Gebeliğe Hazırlık 32.Gün Çift Çizgi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nunuco

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2015
744
1.013
113
Kızlar son adet tarihim 8.8.2018 Bugünde adetimin 32.günü perşembe akşamı hafif bir leke gelmişti devamı gelmeyince test yaptım sonuç bu. Sizce varmı yanılıyor olabilirmi test ?

Polikistik over hastasıyım aynı zamanda. Geçen ay sadece femara kullanmıştım.

Eklentiler

• WhatsApp Image 2018-09-08 at 09.01.57.jpeg
    99,8 KB · Görüntüleme: 455
Şuan işteyim 12 de çıkıp doktora gidicem ama biraz cesarete ihtiyacım var.

Tebrikler Çok net çıkmış çizgi. Kan sonucuyla netleştirin

3 buçuk senedir tedavi görüyorum bu aydan sonra artik tüp bebeğe gececektik

Selam canim teste gore hamilesin 32. Gunde erken bi gun degil en garanti kan testi cok sevindim adiniza. Bende pkoluyum merak ediyorum nekadar sonra oldu bnde 7 8 aydir bkliyorm klomen kullandm bu ay

3 buçuk senedir tedavi görüyorum bu aydan sonra artik tüp bebeğe gececektik
Bunu simdi okudum off uzildum nekadar yipratici bi surec. Asilama olmus muydu benimde doktorum ona gecicek bu ay.
Allah bebeginizi size bagislasin saglikla gecsin tum sureciniz boyle olumlu haberleri gorunce bizde mutlu oluyoruz

Selam canim teste gore hamilesin 32. Gunde erken bi gun degil en garanti kan testi cok sevindim adiniza. Bende pkoluyum merak ediyorum nekadar sonra oldu bnde 7 8 aydir bkliyorm klomen kullandm bu ay
3 bucuk senelik evliyim. Klomen kullandim femara kullandım olmadi. 2016 yilinda 7 ay tedavi gördüm olmayinca 1 sene ara verdim .bu sene ocak ayindan beri klomen kullanıyordum. En son artik bayram dönemine geliyor diye son ilaç olarak femara kullan dedi dktor artik tüp bebeğe geçelim dedi. Persembede dediğim gibi kan gelip devamı olmayinca test yaptım sabah sonuc bu

Bunu simdi okudum off uzildum nekadar yipratici bi surec. Asilama olmus muydu benimde doktorum ona gecicek bu ay.
Allah bebeginizi size bagislasin saglikla gecsin tum sureciniz boyle olumlu haberleri gorunce bizde mutlu oluyoruz
Aşılamaya gerek duymamıştı doktor. Eşimde problem olmadığı için.

Tup bebek tedavisi de cok zor bi surec boyle olmasi super olmus hayirli olsun

Aşılamaya gerek duymamıştı doktor. Eşimde problem olmadığı için.
Anladim. Bende pko iste esimde harektlilk cok dusuk degl ama biraz dusuk etkileyebilr dedi klomen ve ctlatma ignestle olmassa ona gecick. Bizi anca bizim gibiler anlar bugun sizin bebek haberiniz bana umut oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…