Evet maalesef yok olculere alistim bende ama simdi de yuvarlak mi damla mi olmali acaba derdindeyim onerisi olan var mi carki nedir bunlarin yada ileride hangisi daha mutlu eder insani damla protez daha pahali diye biliyorum benÖncelikle hayırlı olsun diyelim
Bence hiç dokun yoksa cc ölçüleri gayet tatmin edici gibi üstelik boyun da var benimkiler 345 cc damla ama bana küçük geliyor oysaki doktorum 390 cc yapıcaktı ben doğal olsun diyip istemedim şimdi salak kafam der dinleseydim keşke diyorum
İzliyorum resimlere bakıp fikir edinebilirsin
Ben istedIMGöğüs ucunun küçültülmesini siz mi? dr tercih etti acaba?
Mrb beni de izlermisiniz haziran gibi olacağım boyut konusunda çok kararsızım benimde hiç göğüs döküm yokÖncelikle hayırlı olsun diyelim
Bence hiç dokun yoksa cc ölçüleri gayet tatmin edici gibi üstelik boyun da var benimkiler 345 cc damla ama bana küçük geliyor oysaki doktorum 390 cc yapıcaktı ben doğal olsun diyip istemedim şimdi salak kafam der dinleseydim keşke diyorum
İzliyorum resimlere bakıp fikir edinebilirsin
Mrb boyynuza göre sözde zayifsiniz 1.73 boy 53 kilo benimde sorun olmuyor demi zayıf olmak boyut belirlemedeO
Ben istedIM
Yaa bende cuma günü ameliyat olucam resimlerinizi görme ihtimalim var mı be 325 350 arası kararsız boyun 173 kilom 53cc secimini hastaya bırakan dr mu varmış çok ilginç bence :) 325 cc var bende sıfır dokum vardı kas altı olmasına rağmen boyutu bana çok iyi insanın kaburgasının bi çapı var o çap ne ise odur maks 325 olur diyip istersen 400 bile koyarım demesi bana tuhaf geldi bilmiyorum
Benide izler misin bnde cuma günü olucam çok kararsiximMrb beni de izlermisiniz haziran gibi olacağım boyut konusunda çok kararsızım benimde hiç göğüs döküm yok
Merhaba kaç cc taktirdin bide gogsun var mıydı bn hiç yok boyun 173 kilim 53 kaç taktirsam bilemiyorum büyük olsun istemiyorumBilmiyorum senin nasil ama o biraz daha büyük olmasi isteği psikolojikmis diyolar. Insanin gözü doymuyor herhalde :-D dikiş izleri için ne dedi doktor
Fotoğraf görebilir miyim acaba bende cuma ameliyat olucam345 cc damla hıgh profil benimkide ama dr dinleyip 390 cc yaptırmadığıma çok pişmanım
yeni üyeleri izlemeye almıyorum. ve sadece resim görmek isteyenleri de. cuma günü dr unuz hesabını yapar uygun olanını takar bunun kararsızlığını sizin yaşamanıza gerek yok her cc her bedende farklı olurYaa bende cuma günü ameliyat olucam resimlerinizi görme ihtimalim var mı be 325 350 arası kararsız boyun 173 kilom 53
Benide izler misiniz resimleri görmek istiyorum cuma ameliyat immagic angel kızlar resim yükledim bakabilirsiniz
Kendi resminin önceki halini yüklersen güven açısından herkez izlemeye alır daha çok yeni üyesin yanlış anlama lütfen resim yüklediğin zaman hemen izlerimFotoğraf görebilir miyim acaba bende cuma ameliyat olucam
Boyun maşallah varmış, bu formda ben biraz büyük cc taraftarıyım yeni olacak arkadaşlarada sürekl, aynı şeyleri söylüyorum acıya,ağrıya,baskıya ve parasına değmeli diye düşünüyorum. Şimdiki aklım olsaydı 390 cc aşağı yaptırmazdım dr tam olarak ne istediğini net bir şekilde anlat derimMerhaba kaç cc taktirdin bide gogsun var mıydı bn hiç yok boyun 173 kilim 53 kaç taktirsam bilemiyorum büyük olsun istemiyorum
İstediğn göğüs 400cc ve üzeri cc lerKızlaaaar boyum 160 kilom 50 biraz minyonum ama gögüslerim dolgun ve ilgi çekici olsun istiyorum şu an nerdeyse hiç gögüs dokum yok yani çok az var dolu dolu diri seksi gözükmesini istiyorum ameliyat olanlar az buçuk tahmin edebilirler diye düşünüyorum sizce KAÇ CC düşünmeliyim tahminen yardımcı olur musunuz?
Boyum yüzünden çok sırıtır mı acaba 400 diye düşünüyorum ama bende en az 350 ve üzeri diye hayal ediyorum cevabınız için teşekkürlerİstediğn göğüs 400cc ve üzeri cc ler
CANIM RESİMLERİ SİLDİM MALESEF.. SENDEMİ ÇIKARTTIRIYOSUN YOKSA TAKTIRIYOMUSUN...Cok gecmis oldum. Bende haftaya olucam ama gozum korktu bana yardimci olmak adina begenmediginiz bi fot.i gonderirmisiniz. Sorun neydi gozumde csnlanduramiyorum ,(
Acisi daha az olnustur eminim tekrar gecmis olsun