325 cc 350 cc arasında kararsız kalanlar ameliyat olanlar yardımmmmmm

Evet maalesef yok olculere alistim bende ama simdi de yuvarlak mi damla mi olmali acaba derdindeyim onerisi olan var mi carki nedir bunlarin yada ileride hangisi daha mutlu eder insani damla protez daha pahali diye biliyorum ben

Mrb beni de izlermisiniz haziran gibi olacağım boyut konusunda çok kararsızım benimde hiç göğüs döküm yok

Yaa bende cuma günü ameliyat olucam resimlerinizi görme ihtimalim var mı be 325 350 arası kararsız boyun 173 kilom 53

Bilmiyorum senin nasil ama o biraz daha büyük olmasi isteği psikolojikmis diyolar. Insanin gözü doymuyor herhalde :-D dikiş izleri için ne dedi doktor
Merhaba kaç cc taktirdin bide gogsun var mıydı bn hiç yok boyun 173 kilim 53 kaç taktirsam bilemiyorum büyük olsun istemiyorum

Yaa bende cuma günü ameliyat olucam resimlerinizi görme ihtimalim var mı be 325 350 arası kararsız boyun 173 kilom 53
yeni üyeleri izlemeye almıyorum. ve sadece resim görmek isteyenleri de. cuma günü dr unuz hesabını yapar uygun olanını takar bunun kararsızlığını sizin yaşamanıza gerek yok her cc her bedende farklı olur

Fotoğraf görebilir miyim acaba bende cuma ameliyat olucam
Kendi resminin önceki halini yüklersen güven açısından herkez izlemeye alır daha çok yeni üyesin yanlış anlama lütfen resim yüklediğin zaman hemen izlerim
Ama sormak istediğin bişey olursa yardımcı olurum

Merhaba kaç cc taktirdin bide gogsun var mıydı bn hiç yok boyun 173 kilim 53 kaç taktirsam bilemiyorum büyük olsun istemiyorum
Boyun maşallah varmış, bu formda ben biraz büyük cc taraftarıyım yeni olacak arkadaşlarada sürekl, aynı şeyleri söylüyorum acıya,ağrıya,baskıya ve parasına değmeli diye düşünüyorum. Şimdiki aklım olsaydı 390 cc aşağı yaptırmazdım dr tam olarak ne istediğini net bir şekilde anlat derim

Kızlaaaar boyum 160 kilom 50 biraz minyonum ama gögüslerim dolgun ve ilgi çekici olsun istiyorum şu an nerdeyse hiç gögüs dokum yok yani çok az var dolu dolu diri seksi gözükmesini istiyorum ameliyat olanlar az buçuk tahmin edebilirler diye düşünüyorum sizce KAÇ CC düşünmeliyim tahminen yardımcı olur musunuz?

İstediğn göğüs 400cc ve üzeri cc ler

EVEEETT 3 GÜN ÖNCE SİLİKONLARIM ÇIKARILDI.. ÜZÜLDÜM AMA SADECE ÇEKTİĞİM SIKINTILARA VE KALACAK OLAN İZLERİME ÜZÜLDÜM.. BU İŞ BANA GÖRE DEĞİLMİŞ ONU ÇOK İYİ ANLADIM.. 3 GÜNDÜR NEFES ALIYORUM İNANILMAZ RAHATLADIM.. SİZLERE TEK TAVSİYEM GERÇEKTEN NE İSTEDİĞİNİZİ BİLİYORSANIZ KALKIŞIN BU İŞLERE.. BEN BİLMEDEN VE ACELE KARARLA YAPTIRDIM.. VE ÇOK PİŞMAN OLDUM.. UMARIM HERKESİN HERŞEY GÖNLÜNCE OLUR... YİNEDE BU SÜREÇTE DESTEK VEREN ARKADAŞLARA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM

Cok gecmis oldum. Bende haftaya olucam ama gozum korktu bana yardimci olmak adina begenmediginiz bi fot.i gonderirmisiniz. Sorun neydi gozumde csnlanduramiyorum ,(
Acisi daha az olnustur eminim tekrar gecmis olsun

Cok gecmis oldum. Bende haftaya olucam ama gozum korktu bana yardimci olmak adina begenmediginiz bi fot.i gonderirmisiniz. Sorun neydi gozumde csnlanduramiyorum ,(
Acisi daha az olnustur eminim tekrar gecmis olsun
CANIM RESİMLERİ SİLDİM MALESEF.. SENDEMİ ÇIKARTTIRIYOSUN YOKSA TAKTIRIYOMUSUN...

AYRICA EVET ACIM OLMADI DİYEBİLİRİM SADECE DİKİŞLERİN HASSASİYETİ VARDI İLK 2 GÜN AMA ÇOK ŞÜKÜR ŞİMDİ İYİYİM.. BEN SİLİKONA ALIŞAMADIM ASLINDA YABANCI Bİ MADDENİN VÜCUDUMDA VAR OLDUĞU DÜŞÜNCESİ BİLE RAHATSIZ EDİYORDU.. TAM BİŞEYLERİ KABULLENMİŞKEN PROTEZLRİ HİSSETMEYE BAŞLADIM.. BU DA MALESEF SON NOKTA OLDU.. DR. KÜÇÜLTELİM FALAN DEDİ AMA BEN GÖZE ALAMADIM MALESEF.. KALP VE CİĞERLERİME BASKI YAPIYOR GİBİ GELİYODU.. ÇIKARILINCA ANLADIMKİ BEN 3 AYDIR NEFES ALAMIYOMUSUM.. ÜSTÜMDEN KOCA Bİ YÜK KALKTI SANKİ.. EĞER YAPTIRMAYI DÜŞÜNÜYOSAN İYİ ARAŞTIR VE HERŞEYİ GÖZE AL DERİM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…