Yoo enteresan olan çok ilgili bir babam var annemle babamın çok mutlu bir evliliği var çok haklısınız çünkü bunu 1 psikolog ve 1 psikayriste anlattığımda onlarda babamla ilişkimi sormuşlardı çok mutlu bir ailede çokta iyi bir babaya sahibimŞimdi küçüklüğümdeki baba figürü eksikliği diye başlarsa şaşırmam. Hep aynı hikaye.
Kuzenim obezite cerrahisi yağ oranı ameliyat için yeterliyse yapıyoruz demişti. Belki öyle bir durum vardır.90 kiloya tüp mide ameliyatı mı oldunuz? 175 boya 90 kilo çok aşırı değil.
Evet 1 ayda 12 kilo verdim90 kiloya tüp mide ameliyatı mı oldunuz? 175 boya 90 kilo çok aşırı değil.
daha önce gitmediğim görmediğim her yere birlikte gittik operalar müzeler bir sürü etkinlikler hayattan ilk defa keyif almaya başladım
Çok ağlıyorum yazdığınız yoruma o kadar güldüm ki Allahta sizi güldürsün günlerdir gülmüyordumDışarda 30luk çıtırlar varken buruşuk muşamba ile ne işin var?
Gül canım dayıların arkasından ağlama boşver.Çok ağlıyorum yazdığınız yoruma o kadar güldüm ki Allahta sizi güldürsün günlerdir gülmüyordum
Anne babanızın bu ilişkiden haberi var mı? Onların düşünceleri neler merak ettim. Allah aşkına salın şu dayıyı emekliliğinin tadını çıkarsın.Yoo enteresan olan çok ilgili bir babam var annemle babamın çok mutlu bir evliliği var çok haklısınız çünkü bunu 1 psikolog ve 1 psikayriste anlattığımda onlarda babamla ilişkimi sormuşlardı çok mutlu bir ailede çokta iyi bir babaya sahibim
34'um annem 56. Konu sahibi ile amca arasindaki yas farki kadar.Görüyor ve artırıyorum.
Yaşım 32, emekli babam 53 yaşında.
Ol-maz.
Allah affetsin şuraya çok güldüm ya. 32 yaşında olduğunuza emin misiniz? Ben daha ziyade 23 yaş vibeı aldım. Toksikliği 3. ayda belli olan bir ilişki için ameliyat oldunuz? Hem de 17 kg için?bana sadullah abi demeye başladı