32 yaş 54 yaş ilişkisi ve sonucu

Allah affetsin şuraya çok güldüm ya. 32 yaşında olduğunuza emin misiniz? Ben daha ziyade 23 yaş vibeı aldım. Toksikliği 3. ayda belli olan bir ilişki için ameliyat oldunuz? Hem de 17 kg için?
Bende okuyunca güldüm hemde şuan deliler gibi ağlarken evet benim hayatım boyunca kilo probelmim var kendi kendime 43 kilo vermiştim 5 senedir de koruyordum bu ilişkide ki sinir stres aşırı deprsyon sonucu 8 ay gibi bir sürede 17 kilo aldım ve tekrar kilo verecek gücü kendimde bulamadım ameliyat oldum

Bu yaşını başını almış erkekler sırf yanında genç bir kadın olsun diye hiiiiç beğenmedikleri, kendileri de o kadınla aynı yaşlarda olsa suratına bakmayacakları kadınlarla beraber oluyorlar. Bir süre sonra da kadına beğenmedikleri yerlerini saymaya, psikolojik olarak eziyet etmeye başlıyorlar. Daha iyisini ve yine onun gibi gencini bulsalar koşa koşa gidecekler belli yani.

Alınmayın ama adam sizi belli ki baştan beri hiç beğenmiyor. Yani bunu direkt söylemek hoş değil ama kendisi de davranışlarından belli etmiş zaten. Sizin gibi bir arkadaşım vardı. Kendinden 20 yaş büyük adamla ilişkiye başladı. Onun da biraz fazla kiloları vardı. Adam bunu aşağılaya aşağıya bitiremiyodu. Ayrıldılar sonra. Hikaye aynı

Eşim benden sekiz yaş büyük. Zaman zaman yaş farkından oluşan zihniyet farklılığı ortaya çıkıyor. Cok nadiren. Siz kendinize ne yapmışsınız böyle?

Adam manipule ediyor sizi, hem sorumluluk almıyor hem de kendine bağımlı tutuyor. Kati bir şekilde görüşmeyi bırakmakla ise baslamalisiniz. Yeni bir iş bulun, yaşınız genç, yeni insanlarla tanışın. Bir de psikolog desteği alabilirsiniz bu zorlu süreçte.

Aynı yaştayız. O yaştaki insanlar hiç de ilgimi çekmez nasıl bir boşluktaymışsınız ki hem yaşlı hem kısa bir adam seçmişsiniz.

Sizi sevvmeyen birisi için intihar etmek.Sacmalamayin babanız yaşında adam yasitinizi bulun.

Bu kafayla ñe yuvası kuracaksıñız

Sakıñ çocuk yapmayın aman ha..

Adam senin gençlik enerjini sömürmüş arkana bakmadan kaç.

Anlattığınız hikayenizde, sorunlu kişi sizsiniz.
Çünkü karşı taraftan ilk abuk subuk sinyaller geldiğinde, kestirip atmayan sizsiniz.

Evlenmek amacıyla yatırım yaptığınız insanın, kötü bir yatırım olduğunu gördüğünüz halde, ellerinizi yıkayıp çıkmak varken, inatla, kendiniz pahasına ilişkiyi sürdüren sizsiniz.

Böyle dengesiz, abuk subuk, densiz, saygısız adamları , ortalama bir akıl ve ruh sağlığına sahip insanlar çekmezler.
Yürüyüp giderler.
Çünkü kendilerini tercih ederler.
Siz ise, düşünmemek, hissetmemek, yok saymak için tüm duygularınızı yiyip durmuşsunuz.
Bu durumun ruh sağlığı alarmı olduğuna da gözünüzü kapatıp, gidip tüp mide ameliyatı olmuşsunuz.
Freni patlamış bir araçta 220 ile gidiyor gibisiniz.

Lütfen iyi bir uzmandan destek almaya başlayın.
Gerçekten üzüldüm, ama ağlamak çare değil.
Hayat sizin, bakın 2023 Eylül siz ağlarken bitti.
Bir daha asla olmayacak.
2024 Eylül'ü kaçırmayın bari.
Kendinizi tamir edin, kendinize göstermeyi bilmediğiniz şefkati, saygıyı, elin heriflerinden beklemeyi bırakın.

O kadar güzel yazmışsınız ki psikologta sizinle aynı şeyleri söyledi hemen hemen kendimle ne zorum var bende anlamadım ki hayatım boyunca kilolu olduğum için her bulduğuma deli gibi yapışıp kaldım sorun bende biliyorum farkındayım ama şu gerizekalı kafama söz geçiremiyorum çok ağır geliyor yaşadıklarım her gece balkona çıkıp aşağıya atlamayı düşünüyorum

Yukarıda birisi buruşuk muşamba yorumu yapmış gerçekten mideniz de nasıl kaldırdı eminim çokta guzelsinizdir ya

Ne atlican aşağıya ne güzel farkına varmışsın bazı şeylerin şükür namazı kıl gözündeki perde indigi icin

Arkadaşım daha gençsin,kendinden bukadar yaş büyük sana göre yaşlı bı adam seni ne hale getirmiş , adama göre eminim sen çok çok güzel genç duruyorsun dur, kendini niye ezdrdin bukadar gitsin kendi yaşıtı birini bulsun, azgın teke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…