32 yaş 54 yaş ilişkisi ve sonucu

Yazdıklarımdan çirkin suratına bakılmaz biri sanmıştır herkes ben çok dikkat çekici bir insanım girdiğim her ortamda herkes bana bi bakar ilişkinin ilk başlarında herkes sana ilgi gösteriyor diye çıldırıyordu geldiğim noktada kimse bakmıyor ruh halim enerjimide aldı götürdü
Yok canım herkes farkında bence ne kadar güzel olduğunun sadece herkes sağlıklı düşünmediğini düşünüyor 🩵 ne güzel yaşıtların varken deli dolu yaşamak varken bu hayatı sana hayatı zulmeden yaşlı bir insana neden katlanasın ki?? Maşallah boyunda yerinde birde intihara götüren düşünce ne kullanılmış olduğunu mu düşünüyorsun sebep ne ? Her neyse o sebep şuan sen bu yoldan döndüğün için onun üstünü örter kapatır kafam rahat olsun önüne bak o yaşlıyla ne ugrascan ailende ne güzel insanlarmis ailenle vakit geçir kafa dagit

Merhaba arkadaşlar lütfen yargılamadan okuyun ben 32 yaşındayım 54 yaşında biri girdi hayatıma spor salonunda tanıştık özel bir okulda orta düzey yönetici olarak çalışıyordum tek çocuğum bu insanla ilk başta çok harika bir ilişkimiz vardı daha önce gitmediğim görmediğim her yere birlikte gittik operalar müzeler bir sürü etkinlikler hayattan ilk defa keyif almaya başladım 1.5 yıl aynı evde yaşadık diyebilirim evlerimiz birbirine çok yakındı o da bir firmada üst düzey yönetici olarak çalışıyordu ilişkimizin 3. Ayında işinden atıldı ve emekli oldu sorunlarımız ordan sonra başladı beni beğenmeme sürekli
Eleştirme bıçağı çatalı şöyle tut bardağı düzgün tut düzgün otur erkek gibi davranıyorsun kadın gibi ol bana sadullah abi demeye başladı bu arada evlilik teklifi edip bana tektaş almıştı ve tabi ben dünyanın en en en mutlu kadınıydım ve kendisinde sürekli marka takıntısı marka giyiniceksin bu arada ben 1.75 boyundayım o 1.65 boyunda sürekli özgüvenimi zedeleyici sözler bir yanda da çok göklere çıkarıyor gel zaman git zaman aldığım maaşı aşağılamalar bu kadar iş bu paraya yapılır mı? Ama ben çalışmanı istiyorum iş bulmadan çıkma benim yaptığım işte yazın senelik izne çıkamıyorum anca eylül sonunda 15 gün izne çıkabiliyorum bende çalıştığım yerde 5 yıldır çalışıyordum ve gerçekten çok bunalmıştım ve sonunda işimden ayrıldım işten ayrıldığım gün bana biz ayrılalım dedi ben ilk başta şaka yapıyor sandım üstünde durmadım iş bulurum biraz dinleniyim dedim sonrasında hemen 9 günlük bayram tatili
İçin bir tatil programı yapmıştık öncesinden tatilin son 5 günü tatilden döndüğümüzde biz ayrılıcaz kendini buna hazırla demeye başladı sürekli kiloma eleştirileri vardı ilişkimiz boyunca ben 1.75 boyundayım tanıştığımızda 73 kiloydum sıkıntıdan stresten sürekli aşağılanmanın vermiş olduğu eziklikten dolayı ağır bunalıma girdim ve çok hızlı 17 kilo aldım tabi tüp mide ameliyatı oldum 1 ay oldu çok karışık yazıyorum farkındayım çünkü kafam şuan çok ama çok karışık ayrıldık ayrılmayı kabul ettim ve yazlığa gittim her gün beni aradı her telefonu kapattığında biz ayrıldık dedi sonra bir gün beni aradı bana en son model cep telefonu aldığını söyledi ama ümitlenme senden ayrıldım dedi neyse 3 aydır ara ara görüştük ameliyat oldum 3 gün hastaneye geldi herşeyimle ilgilendi ve bugün bana ayrıldığımızı kabullen seni istemiyorum hayatını düzene sok iş bul toparlan diyor ben kaldıramıyorum herşey yalanmıydı benimle oynadı kendine bağımlı hale getirip çekip gitti her akşam balkona çıkıyorum ve aşağıya atlamayı düşünüyorum hayatımda 1 kere evlenmeyi istedim bir yuva kurmayı istedim olmuyor ben mutlu olmayı hiç hak etmiyormuyum annem babam benim evlenebileceğimi göremiycek mi geldiğim noktada işim yok etrafımda kimse yok ve ben bir daha hayatıma kimseyi sokmayıda istemiyorum ne yapıcam ne olur bir şey söyleyin bir akıl verin
Tek sorun yaş farkı mı yani?

Yargılamak istedim ta ki şunu görene kadar ⬇️

Aktif suisidal düşünceleriniz var , lütfen hemen bir acil servise müracaat edin, ve bir psikiyatristin sizi muayene etmesini bekleyin.

Hastaneye yatarak tedavi olmanızı gerektirecek düşünceleriniz var, bu ciddi bir durum.

Sakin olmaya çalışın, yardım almaktan çekinmeyin, her şey insanlar için.

Ölüm düşünceleri doğrudan, sorgusuz sualsiz yatış endikasyonudur.

Bana hangi şehirde yaşadığınızı söyleyebilir misiniz? Bırakın size yardım edeyim
Psikiyatrist ve psikolog desteği almaya başladım onlarda şoklarda beni görüp yaşadıklarımı anlatınca bir doktor olarak onlar bile şaşırıyor

Orta düzey bir yönetici olarak gelecek planlarınızda bu adamla evlenip yuva kurmak nasıl olabildi acaba? 2 kere 2 4 eder misali mantık hataları var bir kere bu işte. Hadi bir iki gün gezip eğlendiniz diyelim, siz 40 yaşınıza geleceksiniz adam 60. 60'tan sonra zaten ancak hastalıklarla falan uğraşır o, bir çocuğunuz olsa çocuğun dedesi yaşında olacak, elinden tutup gezdirip eğlenemeyecek bile, belki gençliğini bile göremeyecek. Kaldı ki siz de genç bir kadın olarak hâlâ bazı beklentilerde olduğunuz yaşlarda adam yavaş yavaş elini eteğini çekmeye başlayacak her şeyden. Kalkmış bir de evlenmeyi hayal etmişsiniz, bu ancak gönül eğlendirme olabilecek bir durum. Ki adam da bunun oldukça farkında, sorumluluk almak istemiyor bu yaştan sonra, sizin gençliğinizden faydalanan bir sırtlan ve olur da bu güzellik ve gençlikle denginiz birine meyledersiniz diye sizi manipüle edip kötü hissettiriyor. Aklı sıra ona inanıp kusurlu bir kadın olduğunuzu ve sizi ondan başka kimsenin sevmeyeceğini düşünüp kendisine yem olmaya devam edeceksiniz. Durumunuz bana hastalıklı geldi, en başından böyle birinden hoşlanıp kendinizi teslim etmeniz sağlıksız bir kere. İnsan kendisini korumak için her zaman duygusuz ve mantık odaklı düşünmeli, kendinizi koruyun. Psikolojik destek alın

Herkes yaş farkına takılmış tabii ki hepiniz haklısınız ama adam kendine öyle bir bakıyor ki 42 yaşında diyordum herkes inanıyordu hem ufak tefek hem çok bakımlı saçında 1 beyazı bile yok

Allah aşkına kendinizi kandırdığınız yetmiyormuş gibi birde bizi mi inandımaya çalışmayın. 54 yaşındaki adam nasıl 42 gibi görünür bu asla mümkün değil. Ama her ne hikmetse O kadar genç göstermelerine rağmen devlet hepsini emekli ediyor. Hakikaten bazı kadınlar yapabilselerdi yaşlı amaçları mezardan kaldırıp onlara bile genç gösteriyor diyecek. adam 54 yahu daha ötesi var mı.

Yaa kızlar siz erkeksiz mutlu olamıyor musunuz. İnanır mısınız erkeksiz hayat çok daha güzel. 54 yaşında seni itin g.tüne sokan bir adam için intihar etme düşünceleri nedir allah aşkına bi kendine gel. Bu adamı falan bırak da psikiyatriye gidip tedavi olmalısın. Gerçekten bizim kadınlarımız dram yaşamaya bayılıyor.

Allah aşkına kendinizi kandırdığınız yetmiyormuş gibi birde bizi mi inandımaya çalışmayın. 54 yaşındaki adam nasıl 42 gibi görünür bu asla mümkün değil. Ama her ne hikmetse O kadar genç göstermelerine rağmen devlet hepsini emekli ediyor. Hakikaten bazı kadınlar yapabilselerdi yaşlı amaçları mezardan kaldırıp onlara bile genç gösteriyor diyecek. adam 54 yahu daha ötesi var mı.
Çok güldüm evet ama gerçekten çok baklımlı haftanın 6 günü spor yapıyor estetik merkezlerinden çıkmıyor adam gözüne gözlük takmamak için akılı lens taktırdı göz kapaklarını aldırdı yüzünde milyon tane işlem var classic 54 yaşında bir görüntüsü asla yok

kp
kp 50 yasında disler takma diceklerim bu kadar akcmaiqwğdşldd

kp
kp 50 yasında disler takma diceklerim bu kadar akcmaiqwğdşldd
Çok güldüm evet ama gerçekten çok baklımlı haftanın 6 günü spor yapıyor estetik merkezlerinden çıkmıyor adam gözüne gözlük takmamak için akılı lens taktırdı göz kapaklarını aldırdı yüzünde milyon tane işlem var classic 54 yaşında bir görüntüsü asla yok

Merhaba arkadaşlar lütfen yargılamadan okuyun ben 32 yaşındayım 54 yaşında biri girdi hayatıma spor salonunda tanıştık özel bir okulda orta düzey yönetici olarak çalışıyordum tek çocuğum bu insanla ilk başta çok harika bir ilişkimiz vardı daha önce gitmediğim görmediğim her yere birlikte gittik operalar müzeler bir sürü etkinlikler hayattan ilk defa keyif almaya başladım 1.5 yıl aynı evde yaşadık diyebilirim evlerimiz birbirine çok yakındı o da bir firmada üst düzey yönetici olarak çalışıyordu ilişkimizin 3. Ayında işinden atıldı ve emekli oldu sorunlarımız ordan sonra başladı beni beğenmeme sürekli
Eleştirme bıçağı çatalı şöyle tut bardağı düzgün tut düzgün otur erkek gibi davranıyorsun kadın gibi ol bana sadullah abi demeye başladı bu arada evlilik teklifi edip bana tektaş almıştı ve tabi ben dünyanın en en en mutlu kadınıydım ve kendisinde sürekli marka takıntısı marka giyiniceksin bu arada ben 1.75 boyundayım o 1.65 boyunda sürekli özgüvenimi zedeleyici sözler bir yanda da çok göklere çıkarıyor gel zaman git zaman aldığım maaşı aşağılamalar bu kadar iş bu paraya yapılır mı? Ama ben çalışmanı istiyorum iş bulmadan çıkma benim yaptığım işte yazın senelik izne çıkamıyorum anca eylül sonunda 15 gün izne çıkabiliyorum bende çalıştığım yerde 5 yıldır çalışıyordum ve gerçekten çok bunalmıştım ve sonunda işimden ayrıldım işten ayrıldığım gün bana biz ayrılalım dedi ben ilk başta şaka yapıyor sandım üstünde durmadım iş bulurum biraz dinleniyim dedim sonrasında hemen 9 günlük bayram tatili
İçin bir tatil programı yapmıştık öncesinden tatilin son 5 günü tatilden döndüğümüzde biz ayrılıcaz kendini buna hazırla demeye başladı sürekli kiloma eleştirileri vardı ilişkimiz boyunca ben 1.75 boyundayım tanıştığımızda 73 kiloydum sıkıntıdan stresten sürekli aşağılanmanın vermiş olduğu eziklikten dolayı ağır bunalıma girdim ve çok hızlı 17 kilo aldım tabi tüp mide ameliyatı oldum 1 ay oldu çok karışık yazıyorum farkındayım çünkü kafam şuan çok ama çok karışık ayrıldık ayrılmayı kabul ettim ve yazlığa gittim her gün beni aradı her telefonu kapattığında biz ayrıldık dedi sonra bir gün beni aradı bana en son model cep telefonu aldığını söyledi ama ümitlenme senden ayrıldım dedi neyse 3 aydır ara ara görüştük ameliyat oldum 3 gün hastaneye geldi herşeyimle ilgilendi ve bugün bana ayrıldığımızı kabullen seni istemiyorum hayatını düzene sok iş bul toparlan diyor ben kaldıramıyorum herşey yalanmıydı benimle oynadı kendine bağımlı hale getirip çekip gitti her akşam balkona çıkıyorum ve aşağıya atlamayı düşünüyorum hayatımda 1 kere evlenmeyi istedim bir yuva kurmayı istedim olmuyor ben mutlu olmayı hiç hak etmiyormuyum annem babam benim evlenebileceğimi göremiycek mi geldiğim noktada işim yok etrafımda kimse yok ve ben bir daha hayatıma kimseyi sokmayıda istemiyorum ne yapıcam ne olur bir şey söyleyin bir akıl verin
Adam dengesizim biriymiş ,egosunu sizde tatmin etmiş şu an aklınız karşık ve üzgünsünüz , toparlanmak zorundasınız elbette yaralarınızı saracaksınız, güçlü olun ,daha güzel günler elbette gelecek , Fes etmeyin lütfen

Adam ne kadar güzel de olsa genç de gösterse yaşı ortada ondan çocuk bile olmaz cinsellik desen ölmüştür nasıl bir gelecek düşündün ki? Hiç mi bilmiyorsunuz bunları

bacım yok yokk adam david beckham bile olsa oluru yok..üzgünm yani sen 50lerinde bu adam gibiyken bu adam doğru düzgün yürüyemicek bile belki

Adam ne kadar güzel de olsa genç de gösterse yaşı ortada ondan çocuk bile olmaz cinsellik desen ölmüştür nasıl bir gelecek düşündün ki? Hiç mi bilmiyorsunuz bunları
Evet aramızda son zamanlarda cinsellikte yoktu zaten istediğim gibi hiç bir zaman olmadı bende olsun canım yhaaa herşey cinsellik değil demiştim

Genç kızları kandırmak için başka ne yapacaktı acabası?

X