- 25 Şubat 2016
- 203
- 140
MERHABA RESİMLERİNİ GÖREBİLİRMİYİM BOY VE KİLOMUZ AYNI BANA 325 CC TAKILDI BÜYÜK GELDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM ÇOK MERAK ETTİM:)Benimde 375cc daha buyuğü de olablirmiş diyorumm boyum 160 kilom 54..
BakabilirsinBeni izlermisiniz lutfen
Kaç cc düşünülüyor pekiAyni boy ayni kilo ama dokum yok kas alti olacak benim
Evet Can'ım kasaltı küçük oluyomuş yinede en güzeli olur insallah şimdiden geçmiş olsun sonrasında haberdar et bizi ok290 larda da olur 300 de olur dedi. Biri 300 biri 325 sanirim. Kas alti olu ca biraz daha da kuculuyor herhalde. Ama 300 un altida az olur sanirim
benimde sağ memede öyle ben bu doku azlığı olayına inanmıyorum.KIZLAR ÖZELLİKLE SAĞ GÖĞSÜMÜN ALT KISMINDAN İÇE DOĞRU SANKİ YUMUŞAK Bİ PLASTİK ŞİŞEYE DOKUNUYORMUŞUM GİBİ HİSSEDİYORUM RESMEN ELİME GELİYO ÇOK SİNİR BOZUCUDOKTORUMA SORDUM O KISIMDA DOKUN AZDIR ONDAN DİYO ZAMANLA DÜZELİR SABIRLI OL DİYO AMA BİDE BANA SORUN DIŞARIDAN BAKINCA NORMAL AMA DOKUNUNCA SANKİ İÇERİDE BALONCUKLAR VAR GİBİ... İNŞALLAH DÜZELİR BÖYLE SORUN YAŞAYAN VARMI NORMALMİ BU DURUM
Doğru söylüyorsun olabilir inşallah Zaman'la düzelir bazılarının düzelmiş bağ doku örüyormuş protez etrafında böyle söyleyenlerde var bakalımbenimde sağ memede öyle ben bu doku azlığı olayına inanmıyorum.
öyle olsaydı solda hissederdim sağda azıcıkta olsa daha fazlaydı tabi hiç yok gibi bişeydi sonuçta. Kas altı benim seninki bi de kas üstüymüş bu yüzden normal ele gelmeyecek diye bir şey demiyor dr lar
benim bi buçuk sene oldu evet dr lar böyle diyor alışacaksın geçecek denmişti ama geçmedi. alışma da kişiye bağlı ben alışamadım görüntü çok güzel evet ama elleyince geliyor özellikle sırt üstü yatınca ve öne eğilince otururkende öyle.Doğru söylüyorsun olabilir inşallah Zaman'la düzelir bazılarının düzelmiş bağ doku örüyormuş protez etrafında böyle söyleyenlerde var bakalım
Tabiki :)))MERHABA RESİMLERİNİ GÖREBİLİRMİYİM BOY VE KİLOMUZ AYNI BANA 325 CC TAKILDI BÜYÜK GELDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM ÇOK MERAK ETTİM:)
vuuuu süper valla neresi küçük muhteşem olmuş güle güle kullan canım daha büyüğü hoş durmazdı bence boyut çok iyiTabiki :)))
Nde gorebilirmiyim. Kac cc idivuuuu süper valla neresi küçük muhteşem olmuş güle güle kullan canım daha büyüğü hoş durmazdı bence boyut çok iyi