- Konu Sahibi dertli_simge
-
bu mesajdan sonra ben bu konuya soru işaretleri ile bakıyorum.Evet ölmek istiyorum kaldıramıyorumKonumda utandığım için yazamadım, komşumuzun 68 yaşındaki eşiyle el sıkışırken bile oldu bu tepki, dedem yaşında adam üstelik komşumuzun kocası, ben bunu kaldıramıyorum gerçekten ölmek istiyorum gerçekten ((
kusura bakmayın ama masturbasyon yapıyor musunuz? kendi vucudunuzu tanıyın ve sevin biraz. bu kafa ile cinsellik yaşasanız gram zevk almazsınız bence. cinsellik öcü değil. ha yaşamazsınız, sebepleriniz vardır, anlarım. ama fizyolojik tepkiler veriyorum dediğiniz için kendinizi tatmin edemediğinizi anlıyorum ben.
Amaan ben evlendim de noldu,3 yıllık evliyim daha bi kere bile tatmin olamadım afedersin de,bende kendimi kullandirmis gibi hissediyorum, okumuyomusun burda o kadar konu var kocam yanıma yaklaşmıyor diye dert yaniyo çoğu,evlenince de tam olarak yasayacagin belirsiz yani o hayalini kurdugun tutkulu sevismeleri falan
Evet aynen öyle istekliyim ama vajinal orgzm olmuyor bi yerde birşeyi yanlış yapıyoruz galiba3 yildir mi
hayır hiç yapmadım. ben klasik türk muhafazakar bir ailede büyüdüm.
ben 6 yaşındayken annem beni karşısına alıp "şeyinden kan gelirse hayatın söner. hayatın biter " dedi. bu cinselliğe dair ilk travmamdı.
yine 6 yaşındayken annem bana "sana baban bile bişey yapsa söyleyeceksin. söyle birşey yapıyor mu?" dedi. bu da ikini travmamdı.
tabi belli bir yaştan sonr insan maddi özgürlük kazanıp istediği gibi yaşayabilir. ama ben sindirilmiştim ve siniklik içime işlemişti. ayrıca obsesyon var bende, hamile kalma korkusu. tabi bir de cinsellikten korkuyorum aslında. vücudumun verdiği tepkilere rağmen, ola ki bir gün mucize gerçekleşir, balık kavağa tırmanı bende evlenirsem, %99 vajinismus çıkacağımı yapamayacağımı da biliyorum.
böyle işte(
ÖhhhEvet ölmek istiyorum kaldıramıyorumKonumda utandığım için yazamadım, komşumuzun 68 yaşındaki eşiyle el sıkışırken bile oldu bu tepki, dedem yaşında adam üstelik komşumuzun kocası, ben bunu kaldıramıyorum gerçekten ölmek istiyorum gerçekten ((
O ana napıyor şimdi? Hala bekar olduğunuz için söyleniyor mu?hayır hiç yapmadım. ben klasik türk muhafazakar bir ailede büyüdüm.
ben 6 yaşındayken annem beni karşısına alıp "şeyinden kan gelirse hayatın söner. hayatın biter " dedi. bu cinselliğe dair ilk travmamdı.
yine 6 yaşındayken annem bana "sana baban bile bişey yapsa söyleyeceksin. söyle birşey yapıyor mu?" dedi. bu da ikini travmamdı.
tabi belli bir yaştan sonr insan maddi özgürlük kazanıp istediği gibi yaşayabilir. ama ben sindirilmiştim ve siniklik içime işlemişti. ayrıca obsesyon var bende, hamile kalma korkusu. tabi bir de cinsellikten korkuyorum aslında. vücudumun verdiği tepkilere rağmen, ola ki bir gün mucize gerçekleşir, balık kavağa tırmanı bende evlenirsem, %99 vajinismus çıkacağımı yapamayacağımı da biliyorum.
böyle işte(
iyi de cinsellik yemek içmek kadar doğal birşey.işte bakın sizde turşu kurmak diyorsunuz. sdedce o kadın meselesi değil ki, basında medyada ayşe arman tipi yazarlar cinsellik yemek içmek kadar doğal yazıp duruyor. forumlarda 30'luk bakireler aşağılanıyor. ben de hayatı kaçırdım mı acaba diyeazap çekiyorum.
Bence bir kez vazgeçtiğin birine geri döndüğün için hayalkırıklığın daha da büyümüş.Ama sorun şu ki evlenemiyorum. Kimse karşıma çıkmıyor ki. Sosyal çevre de sıfır. İş yerim de sosyallik sağlamıyor, bütün gün bilgisayar başındayım.
En son benden 12 yaş büyük birineaşık oldum. Bna umut verdi, devamlı yazdı, çocuk istiyorum evlilik istiyorum dedi. Sonra da herkese mavi boncuk dağıttığı ortaya çıktı. Tam unutmuştum bu şahsı yeniden yazdı, ben yine umutlandım ama toz oldu. Psikolojimi çok bozdu bu olay daha da hassaslaştım. Neden Allahım diyorum, neden kimseye kötülük yapmadığım halde bu acılar ve dertler neden hep benibuluyor
O ana napıyor şimdi? Hala bekar olduğunuz için söyleniyor mu?
Evet ölmek istiyorum kaldıramıyorumKonumda utandığım için yazamadım, komşumuzun 68 yaşındaki eşiyle el sıkışırken bile oldu bu tepki, dedem yaşında adam üstelik komşumuzun kocası, ben bunu kaldıramıyorum gerçekten ölmek istiyorum gerçekten ((
hayır hiç yapmadım. ben klasik türk muhafazakar bir ailede büyüdüm.
böyle işte(
Kan gelmeden, penetrasyon gerçekleştirmeden de mastürbasyon yapabilirsin, biliyorsun değil mi?hayır hiç yapmadım. ben klasik türk muhafazakar bir ailede büyüdüm.
böyle işte(
Dedeye sahip çıkalım ashdjdj.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?