32 yaş 54 yaş ilişkisi ve sonucu

Üniversite oğrenciyken iş olarak çok iyi yerlerde olan biri benimle evlenmek istemişti benden 8 yaş büyüktü dede mi diyecem daha neler demiştim siz 32 yasinda gün görmüş iyi yerlerde olan biri 22 yaş büyük birini nasıl kabul etti bide sizi ezikledi diyemediniz mi hadi ordan moruk diye adam kendindeki eksikleri sizi ezikleyerek kaaptmaya çalışmış resmen siz ilk buna kalkıştığında ağzının payını verip ayrilsaydiniz köpeğiniz olurdu bundan emin olabilirsiniz

Herkes yaş farkına takılmış tabii ki hepiniz haklısınız ama adam kendine öyle bir bakıyor ki 42 yaşında diyordum herkes inanıyordu hem ufak tefek hem çok bakımlı saçında 1 beyazı bile yok
Yorumumu anlamadınız galiba, anlattiklariniz o kadar kötü ki, tek sorun yaş farkı mı ki başlığa bunu yazdınız diyorum.

Yorumumu anlamadınız galiba, anlattiklariniz o kadar kötü ki, tek sorun yaş farkı mı ki başlığa bunu yazdınız diyorum.
Haklısınız bizim tek sorunumuz yaş farkı değil yaşadığım hiç bir şeyin normal olduğunu bende düşünmüyorum ama beynime söz geçiremiyorum

Evet aramızda son zamanlarda cinsellikte yoktu zaten istediğim gibi hiç bir zaman olmadı bende olsun canım yhaaa herşey cinsellik değil demiştim
Cinsellik de mi yaşadınız adınıza üzüldüm. Ya adam ununu elemiş asmış eleğini ne olabilir ki onun cinselliğinden. Bundan sonra daha iyi kararlar verin lütfen

Dünyanın en gec
İsterse dünyanın en genç gösteren adamı olsun ben 32 yaşında isem 54 yaşındaki biri benim için görünmezdir. Hiç bakmam yüzüne

Yani ne günlere kaldık.
54 yaşındaki kart zampara, 32 yaşındaki kızın hem mesleğini, hem de görünüşünü eleştiriyor.
Onun senin yaşında bir kadın bulduğu için şükretmesi, maddi ve manevi desteklemesi gerekirdi.
54 yaşındaki amcam bile paralı kadın peşinee düştüyse, devir işte şimdi gerçekten değişti.

İstediği kadar operasyon geçirsin yaş 54, yaşınız ilerledikçe estetik de kurtarmıyor o göz kapakları birkaç sene sonra mandalla tuttursa da yerinde durmayacak, bakınız 71 yaşındaki Mickey Rouke estetikli ama geldiği son durum

Bu da 80 yaşındaki sıfır estetikli Robert De Niro

Mickey’den 9 yaş büyük Robert doğal yaşlanmış haliyle çok daha yakışıklı.

Velhasıl kelam benim jenerasyon olan erkek arkadaşınız yaşlılık kompleksine girmiş, özgüveni olmayan bir adam bu yüzden de sizin kendinize olan özgüveninizi saygınızı yitirmeniz için çok güzel manipüle etmiş, hala arıyorsa telefon numaranızı değiştirin.

Hiç mi sevmediler seni de sen sevgiyi böyle birşey sanıp,bu insanda gördüğüne de sarıldın...

Diyecek başka bişi bulamıyorum..

Aramıyor ki beni istemiyor istemiyorum seni diye anırıyor resmen

Aramıyor ki beni istemiyor istemiyorum seni diye anırıyor resmen
Siz mi arıyorsunuz o zaman? Konunuzda şöyle yazmışsınız:
Böyle bir anormali şimdiye kadar niye yasaklamadınız veya numaranızı değiştirmediniz ben anlayamadım?

Evet son 1 haftaya kadar o beni arıyordu ameliyat oldum yanıma geldi 3 gün 1 hafta önce yine kavga edince seni istemiyorum arama beni iş bul hayatına bak diyor bana bugün hayatına birinide katabilirsin artık beni ilgilendirmiyor diyor
Siz mi arıyorsunuz o zaman? Konunuzda şöyle yazmışsınız:

Böyle bir anormali şimdiye kadar niye yasaklamadınız veya numaranızı değiştirmediniz ben anlayama

Kırılmayın gücenmeyin ama ameliyat olmadan önce zaten adamla ayrılmışsınız sizi istemediğini söylemiş, neden hastaneye gelmesine izin verdiniz? Ameliyatınızdan haberdar ettiniz?
Eski konularınıza da baktım şimdi, siz evlenmeyi takıntı haline getirmişsiniz bu yüzden de sizi sevdiğini sandığınız insanlara hemen bağlanıyorsunuz ve kendinizden vazgeçecek kadar ilişkiniz olan kişinin talepleri odaklı yaşıyorsunuz, ayrıca sanırım psikolojik nedenlere bağlı yeme bozukluğunuz var, hayal kırıklıklarınızın stresini yiyerek yenmeye çalışıyorsunuz.

Bence terapilere devam edin hem de çok uzun bir süre devam edin, kendi iç dünyanızı ruhunuzu iyileştirip mutlu ve özgüvenli biri olmadan da hayatınıza kimseyi almayın, bu adamı da aramayın, o arıyorsa numarasını yasaklayın hiçbir şekilde iletişime geçmesine izin vermeyin.

Herkes yaş farkına takılmış tabii ki hepiniz haklısınız ama adam kendine öyle bir bakıyor ki 42 yaşında diyordum herkes inanıyordu hem ufak tefek hem çok bakımlı saçında 1 beyazı bile yok
Saçında beyazı olmaması genç göründüğünü mü gösteriyor valla saçı beyazlamış da gayet genç duran insanlar var saç rengine bakarsak dedem de boyardı

Evet ben çocukluğumdan beri kiloluydum ve inanın benim annemle babamın çok mutlu bir evliliği var ben tek çocuğum ve kendi kendime 43 kilo vermiştim 5 senedir spor ve diyetle kilomu korudum bu sene bu baskılardan ağır depresyondan gittim önce saçımı kestirdim daha da mutsuz olup 8 ay gibi bir sürede 17 kilo aldım ve tüp mide ameliyatı oldum psikologta bana sizinle aynı şeyleri söylüyor evliliği takıntı haline getirdiğimi kabul ediyorum çünkü ben hep bir yuvam olsun kafasındaydım ama olmadı olmadı olmuyor zorlamamam lazım zorladıkça battım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…