- 3 Eylül 2015
- 214
- 267
- 33
- Konu Sahibi dertli_simge
-
32 yaşında kadınsın ve rahmini aldırıp tüplerini bağlatınca "kadınlığın" ölmüş mü olacak. Bence kafanı bunlara takacağına otur kadın anatomisi falan oku. Rahmi aldırmanın cinsel istek üzerinde bir etkisi yok, tüpleri bağlatmanın da o zaman kısır olan kadınlar vursun kendini.Sanırım kadınlığımı öldürmem lazım kesin çözüm o olacak ama ailem karşı çıkıyor buna da. Ama rahmimi tüplerimi falan aldırsam kesin çözüm olur değil mi?
Neye üzülüyorsun ben anlamadım.
Tabi ki biriyle sadece cinsel birliktelik yaşamak için yakınlaşırsan kötü hissedersin.
Ama sağlıklı bi ilişkin olur, evleneyim de öyle sevişelim diye düşünüp düşünmemek senin tasarrufunda.
Düzenli cinsel yaşamı olmayan her bireyin vücudu böyle tepkiler verir. Ergenlikle erkeklikle ilgisi yok bunun.
Kendine acımaktan vazgeç bence.
Siz 28 yaşından beri evlilik fikrinde takılmış kalmışsınız.Kadınlığımı öldürmek dedim çünkü vücudumun verdiği fizyolojik tepkiler beni depresyona sokuyor kaldıramıyorum. Bir film sahnesinde bile oluyor bu tepki. Gerçek hayatta da oluyor. Kaldıramıyorum, çok üzülüyorum.
Kadınlığımı öldürmek dedim çünkü vücudumun verdiği fizyolojik tepkiler beni depresyona sokuyor kaldıramıyorum. Bir film sahnesinde bile oluyor bu tepki. Gerçek hayatta da oluyor. Kaldıramıyorum, çok üzülüyorum.
Kadınlığımı öldürmek dedim çünkü vücudumun verdiği fizyolojik tepkiler beni depresyona sokuyor kaldıramıyorum. Bir film sahnesinde bile oluyor bu tepki. Gerçek hayatta da oluyor. Kaldıramıyorum, çok üzülüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?