Gebeliğe Hazırlık 32.Gün Çift Çizgi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok çatlatma iğnesi olmadım. Hatta bayramdan 3 gün önce gittim son kez. Sadece ilaç kullan ve akışına bırak dedi.

Yok çatlatma iğnesi olmadım. Hatta bayramdan 3 gün önce gittim son kez. Sadece ilaç kullan ve akışına bırak dedi.
Anladım canım ilişki nasıl oldu peki bende pkoluyum da akışına birakiyorum olmuyor üstüne dusuyorym olmuyor insallin hayırlı zamanda bende o çift çizgiyi gorurum de sagliksa bir şekilde kucağıma alirim

Anladım canım ilişki nasıl oldu peki bende pkoluyum da akışına birakiyorum olmuyor üstüne dusuyorym olmuyor insallin hayırlı zamanda bende o çift çizgiyi gorurum de sagliksa bir şekilde kucağıma alirim
İnanırmısın bayramdan dolayı çok sık birlikte olamadık. Eşimde gece vardiyasında çalıştı o ara sık sık. Rabbimin mucizesi

Hayırlı uğurlu olsun :)
Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Erken gebelık testınde grı cızgı cıktı normal de de bu sekılde cıktı 3.testte hiçbişey cıkmadı kafam cok karısık yardım lütfen

Eklentiler

• 1F903C9E-172E-4F2B-8E38-38C4D09ECA06.jpeg
    34 KB · Görüntüleme: 65
  • 09EC3B41-12E8-4CF5-8053-72ECF0CB25A9.jpeg
    27,6 KB · Görüntüleme: 83
Tek olsunda yeni olsun mercimeğim :)
:) İnşallah canım Allah'tan ümit kesilmez. Bak ben çatlatma iğnesi oldum 14.gun kan verdim negatif çıktı bugün 19.gun bitiyor hala adet olmadım acaba mi diyorum. Belki geç döllenme oldu diyorum inşallah öyledir rabbim isteyen herkesin gonlune göre versin...

Amiiin insallah herkesin hakkında hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…