Allah saglikla kucagaina almayi nasip etsinKızlar hamileyim 3 haftalık:))
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık 32.Gün Çift Çizgi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 17 Eylül 2015
- 744
- 1.013
- 113
Yok çatlatma iğnesi olmadım. Hatta bayramdan 3 gün önce gittim son kez. Sadece ilaç kullan ve akışına bırak dedi.Canım hayırlı uğurlu olsun Rabb'im sağlıkli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin yaklaşık aynı tedavileri görmüşuz bende 3 yıldır ugrasiyirum femara kullandığın ay bu ay mı çatlatma iğnesi olmuş muydun
- 17 Eylül 2015
- 744
- 1.013
- 113
Teşekkürler. Allah razı olsunAllah saglikla kucagaina almayi nasip etsin
- 16 Aralık 2016
- 3.678
- 3.862
- 133
- 34
Anladım canım ilişki nasıl oldu peki bende pkoluyum da akışına birakiyorum olmuyor üstüne dusuyorym olmuyor insallin hayırlı zamanda bende o çift çizgiyi gorurum de sagliksa bir şekilde kucağıma alirimYok çatlatma iğnesi olmadım. Hatta bayramdan 3 gün önce gittim son kez. Sadece ilaç kullan ve akışına bırak dedi.
- 17 Eylül 2015
- 744
- 1.013
- 113
İnanırmısın bayramdan dolayı çok sık birlikte olamadık. Eşimde gece vardiyasında çalıştı o ara sık sık. Rabbimin mucizesiAnladım canım ilişki nasıl oldu peki bende pkoluyum da akışına birakiyorum olmuyor üstüne dusuyorym olmuyor insallin hayırlı zamanda bende o çift çizgiyi gorurum de sagliksa bir şekilde kucağıma alirim
- 16 Aralık 2016
- 3.678
- 3.862
- 133
- 34
Aynen öyle Rabbim büyükİnanırmısın bayramdan dolayı çok sık birlikte olamadık. Eşimde gece vardiyasında çalıştı o ara sık sık. Rabbimin mucizesi
- 17 Eylül 2015
- 744
- 1.013
- 113
Aynen öyle Rabbim büyük
Hayırlı uğurlu olsun :)
Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Çok teşekkür ederim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
- 17 Mayıs 2017
- 4.309
- 6.500
- 108
Hayırlı olsun gebeliginiz beta hcg degeriniz kaç çıktı acabaÇok teşekkür ederim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
- 19 Şubat 2018
- 1.422
- 1.005
- 133
- 38
5 dk önce 1 tane daha yaptım oda aynı yaa. Allahım nolur yaa inşallah yaa
hayırlı olsun canım rabbim sağlıklı hayırlı gebelikler nasip etsin inşallah.
- 7 Eylül 2018
- 2.316
- 3.148
- 133
- 8 Temmuz 2018
- 728
- 722
- 53
- 38
Rabbim hayirla saglikla sihhatle kucaginiza almayi nasip etsin insallah.Kızlar hamileyim 3 haftalık:))
Canım orda ikinci pembeyi gördüm ben emin olmak istiyorsan yarın bidaha dene test , inşallah yanilmiyorumdur var gibi :)Erken gebelık testınde grı cızgı cıktı normal de de bu sekılde cıktı 3.testte hiçbişey cıkmadı kafam cok karısık yardım lütfen
- 7 Eylül 2018
- 2.316
- 3.148
- 133
Ay insallah işin garip yanı simdi baktım test silinmiş :)Canım orda ikinci pembeyi gördüm ben emin olmak istiyorsan yarın bidaha dene test , inşallah yanilmiyorumdur var gibi :)
Direk kan wersene canım belki de daha çok küçüktür, :)Ay insallah işin garip yanı simdi baktım test silinmiş :)
- 7 Eylül 2018
- 2.316
- 3.148
- 133
Tek olsunda yeni olsun mercimeğim :)Direk kan wersene canım belki de daha çok küçüktür, :)
:) İnşallah canım Allah'tan ümit kesilmez. Bak ben çatlatma iğnesi oldum 14.gun kan verdim negatif çıktı bugün 19.gun bitiyor hala adet olmadım acaba mi diyorum. Belki geç döllenme oldu diyorum inşallah öyledir rabbim isteyen herkesin gonlune göre versin...Tek olsunda yeni olsun mercimeğim :)
- 7 Eylül 2018
- 2.316
- 3.148
- 133
Amiiin insallah herkesin hakkında hayırlısı:) İnşallah canım Allah'tan ümit kesilmez. Bak ben çatlatma iğnesi oldum 14.gun kan verdim negatif çıktı bugün 19.gun bitiyor hala adet olmadım acaba mi diyorum. Belki geç döllenme oldu diyorum inşallah öyledir rabbim isteyen herkesin gonlune göre versin...
var gibi hadi inisAllahErken gebelık testınde grı cızgı cıktı normal de de bu sekılde cıktı 3.testte hiçbişey cıkmadı kafam cok karısık yardım lütfen
- 7 Eylül 2018
- 2.316
- 3.148
- 133
Hcg 3.26 cıktıDirek kan wersene canım belki de daha çok küçüktür, :)