Uzun zamandır mı çocuk bekliyorsunuz. Hamile görünüyorsunuzŞuan işteyim 12 de çıkıp doktora gidicem ama biraz cesarete ihtiyacım var.
Selam canim teste gore hamilesin 32. Gunde erken bi gun degil en garanti kan testi cok sevindim adiniza. Bende pkoluyum merak ediyorum nekadar sonra oldu bnde 7 8 aydir bkliyorm klomen kullandm bu ayKızlar son adet tarihim 8.8.2018 Bugünde adetimin 32.günü perşembe akşamı hafif bir leke gelmişti devamı gelmeyince test yaptım sonuç bu. Sizce varmı yanılıyor olabilirmi test ?
Polikistik over hastasıyım aynı zamanda. Geçen ay sadece femara kullanmıştım.
Bunu simdi okudum off uzildum nekadar yipratici bi surec. Asilama olmus muydu benimde doktorum ona gecicek bu ay.3 buçuk senedir tedavi görüyorum bu aydan sonra artik tüp bebeğe gececektik
3 bucuk senelik evliyim. Klomen kullandim femara kullandım olmadi. 2016 yilinda 7 ay tedavi gördüm olmayinca 1 sene ara verdim .bu sene ocak ayindan beri klomen kullanıyordum. En son artik bayram dönemine geliyor diye son ilaç olarak femara kullan dedi dktor artik tüp bebeğe geçelim dedi. Persembede dediğim gibi kan gelip devamı olmayinca test yaptım sabah sonuc buSelam canim teste gore hamilesin 32. Gunde erken bi gun degil en garanti kan testi cok sevindim adiniza. Bende pkoluyum merak ediyorum nekadar sonra oldu bnde 7 8 aydir bkliyorm klomen kullandm bu ay
İnşallah yaa teşekkür ederimTebrikler Çok net çıkmış çizgi. Kan sonucuyla netleştirin
Aşılamaya gerek duymamıştı doktor. Eşimde problem olmadığı için.Bunu simdi okudum off uzildum nekadar yipratici bi surec. Asilama olmus muydu benimde doktorum ona gecicek bu ay.
Allah bebeginizi size bagislasin saglikla gecsin tum sureciniz boyle olumlu haberleri gorunce bizde mutlu oluyoruz
Tup bebek tedavisi de cok zor bi surec boyle olmasi super olmus hayirli olsun3 bucuk senelik evliyim. Klomen kullandim femara kullandım olmadi. 2016 yilinda 7 ay tedavi gördüm olmayinca 1 sene ara verdim .bu sene ocak ayindan beri klomen kullanıyordum. En son artik bayram dönemine geliyor diye son ilaç olarak femara kullan dedi dktor artik tüp bebeğe geçelim dedi. Persembede dediğim gibi kan gelip devamı olmayinca test yaptım sabah sonuc bu
Aynen rabbim yardım etti. İnşallah kan sonucuda pozitif çıkar çok korkuyorum.Tup bebek tedavisi de cok zor bi surec boyle olmasi super olmus hayirli olsun
Anladim. Bende pko iste esimde harektlilk cok dusuk degl ama biraz dusuk etkileyebilr dedi klomen ve ctlatma ignestle olmassa ona gecick. Bizi anca bizim gibiler anlar bugun sizin bebek haberiniz bana umut olduAşılamaya gerek duymamıştı doktor. Eşimde problem olmadığı için.
Bu testle pozitif cikar bence bizede haber ver beraber sevinelimAynen rabbim yardım etti. İnşallah kan sonucuda pozitif çıkar çok korkuyorum.
Vermez olurmuyumBu testle pozitif cikar bence bizede haber ver beraber sevinelim
İnşallah canım çok sağol.Test bariz pozitif görünüyor. Kanda yüksek bir sonuç çıkacaktır inşallahhadi hayırlısıyla güzel sonuçlarını bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?