- 30 Temmuz 2015
- 2.050
- 2.583
Canım çok geçmiş olsun sonuçta sen nasıl mutluysan öyle olması lazımAYRICA EVET ACIM OLMADI DİYEBİLİRİM SADECE DİKİŞLERİN HASSASİYETİ VARDI İLK 2 GÜN AMA ÇOK ŞÜKÜR ŞİMDİ İYİYİM.. BEN SİLİKONA ALIŞAMADIM ASLINDA YABANCI Bİ MADDENİN VÜCUDUMDA VAR OLDUĞU DÜŞÜNCESİ BİLE RAHATSIZ EDİYORDU.. TAM BİŞEYLERİ KABULLENMİŞKEN PROTEZLRİ HİSSETMEYE BAŞLADIM.. BU DA MALESEF SON NOKTA OLDU.. DR. KÜÇÜLTELİM FALAN DEDİ AMA BEN GÖZE ALAMADIM MALESEF.. KALP VE CİĞERLERİME BASKI YAPIYOR GİBİ GELİYODU.. ÇIKARILINCA ANLADIMKİ BEN 3 AYDIR NEFES ALAMIYOMUSUM.. ÜSTÜMDEN KOCA Bİ YÜK KALKTI SANKİ.. EĞER YAPTIRMAYI DÜŞÜNÜYOSAN İYİ ARAŞTIR VE HERŞEYİ GÖZE AL DERİM
sagol canım çok teşekkür ederimCanım çok geçmiş olsun sonuçta sen nasıl mutluysan öyle olması lazım
Benide takip edermisin bende ameliyat olucam aklımdaki ölçü 350 375 ccTabi canımm sni takip ediyorumm bakabilirsin öncesi ve sonrası resimlerim var. Önceden gogus altı 80 gogus ucu 88di smdi gogus altı 80 gogus ucu 97cm canım
Tabi canımm sni takip ediyorumm bakabilirsin öncesi ve sonrası resimlerim var. Önceden gogus altı 80 gogus ucu 88di smdi gogus altı 80 gogus ucu 97cm canım
MERHABA RESİMLERİNİ GÖREBİLİRMİYİM BOY VE KİLOMUZ AYNI BANA 325 CC TAKILDI BÜYÜK GELDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM ÇOK MERAK ETTİM:)
merhaba arkadaşlar;
165 boy 54 kilom var göğüs kitlem biraz olduğu için(75) doktor tavsiyesi maksimum derecede sana 325 takabiliriz daha doğal ama istersen 400 cc de olur dedi. ben ilk başta 400 istiyordum zaten zamanla silikon oturdukça küçülme yapıyor güğüsler diye acaba 350 ve 325 taktıran arkadaşlar var mı varsa fotoğraf görme imkanım varmı. 5 şubatta ameliyat oluyorum lütfen yardımcı olun
Kendi fikrimi söylüyorum yaptırma! Az da olsa dokun varsa yaptırma canım ben 3 ay sonra geri çıkarttırdım 325cc takılmıştıMrb arkadaşlar ben 160 boy 54 kg. Ekim ayında ameliyat var Dr 350 cc dedi çok büyük olurmu bilmiyorum bana göre ve kas altı ağrılı olur göğüs altına yapalım diyor hiç kafama yatmadı ya koltuk altındanda yapamam göğüs altı dokusu kesisi ile gireriz diyor nasıl bir şey anlamadım yardım lütfen Dr değiştirsem mi
Kendi fikrimi söylüyorum yaptırma! Az da olsa dokun varsa yaptırma canım ben 3 ay sonra geri çıkarttırdım 325cc takılmıştı
bence gayet idealdir çok büyük oluncada yapay dururdu eminim doğal duruyordur sizinkiler
O sislikler inince gözüne kücük bile gelcek daha cok yenisin sabretmen lazim bu arada gecmis olsun insallah zamanlan istedigin gibi olur ama simdiden dert etme banada bastan kocaman geliyodu simdi tam tersi3 gün önce 360 cc taktı doktorum bana şuan çok büyük füze gibi duruyor sinirlerim çok bozuk
ben boyut olarak şuan çok memnunum 2. ayım yeni dolucak ama eğer zaman geçtikçe küçülme olursa pişmanlık duyanlar arasına katılabilirim şuan çok alıştım bu görüntüyeO sislikler inince gözüne kücük bile gelcek daha cok yenisin sabretmen lazim bu arada gecmis olsun insallah zamanlan istedigin gibi olur ama simdiden dert etme banada bastan kocaman geliyodu simdi tam tersi
Sen zayif oldugun icin gögüslerin öne cikmis bende suan 5 kg verme derdindeyim bakcam nasil durcak karin bölgem giderse belki daha büyük gelir gözümeben boyut olarak şuan çok memnunum 2. ayım yeni dolucak ama eğer zaman geçtikçe küçülme olursa pişmanlık duyanlar arasına katılabilirim şuan çok alıştım bu görüntüye
ben ameliyat sonrası 4 kg fazla gördüm tartıda nasıl ödemse kotlarıma sığmadı bacaklarım bel meme göbek aynı duruyodu gerçekten ödemler gitti bel göbek inceldikçe memeler ön plana çıktı 2 kg fazlam var onuda verebilsemSen zayif oldugun icin gögüslerin öne cikmis bende suan 5 kg verme derdindeyim bakcam nasil durcak karin bölgem giderse belki daha büyük gelir gözüme
Manken gibisin daha neeeben ameliyat sonrası 4 kg fazla gördüm tartıda nasıl ödemse kotlarıma sığmadı bacaklarım bel meme göbek aynı duruyodu gerçekten ödemler gitti bel göbek inceldikçe memeler ön plana çıktı 2 kg fazlam var onuda verebilsem
çok teşekkür ederim boy 163-164 kilo 51-52 hedef 50 :) bende çok iştahlıyımdır ama ye ye nereye kadar aç kalmadan sağlıklı beslenerek ve spor yaparak kilo vermek en doğrusu açlığa bende dayanamam :)
Manken gibisin daha neeeboyun kilon kac
Ben 161 62kgameliyattan sonra bende iki kg daha fazlaydim o kendi gitti de ben yemeyi cok seviyom açliga gelemiyom nasil vercemm 2 hafta sonra oglumun sünneti var kesin vermem lazimmm
Ooo supersin bende cocuklardan önce 47 kg ydum hamilelikte hep 20 kg aldigim icin böyle oldm neyse insallah bende veririm yeni senedeçok teşekkür ederim boy 163-164 kilo 51-52 hedef 50 :) bende çok iştahlıyımdır ama ye ye nereye kadar aç kalmadan sağlıklı beslenerek ve spor yaparak kilo vermek en doğrusu açlığa bende dayanamam :)
EVEEETT 3 GÜN ÖNCE SİLİKONLARIM ÇIKARILDI.. ÜZÜLDÜM AMA SADECE ÇEKTİĞİM SIKINTILARA VE KALACAK OLAN İZLERİME ÜZÜLDÜM.. BU İŞ BANA GÖRE DEĞİLMİŞ ONU ÇOK İYİ ANLADIM.. 3 GÜNDÜR NEFES ALIYORUM İNANILMAZ RAHATLADIM.. SİZLERE TEK TAVSİYEM GERÇEKTEN NE İSTEDİĞİNİZİ BİLİYORSANIZ KALKIŞIN BU İŞLERE.. BEN BİLMEDEN VE ACELE KARARLA YAPTIRDIM.. VE ÇOK PİŞMAN OLDUM.. UMARIM HERKESİN HERŞEY GÖNLÜNCE OLUR... YİNEDE BU SÜREÇTE DESTEK VEREN ARKADAŞLARA ÇOK TEŞEKKÜR