• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 32.Gün Çift Çizgi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım hayırlı uğurlu olsun ❤️ Rabb'im sağlıkli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin ❤️ yaklaşık aynı tedavileri görmüşuz bende 3 yıldır ugrasiyirum femara kullandığın ay bu ay mı çatlatma iğnesi olmuş muydun
Yok çatlatma iğnesi olmadım. Hatta bayramdan 3 gün önce gittim son kez. Sadece ilaç kullan ve akışına bırak dedi.

Yok çatlatma iğnesi olmadım. Hatta bayramdan 3 gün önce gittim son kez. Sadece ilaç kullan ve akışına bırak dedi.
Anladım canım ilişki nasıl oldu peki bende pkoluyum da akışına birakiyorum olmuyor üstüne dusuyorym olmuyor insallin hayırlı zamanda bende o çift çizgiyi gorurum de sagliksa bir şekilde kucağıma alirim:KK200:

Anladım canım ilişki nasıl oldu peki bende pkoluyum da akışına birakiyorum olmuyor üstüne dusuyorym olmuyor insallin hayırlı zamanda bende o çift çizgiyi gorurum de sagliksa bir şekilde kucağıma alirim:KK200:
İnanırmısın bayramdan dolayı çok sık birlikte olamadık. Eşimde gece vardiyasında çalıştı o ara sık sık. Rabbimin mucizesi

Hayırlı uğurlu olsun :)
Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah:dua::nazar::KK200:

Erken gebelık testınde grı cızgı cıktı normal de de bu sekılde cıktı 3.testte hiçbişey cıkmadı kafam cok karısık yardım lütfen

Eklentiler

• 1F903C9E-172E-4F2B-8E38-38C4D09ECA06.jpeg
    1F903C9E-172E-4F2B-8E38-38C4D09ECA06.jpeg
    34 KB · Görüntüleme: 65
  • 09EC3B41-12E8-4CF5-8053-72ECF0CB25A9.jpeg
    09EC3B41-12E8-4CF5-8053-72ECF0CB25A9.jpeg
    27,6 KB · Görüntüleme: 83
Tek olsunda yeni olsun mercimeğim :)
:) İnşallah canım Allah'tan ümit kesilmez. Bak ben çatlatma iğnesi oldum 14.gun kan verdim negatif çıktı bugün 19.gun bitiyor hala adet olmadım acaba mi diyorum. Belki geç döllenme oldu diyorum inşallah öyledir rabbim isteyen herkesin gonlune göre versin...

:) İnşallah canım Allah'tan ümit kesilmez. Bak ben çatlatma iğnesi oldum 14.gun kan verdim negatif çıktı bugün 19.gun bitiyor hala adet olmadım acaba mi diyorum. Belki geç döllenme oldu diyorum inşallah öyledir rabbim isteyen herkesin gonlune göre versin...
Amiiin insallah herkesin hakkında hayırlısı

Back