• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

32 yaşında bakireyim diye aşağılandım ! ben boşuna yaşamışım :((

dertli_simge

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2011
116
32
48
Ankara
İçime fena oturdu kızlar :KK43:(( Geçen bir ortamda tanıştığım bir kadınla konuşurken konu oraya geldi bir şekilde. Henüz evlenemediğim için bakire olduğumu öğrenince "sen boşuna yaşamışsın, ot gibi yaşamışsın, yazık sana " dedi. Bir bakışı vardı görecektiniz. Bu kadın evlenmeden önce erkek arkadaşlarıyla cinsellik de yaşamış, "gençliğimi yaşadım, sonra kocam karşıma çıktı evlendim bebeğimi de yaptım. sen evlenememe korkusuyla bakire kaldın dimi, kendin ettin kendin buldun, cinsellik hayatın anlamı, sen boşuna yaşamışsın" dedi.. Boşuna yaşamışım ben. Keşke ölsem o zaman madem.

Peki ben üzülmüyor muyum ?? Yanlış anlamayın derdim sırf cinsellik değil, derdim hayatı paylaşacak eşim olması. Yaşlanınca yalnız kalıp da hastanede "sen neden yalnızsızn, neden kocan yok, neden çocuğun yok" diye hemşirelerden fırça yemek istemiyorum. Ama her gün internette, forumlarda, ekşisözlüklerde 30 yaşında bakire kadınlarla alay eden yazıları gördükçe çok üzülüyorum ve kendime acıyorum. :KK43:(( Diyorum ben mi yanlış yapıyorum ? Bir yanda ülkenin gerçekleri, bir yanda "seks çok doğaldır,ihtiyaçtır, 30 yaşında bakirelik tü kakadır" yazan ayşe armanlar, ayşe özyılmazeller... Kızlar ben kendimi çok iyi tanıyorum. Ben hayatı devamlı teredddütte geçen, bir karar verse emin olmayan, aklı diğer seçenekte kalıp "onu mu yapsaydım" diye acılar içinde boğulan biriyim. Sağolsun annemle babam beni çocukken iyi ezdiler, onurumu kıran lakaplar taktılar, özgüvenimi çiğnediler. Ben şimdi "offf hayat boş, evlenmeyi bekleme yap gitsin" desem sırf cinsellik için biriyle yaşasam, sonra acı çekeceğimi bu yükü kaldıramayacağımı biliyorum, "kullandırdım kendimi" deyip gözyaşı dökeceğimi biliyorum. Ben çok çok çok hassasım, aşırı derecede duygusalım, kafaya çok takan bir yapım var mahvederim kendimi biliyorum. Ayrıca bende obsesyon var, 21 yaşındayken bir kere yanlışlıkla erkekler tuvaletine gitmiştim de ya sperm kaptıysam, ya hamile kaldıysam diye günlerim azapla geçmişti. :KK43: Sırf cinsellik için cinsellik yaşasam bir de buna kafayı takacağım.

Ben evlenerek yaşamk istiyorum o da olmuyor :KK43: kısmetim yok. Arkadaşım sosyal çevrem yok. Olsa bile herkes kocasına çocuğuna vaktini ayırıyor. Sap gibi kaldım. Annemden bile fayda yok, diyor ki bana "kızımı al denmez, malımı al denmez, erkek için her kapıya gidilir, mecbur kısmet bekleyeceksin" diyor. Yani erkek çocuk mal değil,onu evlendirmek için her çaba sarfedilir ama kızsan malsın. Biri seni alsın diye azap çeke çeke bekleyeceksin. Eski konumda bahsetmiştim, eski sözlümün ailesi hacı hocalarla içli dışlıydı, hatta annesi anneme "büyü yaptırmak isterseniz yardımcı olurz" demişti ben kısmetimin bağlandığını düşünüyorum. Ot gibi saman gibi yaşayıp gidiyorum işte.

Ama kaldıramıyorum kızlar. Kimselere anlatamıyorum bunu, ben çok utanıyorum. Ölmek istiyorum gerçekten ölmek istiyorum çünkü çok utanıyorum bu durumdan, o da şu: Vücudum fizyolojik tepkiler veriyor. Geceleri rüya görüyorum ergen erkekler gibi. Çok koyuyor bu bana, bunu yaşadığım her defasında ağlıyorum. Allahım diyorum neden ben, bunu neden yaşıyorum diyorum. Ölsem de kurtulsam diyorum onu daa beceremiyorum. İntihar büyük günah onu yapamam. Ama artık bu yükü kaldıramıyorum ben. Sanırım kadınlığımı öldürmem lazım kesin çözüm o olacak ama ailem karşı çıkıyor buna da. Ama rahmimi tüplerimi falan aldırsam kesin çözüm olur değil mi? Çünkü ben bunu kaldıramıyorum. Sizlerle dertleşmek istedim hakkınızı helal edin.

Son düzenleme:
İçime fena oturdu kızlar :KK43:(( Geçen bir ortamda tanıştığım bir kadınla konuşurken konu oraya geldi bir şekilde. Henüz evlenemediğim için bakire olduğumu öğrenince "sen boşuna yaşamışsın, ot gibi yaşamışsın, yazık sana " dedi. Bir bakışı vardı görecektiniz. Bu kadın evlenmeden önce erkek arkadaşlarıyla cinsellik de yaşamış, "gençliğimi yaşadım, sonra kocam karşıma çıktı evlendim bebeğimi de yaptım. sen evlenememe korkusuyla bakire kaldın dimi, kendin ettin kendin buldun, cinsellik hayatın anlamı, sen boşuna yaşamışsın" dedi.. Boşuna yaşamışım ben. Keşke ölsem o zaman madem.

Peki ben üzülmüyor muyum ?? Yanlış anlamayın derdim sırf cinsellik değil, derdim hayatı paylaşacak eşim olması, yaşlanınca yalnız kalıp da hastanede "sen neden yalnızsızn, neden kocan yok" diye hemşirelerden fırça yemek istemiyorum. Ama her gün internette, forumlarda, sözlüklerde 30 yaşında bakire kadınlarla alay eden entry'leri gördükçe çok üzülüyorum çok :KK43:(( Diyorum ben mi yanlış yapıyorum ? Bir yanda ülkenin gerçekleri, bir yanda "seks çok doğaldır,ihtiyaçtır, 30 yaşında bakirelik tü kakadır" yazan ayşe armanlar, ayşe özyılmazeller... Kızlar ben kendimi tanımıyorum. Ben hayatı devamlı teredddütte geçen, bir karar verse emin olmayan, aklı diğer seçenekte kalıp "onu mu yapsaydım" diye acılar içinde boğulan biriyim. Sağolsun annemle babam beni iyi ezdiler, lakaplar taktılr, özgüvenimi çiğnediler. Ben şimdi "offf hayat boş, evlenmeyi bekleme yap gitsin" desem sırf cinsellik için biriyle yaşasam, sonra acı çekeceğimi bu yükü kaldıramayacağımı biliyorum, "kullandırdım kendimi" deyip gözyaşı dökeceğimi biliyorum. Çk çok hassasım, aşırı derecede duygusalım, mahvederim kendimi biliyorum. Ayrıca bende takıntı hastalığı var, 21 yaşındayken bir kere yanlışlıkla erkekler tuvaletine gitmiştim deya sperm kaptıysam, ya hamile kaldıysam diye günlerim azapla geçmişti. :KK43: Sırf cinsellik için cinsellik yaşasam bir de buna kafayı takacağım yni.

Ben evlenerek yaşamk istiyorum o da olmuyor :KK43: kısmetim yok. Arkadaşım yok. Olsa bile herkes kocasına çocuğuna vaktini ayırıyor. Sap gibi kaldım. Annemden bile fayda yok, diyor ki bana "kızımı al denmez, malımı al denmez, erkek için her kapıya gidilir, mecbur kısmet bekleyeceksin" diyor. Eski konumda bahsetmiştim, eski sözlümün ailesi hacı hocalarla içli dışlıydı, hatta annesi anneme "büyü yaptırmak isterseniz yardımcı olurz" demişti ben kısmetimin bağlandığını düşünüyorum. Ot gibi saman gibi yaşayıp gidiyorum işte.

Ama kaldıramıyorum kızlar. Kimselere anlatamıyorum bunu, ben çok utanıyorum. Ölmek istiyorum gerçekten ölmek istiyorum çünkü çok utanıyorum bu durumdan. Vücudum fizyolojik tepkiler veriyor. Geceleri rüya görüyorum ergen erkekler gibi. Çok koyuyor bu bana, bunu yaşadığım her defasında ağlıyorum. Allahım diyorum neden ben, bunu neden yaşıyorum diyorum. Ölsem de kurtulsam diyorum onu daa beceremiyorum. İntihar büyük günah onu yapamam. Ama artık bu yükü kaldıramıyorum ben. Sanırım kadınlığımı öldürmem lazım kesin çözüm o olacak ama ailem karşı çıkıyor buna da. Ama ben bunu kaldıramıyorum. Sizlerle dertleşmek istedim hakkınızı helal edin.

sorun bence sizin bakireliğiniz değil ezikliğiniz.kendinizi en çok kendiniz aşağılıyorsunuz.

Kafana takma herkesin kendi vücudundan sorumludur.
Senin cinsel hayatın sadece seni ilgilendirir.

Evlenmeden once cinsellige karsi degilim.
Buna karsin 32 yasinda bakire olmayi da abes bulmuyorum.
Insanlar istedigi gibi yasamali.
Peki ciddi iliskin falan oldu mu?
Yani sunun bilincinde olman gerek, 32 yasinda evlendigin insaninda bakir olma olasiligi sifira yakin. Bunun icin mi bekledim hissi olusmasin ileride.

Cinsellige dayali iliskiler yasamayi aklindan bile geçirme.

Neye üzülüyorsun ben anlamadım.
Tabi ki biriyle sadece cinsel birliktelik yaşamak için yakınlaşırsan kötü hissedersin.
Ama sağlıklı bi ilişkin olur, evleneyim de öyle sevişelim diye düşünüp düşünmemek senin tasarrufunda.
Düzenli cinsel yaşamı olmayan her bireyin vücudu böyle tepkiler verir. Ergenlikle erkeklikle ilgisi yok bunun.
Kendine acımaktan vazgeç bence.

Öncelikle kimse kimsenin kısmetine mani olamaz herşey Allah ın takdiri
Ne kadar yanlış düşünüyorsun insan evlenemediği,cinsellik yaşamadığı için kendini öldürürmü yahuu
Sen 30 yaşında olduğuna emin misin
Ne saçma sapan düşüncelerin var

cinsellik öyle illa yaşamalıyım deyip yaşanılacak bir şeymi? heleki biz bayanlar için, istiyorsan tensel çekim yaşıyorsanız he birde sonucunda yaşadığım şeyin arkasında dururum diyorsanız yaşarsınız.Onun dışında kim ne demiş, dememiş düşünmek çok saçma..

kusura bakmayın ama masturbasyon yapıyor musunuz? kendi vucudunuzu tanıyın ve sevin biraz. bu kafa ile cinsellik yaşasanız gram zevk almazsınız bence. cinsellik öcü değil. ha yaşamazsınız, sebepleriniz vardır, anlarım. ama fizyolojik tepkiler veriyorum dediğiniz için kendinizi tatmin edemediğinizi anlıyorum ben.

düşüncelerin çok yanlış. kendine eziyet etmekten, yargılamaktan vazgeç artık bence.
allahın sana bahşettiği güzelliklerin farkında olarak yaşa, başkalarının marjinal hayatlarını örnek alarak değil.

Ben anlamadim rahim yada tupleri alinca kadinsal duygular gidiyomu... sapik erkekler icin hadim edilmek cozum olmuyor cinsel durtuler devam ediyor .... benimlede 25 yasima kadar sevgilim olmadiginı duyan 15 yasidaki ergenin biri benim senin yasin kadar sevgilim oldu demisti hatirladikca gulerim ... siz 30 yasinda insansiniz boyle ahmak insanlarin lafini kendinize dert etmeyin... cinsellik yasamista ne olmus bası göğe mi ermis... evlilik disi cinsellik yasanmasina karsi değilim ama ulu orta sex hayatini anlatmakta tam bir ahlaksizlik orneği

Arkadaşınız epey terbiyesizmiş, evlilik öncesi cinsel ilişkiyi isteyen istediği şekilde yaşar, istemeyen yaşamaz. Ne kadar aşağılayıcı konuşmuş.Bence sorununuz sürekli eziklenmek. Destek almayı düşündünüz mü?

Peki ben üzülmüyor muyum ?? Yanlış anlamayın derdim sırf cinsellik değil, derdim hayatı paylaşacak eşim olması. Yaşlanınca yalnız kalıp da hastanede "sen neden yalnızsızn, neden kocan yok, neden çocuğun yok" diye hemşirelerden fırça yemek istemiyorum. Ama her gün internette, forumlarda, ekşisözlüklerde 30 yaşında bakire kadınlarla alay eden yazıları gördükçe çok üzülüyorum ve kendime acıyorum. :KK43:(( Diyorum ben mi yanlış yapıyorum ? Bir yanda ülkenin gerçekleri, bir yanda "seks çok doğaldır,ihtiyaçtır, 30 yaşında bakirelik tü kakadır" yazan ayşe armanlar, ayşe özyılmazeller... Kızlar ben kendimi çok iyi tanıyorum. Ben hayatı devamlı teredddütte geçen, bir karar verse emin olmayan, aklı diğer seçenekte kalıp "onu mu yapsaydım" diye acılar içinde boğulan biriyim. Sağolsun annemle babam beni çocukken iyi ezdiler, onurumu kıran lakaplar taktılar, özgüvenimi çiğnediler. Ben şimdi "offf hayat boş, evlenmeyi bekleme yap gitsin" desem sırf cinsellik için biriyle yaşasam, sonra acı çekeceğimi bu yükü kaldıramayacağımı biliyorum, "kullandırdım kendimi" deyip gözyaşı dökeceğimi biliyorum. Ben çok çok çok hassasım, aşırı derecede duygusalım, kafaya çok takan bir yapım var mahvederim kendimi biliyorum. Ayrıca bende obsesyon var, 21 yaşındayken bir kere yanlışlıkla erkekler tuvaletine gitmiştim de ya sperm kaptıysam, ya hamile kaldıysam diye günlerim azapla geçmişti. :KK43: Sırf cinsellik için cinsellik yaşasam bir de buna kafayı takacağım.

Ben evlenerek yaşamk istiyorum o da olmuyor :KK43: kısmetim yok. Arkadaşım sosyal çevrem yok. Olsa bile herkes kocasına çocuğuna vaktini ayırıyor. Sap gibi kaldım. Annemden bile fayda yok, diyor ki bana "kızımı al denmez, malımı al denmez, erkek için her kapıya gidilir, mecbur kısmet bekleyeceksin" diyor. Yani erkek çocuk mal değil,onu evlendirmek için her çaba sarfedilir ama kızsan malsın. Biri seni alsın diye azap çeke çeke bekleyeceksin. Eski konumda bahsetmiştim, eski sözlümün ailesi hacı hocalarla içli dışlıydı, hatta annesi anneme "büyü yaptırmak isterseniz yardımcı olurz" demişti ben kısmetimin bağlandığını düşünüyorum. Ot gibi saman gibi yaşayıp gidiyorum işte.

Ama kaldıramıyorum kızlar. Kimselere anlatamıyorum bunu, ben çok utanıyorum. Ölmek istiyorum gerçekten ölmek istiyorum çünkü çok utanıyorum bu durumdan, o da şu: Vücudum fizyolojik tepkiler veriyor. Geceleri rüya görüyorum ergen erkekler gibi. Çok koyuyor bu bana, bunu yaşadığım her defasında ağlıyorum. Allahım diyorum neden ben, bunu neden yaşıyorum diyorum. Ölsem de kurtulsam diyorum onu daa beceremiyorum. İntihar büyük günah onu yapamam. Ama artık bu yükü kaldıramıyorum ben. Sanırım kadınlığımı öldürmem lazım kesin çözüm o olacak ama ailem karşı çıkıyor buna da. Ama rahmimi tüplerimi falan aldırsam kesin çözüm olur değil mi? Çünkü ben bunu kaldıramıyorum. Sizlerle dertleşmek istedim hakkınızı helal edin.

üzüleceğine aklı fikri şeyinde olan insanlardan uzak dur bence. deli mi ne:KK11:

edit: sonuna kadar okumamıştım. kadınlığını öldürmek nasıl bir şey? hayretle okudum.

Kadınlığımı öldürmek dedim çünkü vücudumun verdiği fizyolojik tepkiler beni depresyona sokuyor kaldıramıyorum. Bir film sahnesinde bile oluyor bu tepki. Gerçek hayatta da oluyor. Kaldıramıyorum, çok üzülüyorum.

Gerçekten saka gibisin hayatinda dert edicek başka birşey bulamadinmi?hani hala bekarim kismetim yok desen seni teselli edecek bir iki cümle yazabilirimde otuz iki yasimda bakireyim diye dertlenmek nedir:KK57::eek:

Back