Allah saglikla kucagaina almayi nasip etsinKızlar hamileyim 3 haftalık:))
Yok çatlatma iğnesi olmadım. Hatta bayramdan 3 gün önce gittim son kez. Sadece ilaç kullan ve akışına bırak dedi.Canım hayırlı uğurlu olsunRabb'im sağlıkli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin yaklaşık aynı tedavileri görmüşuz bende 3 yıldır ugrasiyirum femara kullandığın ay bu ay mı çatlatma iğnesi olmuş muydun
Teşekkürler. Allah razı olsunAllah saglikla kucagaina almayi nasip etsin
Anladım canım ilişki nasıl oldu peki bende pkoluyum da akışına birakiyorum olmuyor üstüne dusuyorym olmuyor insallin hayırlı zamanda bende o çift çizgiyi gorurum de sagliksa bir şekilde kucağıma alirimYok çatlatma iğnesi olmadım. Hatta bayramdan 3 gün önce gittim son kez. Sadece ilaç kullan ve akışına bırak dedi.
İnanırmısın bayramdan dolayı çok sık birlikte olamadık. Eşimde gece vardiyasında çalıştı o ara sık sık. Rabbimin mucizesiAnladım canım ilişki nasıl oldu peki bende pkoluyum da akışına birakiyorum olmuyor üstüne dusuyorym olmuyor insallin hayırlı zamanda bende o çift çizgiyi gorurum de sagliksa bir şekilde kucağıma alirim
Aynen öyle Rabbim büyükİnanırmısın bayramdan dolayı çok sık birlikte olamadık. Eşimde gece vardiyasında çalıştı o ara sık sık. Rabbimin mucizesi
Aynen öyle Rabbim büyük
Hayırlı uğurlu olsun :)
Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun gebeliginiz beta hcg degeriniz kaç çıktı acabaÇok teşekkür ederim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
5 dk önce 1 tane daha yaptım oda aynı yaa. Allahım nolur yaa inşallah yaa
Rabbim hayirla saglikla sihhatle kucaginiza almayi nasip etsin insallah.Kızlar hamileyim 3 haftalık:))
Canım orda ikinci pembeyi gördüm ben emin olmak istiyorsan yarın bidaha dene test , inşallah yanilmiyorumdur var gibi :)Erken gebelık testınde grı cızgı cıktı normal de de bu sekılde cıktı 3.testte hiçbişey cıkmadı kafam cok karısık yardım lütfen
Ay insallah işin garip yanı simdi baktım test silinmiş :)Canım orda ikinci pembeyi gördüm ben emin olmak istiyorsan yarın bidaha dene test , inşallah yanilmiyorumdur var gibi :)
Direk kan wersene canım belki de daha çok küçüktür, :)Ay insallah işin garip yanı simdi baktım test silinmiş :)
Tek olsunda yeni olsun mercimeğim :)Direk kan wersene canım belki de daha çok küçüktür, :)
:) İnşallah canım Allah'tan ümit kesilmez. Bak ben çatlatma iğnesi oldum 14.gun kan verdim negatif çıktı bugün 19.gun bitiyor hala adet olmadım acaba mi diyorum. Belki geç döllenme oldu diyorum inşallah öyledir rabbim isteyen herkesin gonlune göre versin...Tek olsunda yeni olsun mercimeğim :)
Amiiin insallah herkesin hakkında hayırlısı:) İnşallah canım Allah'tan ümit kesilmez. Bak ben çatlatma iğnesi oldum 14.gun kan verdim negatif çıktı bugün 19.gun bitiyor hala adet olmadım acaba mi diyorum. Belki geç döllenme oldu diyorum inşallah öyledir rabbim isteyen herkesin gonlune göre versin...
var gibi hadi inisAllahErken gebelık testınde grı cızgı cıktı normal de de bu sekılde cıktı 3.testte hiçbişey cıkmadı kafam cok karısık yardım lütfen
Hcg 3.26 cıktıDirek kan wersene canım belki de daha çok küçüktür, :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?