325 cc 350 cc arasında kararsız kalanlar ameliyat olanlar yardımmmmmm

35O ideal

Bak bunu bilmiyodum .amaç sexsilikkse 400 cc diyosun

Fiyat ne canım randevu ve ameliyat arası uzun sürüyormuş ben fransada kalıyorum malum gidiş geliş

Benimde 375cc daha buyuğü de olablirmiş diyorumm boyum 160 kilom 54..
nasıl oldu peki boy ve kilona göre. kimisi orantıyı bozuyo, çekici olması beklenirken itici oluyo. bi de ne kadar zamanda normal görünüme kavuştular... izlemen mümkün mü, tecrübeli arkadaşların yardımına ihtiyacım var. :/

Yok benim gayette orantili oldu vucduma cok uygun biseklde ama tabi bi tik dahada buyuk olmasni isterdim suan normal duruyor morluklar gecti gayet iyi hareket ediyorum. Ama yinede hafif bi siskinlik var ...

Yok benim gayette orantili oldu vucduma cok uygun biseklde ama tabi bi tik dahada buyuk olmasni isterdim suan normal duruyor morluklar gecti gayet iyi hareket ediyorum. Ama yinede hafif bi siskinlik var ...
Bilmiyorum senin nasil ama o biraz daha büyük olmasi isteği psikolojikmis diyolar. Insanin gözü doymuyor herhalde :-D dikiş izleri için ne dedi doktor

Bilmiyorum senin nasil ama o biraz daha büyük olmasi isteği psikolojikmis diyolar. Insanin gözü doymuyor herhalde :-D dikiş izleri için ne dedi doktor
Dikis izlermi henuz goremedim ama estetk dikis yapildi... Suan hala bantli orasi.... Sanrm oyle gozum doymadi hehe

Merhaba Nasil gecti peki ameliyatiniz..kas alti olunca daha acili oluyormus kac gunde rahatladiniz. Fot. Koydunuznu hic

Ameliyatiniz nasil gecti??

Merhaba Nasil gecti peki ameliyatiniz..kas alti olunca daha acili oluyormus kac gunde rahatladiniz. Fot. Koydunuznu hic
Merhaba ben cuma gunu ameliyat oldum ctesi gayet rahat bisekilde hastane cikisi alisverise gittim ve pzteside rahat bisekilde isime basladim... Hersy harika gecti agrim tek kolumu havaya kaldrrken vardi ve geceleri yan yatmaya 4. Gun baslayabildim... Dayanlmicak cok zorlancak bi agrim hic olmadi fotograf maelesf henuz koyamadim yakin zamanda koyucam...

Sizin yazdiginiz olculer benimkiyle ayni. Hic olmazsa ozeldem bi fot. Gonderirseniz sevinirim. Benim 75. Kaclik kondu size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…