32 yaş 54 yaş ilişkisi ve sonucu

Ne mideymis arkadas.
Kendiniz ile ne derdiniz varda bu hayati yakistiriyorsunuz kendinize ?

Yok canım herkes farkında bence ne kadar güzel olduğunun sadece herkes sağlıklı düşünmediğini düşünüyor ne güzel yaşıtların varken deli dolu yaşamak varken bu hayatı sana hayatı zulmeden yaşlı bir insana neden katlanasın ki?? Maşallah boyunda yerinde birde intihara götüren düşünce ne kullanılmış olduğunu mu düşünüyorsun sebep ne ? Her neyse o sebep şuan sen bu yoldan döndüğün için onun üstünü örter kapatır kafam rahat olsun önüne bak o yaşlıyla ne ugrascan ailende ne güzel insanlarmis ailenle vakit geçir kafa dagit

Tek sorun yaş farkı mı yani?

Psikiyatrist ve psikolog desteği almaya başladım onlarda şoklarda beni görüp yaşadıklarımı anlatınca bir doktor olarak onlar bile şaşırıyor

Orta düzey bir yönetici olarak gelecek planlarınızda bu adamla evlenip yuva kurmak nasıl olabildi acaba? 2 kere 2 4 eder misali mantık hataları var bir kere bu işte. Hadi bir iki gün gezip eğlendiniz diyelim, siz 40 yaşınıza geleceksiniz adam 60. 60'tan sonra zaten ancak hastalıklarla falan uğraşır o, bir çocuğunuz olsa çocuğun dedesi yaşında olacak, elinden tutup gezdirip eğlenemeyecek bile, belki gençliğini bile göremeyecek. Kaldı ki siz de genç bir kadın olarak hâlâ bazı beklentilerde olduğunuz yaşlarda adam yavaş yavaş elini eteğini çekmeye başlayacak her şeyden. Kalkmış bir de evlenmeyi hayal etmişsiniz, bu ancak gönül eğlendirme olabilecek bir durum. Ki adam da bunun oldukça farkında, sorumluluk almak istemiyor bu yaştan sonra, sizin gençliğinizden faydalanan bir sırtlan ve olur da bu güzellik ve gençlikle denginiz birine meyledersiniz diye sizi manipüle edip kötü hissettiriyor. Aklı sıra ona inanıp kusurlu bir kadın olduğunuzu ve sizi ondan başka kimsenin sevmeyeceğini düşünüp kendisine yem olmaya devam edeceksiniz. Durumunuz bana hastalıklı geldi, en başından böyle birinden hoşlanıp kendinizi teslim etmeniz sağlıksız bir kere. İnsan kendisini korumak için her zaman duygusuz ve mantık odaklı düşünmeli, kendinizi koruyun. Psikolojik destek alın

Herkes yaş farkına takılmış tabii ki hepiniz haklısınız ama adam kendine öyle bir bakıyor ki 42 yaşında diyordum herkes inanıyordu hem ufak tefek hem çok bakımlı saçında 1 beyazı bile yok

Allah aşkına kendinizi kandırdığınız yetmiyormuş gibi birde bizi mi inandımaya çalışmayın. 54 yaşındaki adam nasıl 42 gibi görünür bu asla mümkün değil. Ama her ne hikmetse O kadar genç göstermelerine rağmen devlet hepsini emekli ediyor. Hakikaten bazı kadınlar yapabilselerdi yaşlı amaçları mezardan kaldırıp onlara bile genç gösteriyor diyecek. adam 54 yahu daha ötesi var mı.

Yaa kızlar siz erkeksiz mutlu olamıyor musunuz. İnanır mısınız erkeksiz hayat çok daha güzel. 54 yaşında seni itin g.tüne sokan bir adam için intihar etme düşünceleri nedir allah aşkına bi kendine gel. Bu adamı falan bırak da psikiyatriye gidip tedavi olmalısın. Gerçekten bizim kadınlarımız dram yaşamaya bayılıyor.

Çok güldüm evet ama gerçekten çok baklımlı haftanın 6 günü spor yapıyor estetik merkezlerinden çıkmıyor adam gözüne gözlük takmamak için akılı lens taktırdı göz kapaklarını aldırdı yüzünde milyon tane işlem var classic 54 yaşında bir görüntüsü asla yok

kp kp 50 yasında disler takma diceklerim bu kadar akcmaiqwğdşldd

kp
kp 50 yasında disler takma diceklerim bu kadar akcmaiqwğdşldd
Çok güldüm evet ama gerçekten çok baklımlı haftanın 6 günü spor yapıyor estetik merkezlerinden çıkmıyor adam gözüne gözlük takmamak için akılı lens taktırdı göz kapaklarını aldırdı yüzünde milyon tane işlem var classic 54 yaşında bir görüntüsü asla yok

Adam dengesizim biriymiş ,egosunu sizde tatmin etmiş şu an aklınız karşık ve üzgünsünüz , toparlanmak zorundasınız elbette yaralarınızı saracaksınız, güçlü olun ,daha güzel günler elbette gelecek , Fes etmeyin lütfen

Adam ne kadar güzel de olsa genç de gösterse yaşı ortada ondan çocuk bile olmaz cinsellik desen ölmüştür nasıl bir gelecek düşündün ki? Hiç mi bilmiyorsunuz bunları

bacım yok yokk adam david beckham bile olsa oluru yok..üzgünm yani sen 50lerinde bu adam gibiyken bu adam doğru düzgün yürüyemicek bile belki

Aynı yaştayız. Bana göre çok büyük yaşı. Ben abi yada amca derim ancak. Benim annemden büyük.

Adam ne kadar güzel de olsa genç de gösterse yaşı ortada ondan çocuk bile olmaz cinsellik desen ölmüştür nasıl bir gelecek düşündün ki? Hiç mi bilmiyorsunuz bunları
Evet aramızda son zamanlarda cinsellikte yoktu zaten istediğim gibi hiç bir zaman olmadı bende olsun canım yhaaa herşey cinsellik değil demiştim

Genç kızları kandırmak için başka ne yapacaktı acabası?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…