- 25 Şubat 2016
- 203
- 140
merhaba çok çok kolay bir süreç gecirdim. hiz ağrım sızım olmadı 4. gün pazara gittim tabi bişey taşımadım üç gün yatıp kalkmak zorluyor ama ben ilk günden itebaren az destekle kalktım hafif sırtımdan kalkarakMerhaba Nasil gecti peki ameliyatiniz..kas alti olunca daha acili oluyormus kac gunde rahatladiniz. Fot. Koydunuznu hic
Merhaba Albumu nasil girebilirimmerhaba çok çok kolay bir süreç gecirdim. hiz ağrım sızım olmadı 4. gün pazara gittim tabi bişey taşımadım üç gün yatıp kalkmak zorluyor ama ben ilk günden itebaren az destekle kalktım hafif sırtımdan kalkarak
kendi konum var aynı şeyleri yazmayım bi göz atabirsin.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...n-meme-buyutme-ameliyati-hasan-findik.749303/
albümüm var evet
malesef yeni üyeleri izlemeye almıyorum. güvenlik açısından ya da albümü olmayan kişileriMerhaba Albumu nasil girebilirim
Merhaba bende 162 boyunda 54 kiloyum bana da 275 cc kas üstü oldu ama ben çok büyük buluyorum daha önceden dokumda vardı.daha büyüğü olabilir miş deyince merak ettimBenimde 375cc daha buyuğü de olablirmiş diyorumm boyum 160 kilom 54..
Seninki cok yeni. 3 4 ay sonra biraz assa indiginde tam da diledigin gibi olacakMerhaba bende 162 boyunda 54 kiloyum bana da 275 cc kas üstü oldu ama ben çok büyük buluyorum daha önceden dokumda vardı.daha büyüğü olabilir miş deyince merak ettimizleşelim mi
Sabah uyanınca ilk işim aynanın karşısına geçip memelerime bakmak oluyor o halini çok beğeniyorum daha küçük ve şekilli duruyor sonra gün içinde şişiyor şekli değişiyorSeninki cok yeni. 3 4 ay sonra biraz assa indiginde tam da diledigin gibi olacak
ödem tutar yemeden içmeden sonra üç aya kadar o sabahki ilk görüntüsüne ulaşır çok güzel olduSabah uyanınca ilk işim aynanın karşısına geçip memelerime bakmak oluyor o halini çok beğeniyorum daha küçük ve şekilli duruyor sonra gün içinde şişiyor şekli değişiyor
Ayy inşallah sabahın ilk güzel haberi bunu duymak olduödem tutar yemeden içmeden sonra üç aya kadar o sabahki ilk görüntüsüne ulaşır çok güzel oldu
325 ve 350 cc arasinda sadece 1 milimetre fark var.mentorun sitesine bakarsan ccler arasindaki farklar milim milim artiyor.cok fark yaraticak bir buyukluk olacagini sanmiyorum.bende 1.65 boy 54 kiloyum.ince kemikliyim.gogus kafesimde genis degil.bende kas alti 420 cc var .c cup kullaniyorum.oyle abartili bir buyukluk degil.ama dolgun ve seksi bir goruntu var.dogal olsun dikkat cekmesin diyorsaniz 350 cc ideal bence
Selcuk aytaç doktorum.estetik international damerhaba gecmıs olsun kime yaptırdınız acaba
Selcuk aytaç doktorum.estetik international da
Yok yok böyle iyi seninkiler345 cc damla hıgh profil benimkide ama dr dinleyip 390 cc yaptırmadığıma çok pişmanım
Ben bursada ameliyat oldum.kas alti oldugu icin ilk bir hafta zor gecti.agri ve hareket bakimindan.3.5 ay oldu ameliyat olali.normal yasantimdaki herseyi yapiyorum.spor yapmiyorum henuz.mayisda 6.ay kontrolum var.o zaman sorucam spor olayini.simdilik bir sikinti olmadi şükürtesekkur ederım istanbulda mı ?ne zmn yaptırdınız ? surec nasıl gecti mesela spor yaparken dıkkat ettıgınız hareketler oluyormu? cok soru sordum kusura bakma420 cc okuyunca gozlerım kalp kalp oldu cok gecmıs masallahlar olsun tekardan
Canım yaaaa seninkiler bir harika üzülme sakın.ayrıca 399 nı bide taşıması var rahatını düşün rahatla .sen harikasın345 cc damla hıgh profil benimkide ama dr dinleyip 390 cc yaptırmadığıma çok pişmanım
390 diycektim pardonCanım yaaaa seninkiler bir harika üzülme sakın.ayrıca 399 nı bide taşıması var rahatını düşün rahatla .sen harikasın
Adancım nasılsın herşeyinin yolunda olmasına sevindimBen bursada ameliyat oldum.kas alti oldugu icin ilk bir hafta zor gecti.agri ve hareket bakimindan.3.5 ay oldu ameliyat olali.normal yasantimdaki herseyi yapiyorum.spor yapmiyorum henuz.mayisda 6.ay kontrolum var.o zaman sorucam spor olayini.simdilik bir sikinti olmadi şükür
Iyiyim cnm.kosturmaca iste.bi sorun yok sukur.memnunumAdancım nasılsın herşeyinin yolunda olmasına sevindim
Resimlerinizi görebilirmiyim?Benimde 375cc daha buyuğü de olablirmiş diyorumm boyum 160 kilom 54..