Merhaba ben izmirde Dr. Ali kizilkaya'ya ameliyat oldummerhaba gecmıs olsun kime yaptırdınız acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba ben izmirde Dr. Ali kizilkaya'ya ameliyat oldummerhaba gecmıs olsun kime yaptırdınız acaba
MERHABA BENDE GÖREBİLİRMİYİM ÇOK MERAK ETTİM:) BEN 2 AY ÖNCE OLDUM. KASÜSTÜ 325 CC YÜKSEK PROFİL MENTOR KULLANILDI. 2 HAFTA ÇOK SIKINTI ÇEKTİM HATTA GERİ ALDIRMAYA BİLE KARAR VERMİŞTİM. BANA ÇOK AĞIR VE BÜYÜK GELDİ DİYE DÜŞÜNÜYORDUM. ŞİMDİ BİRAZ ALIŞTIM GİBİ AMA HALA BÜYÜK GELİYOR.. BİRAZ DAHA KÜÇÜLÜR UMUDUYLA BEKLİYORUM BUARADA BENİMDE BOYUM 1.62 KİLOM 55Tabi canımm sni takip ediyorumm bakabilirsin öncesi ve sonrası resimlerim var. Önceden gogus altı 80 gogus ucu 88di smdi gogus altı 80 gogus ucu 97cm canım
İlk defa duydum 325 cc büyük geldiğini söyleyen.MERHABA BENDE GÖREBİLİRMİYİM ÇOK MERAK ETTİM:) BEN 2 AY ÖNCE OLDUM. KASÜSTÜ 325 CC YÜKSEK PROFİL MENTOR KULLANILDI. 2 HAFTA ÇOK SIKINTI ÇEKTİM HATTA GERİ ALDIRMAYA BİLE KARAR VERMİŞTİM. BANA ÇOK AĞIR VE BÜYÜK GELDİ DİYE DÜŞÜNÜYORDUM. ŞİMDİ BİRAZ ALIŞTIM GİBİ AMA HALA BÜYÜK GELİYOR.. BİRAZ DAHA KÜÇÜLÜR UMUDUYLA BEKLİYORUM BUARADA BENİMDE BOYUM 1.62 KİLOM 55
BİRAZ VARDI EVET.. AYNI ANDA HEM BURUN HEM GÖĞÜS AMELİYATI OLDUM BİRAZ ZOR Bİ SÜREÇ ATLATTIM.. 2 ÇOÇUKTAN SONRA HAFİF KÜÇÜLME VE SARKMA VARDI..GÜZEL TOPARLANDI AMA BİRAZ DİKKAT ÇEKİYO HERKES SORUYO FALAN ÇOK HUZURSUZ OLUYORUM ANLICAKLAR DİYE.. KİLOMU ALDIN DİYO ÇOĞUSU BİRDE BEN PROTEZİ HİSSEDİYORUM ÇOK CANIM SIKILIYO SİZLERDE HİSSEDİYOMUSUNUZİlk defa duydum 325 cc büyük geldiğini söyleyen.
Benim 345 cc küçük bile diyorum merak ettim bak şimdi ,dokun varmıydı önceden? E elifiminkareni
İçerideki baloncuklar muhtemelen ödemden kaynaklıdır ama dokununca plastik olayını bilemedim şimdi protezi hissediyor olmalısın .KIZLAR ÖZELLİKLE SAĞ GÖĞSÜMÜN ALT KISMINDAN İÇE DOĞRU SANKİ YUMUŞAK Bİ PLASTİK ŞİŞEYE DOKUNUYORMUŞUM GİBİ HİSSEDİYORUM RESMEN ELİME GELİYO ÇOK SİNİR BOZUCU DOKTORUMA SORDUM O KISIMDA DOKUN AZDIR ONDAN DİYO ZAMANLA DÜZELİR SABIRLI OL DİYO AMA BİDE BANA SORUN DIŞARIDAN BAKINCA NORMAL AMA DOKUNUNCA SANKİ İÇERİDE BALONCUKLAR VAR GİBİ... İNŞALLAH DÜZELİR BÖYLE SORUN YAŞAYAN VARMI NORMALMİ BU DURUM
HAYIR CANIM HENÜZ YENİ ÜYE OLDUM AMA AKŞAM MÜSAİT OLURSAM EKLERİM... YANİ BAŞKA TÜRLÜ KAÇIŞ OLMUYO SENDE Mİ KASÜSTÜ OLDUN BUARADA SANADA GEÇMİŞ OLSUN YENİ HALİN YOK SANIRIM GÖREMEDİMİçerideki baloncuklar muhtemelen ödemden kaynaklıdır ama dokununca plastik olayını bilemedim şimdi protezi hissediyor olmalısın .
Kilomu aldın diyenlere''evet 2-3 kilo kadar aldım daha iyi oldum'' dersin ben öyle diyorum
Resim ekledinmi?
Benim kasaltı meme altı kesisi senin kas üstümü oldu?HAYIR CANIM HENÜZ YENİ ÜYE OLDUM AMA AKŞAM MÜSAİT OLURSAM EKLERİM... YANİ BAŞKA TÜRLÜ KAÇIŞ OLMUYO SENDE Mİ KASÜSTÜ OLDUN BUARADA SANADA GEÇMİŞ OLSUN YENİ HALİN YOK SANIRIM GÖREMEDİM
EVET BENİMKİ KASÜSTÜ MEME ALTI KESİSİYLE OLDU SANIRIM KASÜSTÜ PROTEZLER HİSSEDİLİYO..Benim kasaltı meme altı kesisi senin kas üstümü oldu?
Resimleri görmen için seni izlemem seninde beni izlemen gerekiyor izliyorum bakabilirsin
BUARADA GÜLE GÜLE KULLAN CANIM ÇOK GÜZEL OLMUŞ GEÇMİŞ OLSUN NE KADAR OLDU YAPTIRALI DİKİŞLERİNDE İYİ DURUYOEVET BENİMKİ KASÜSTÜ MEME ALTI KESİSİYLE OLDU SANIRIM KASÜSTÜ PROTEZLER HİSSEDİLİYO..
Benim kasaltı meme altı kesisi senin kas üstümü oldu?
Resimleri görmen için seni izlemem seninde beni izlemen gerekiyor izliyorum bakabilirsin
Ben 10 gün sonra rahatlamaya başladım ama 3 kendi işimiz olduğu için 3 hafta sonra işe başladım.Merhaba.
Merhaba benim de kas alti olacka kac gunde kendinize gelipte ise donebiliyorsunuz.
magic angel GÖĞÜS ÖLÇÜN NEDİR YA GEÇENLERDE CUP ÖLÇÜSÜ HESAPLAMA BULDUM YAPTIM AMA ÇOK İLGİNÇ ÇIKAN SONUÇ 80 C OLUYO AMA BANA 80 D ZOR OLUYO YANİ DOLU DOLU OLUYO
GÖĞÜS ALTIM 77 GÖĞÜS ÇEVREM 92 NASIL OLUYO ANLAMADIM ÖNCESİNDE 80 B DOLMUYODU TAM
Ben ölçüp biçmedim ama önce 75 idi şimdi 75 c ama kalıbına göre 8o b de oluyor bir ara bende ölçülerimi hesaplıyım bakıyımmagic angel GÖĞÜS ÖLÇÜN NEDİR YA GEÇENLERDE CUP ÖLÇÜSÜ HESAPLAMA BULDUM YAPTIM AMA ÇOK İLGİNÇ ÇIKAN SONUÇ 80 C OLUYO AMA BANA 80 D ZOR OLUYO YANİ DOLU DOLU OLUYO
GÖĞÜS ALTIM 77 GÖĞÜS ÇEVREM 92 NASIL OLUYO ANLAMADIM ÖNCESİNDE 80 B DOLMUYODU TAM
Ben 10 gün sonra rahatlamaya başladım ama kendi işimiz olduğu için 3 hafta sonra işe başladım.Ben 6. Gun ose baslayacagim
Doku varmiydi kac cc lik yaptirdiniz? Round_ damla hangisi?
Sorulari arka arkada yagdirdim ,))simdiden tesekkurler. Foto gorebilirmiyim. 300 biri 325 biri gibi olacak. Birde yuvarlak olanda bikini durusu nasil olur en merak ettigim damla mi yuvarlak tami daha iyi gorunur..
345 cc damla kas altı benimkilerKac cc