuş protez etrafında böyle söyleyenlerde var bakalım

Doğru söylüyorsun olabilir inşallah Zaman'la düzelir bazılarının düzelmiş bağ doku örüyormuş protez etrafında böyle söyleyenlerde var bakalım
benim bi buçuk sene oldu evet dr lar böyle diyor alışacaksın geçecek denmişti ama geçmedi. alışma da kişiye bağlı ben alışamadım görüntü çok güzel evet ama elleyince geliyor özellikle sırt üstü yatınca ve öne eğilince otururkende öyle.

yapacak bir şey yok dokum azdı diyorum ama dediğim gibi solda yok bu durum bu yüzden de doku ile ilgili olduğunu sanmıyorum :)

Bende 17 gün önce ameliyat oldum.325 cc h.p. yuvarlak Mentor.kas zari altı oldu. .ilk günler sisliklerden çok büyük gibi duruyo du. Ama şimdi ödemeler gitti.bide gözüm alıştı ondanmidir küçük gibi geliyo.keşke diyenlerdenim.doğal olsun dedim Dr a hep.şimdi göğüs altı 76 göğüs ucu 93 cm.boyum 168 kilo 60.nasıldır sizce.sütyen alışverişinde çıkmadı. Bedenim ne olmuştur acaba.

Arkadaşlar merhaba, ben pek aktif bir üye değilim. Meme estetiği olacağım için bu ara foruma çok takılıyorum. Bugün ilk adımı attım Hacettepe hastanesinde Figen Özgür'e muayene oldum. Boyum 1.78 kilom 70 pek zayıf da değilim yani. Bana 325 -350 cc takılabileceğini söyledi. Şimdi yine yorumları okuyorum., çok daha minyon birçok kişi bu cc leri küçük bulmuş. Ben de olmuşken büyük dursun istiyorum. Acaba 400 cc falan mı istemeliyim? Gerçi buna kendisinin karar vereceğini söylemişti. Sonradan küçük oldu diye pişman olmak istemiyorum.

ben sanırım pişman olanlardan olucam kızlar protezi hissettiğimden bahsetmiştim eskilerde şuan ödemler geçtikçe sanki derimin hemen altındaymış gibi elime geliyo çok mutsuzum ayrıca rippling denilen dalgalanmada oluştu ve az da değil bayağı dalga dalga duruyo kontrole gittim dr. biraz bekle belki protezi küçültebiliriz dedi daha 2 buçuk ay olmadı bile 2. kez ameliyat fikri çok kötü
1 hafta sonra tekrar gidicem sanırım çıkarttırmayı koydum kafama sizce eski halini alırmı bi fikir verin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…