• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 32.Gün Çift Çizgi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
13C20959-9CB3-44DA-8518-3D5B1D68A553.jpeg Teste göre hamilesin canım
Benim testim de aynı böyle çıkmıştı
İlk idrar testin de öğrenmiştim

Kızlar son adet tarihim 8.8.2018 Bugünde adetimin 32.günü perşembe akşamı hafif bir leke gelmişti devamı gelmeyince test yaptım sonuç bu. Sizce varmı yanılıyor olabilirmi test ?

Polikistik over hastasıyım aynı zamanda. Geçen ay sadece femara kullanmıştım.
canim hamilesin hemen kan testi yaptir yuksek bisey cikacak kesin

3 bucuk senelik evliyim. Klomen kullandim femara kullandım olmadi. 2016 yilinda 7 ay tedavi gördüm olmayinca 1 sene ara verdim .bu sene ocak ayindan beri klomen kullanıyordum. En son artik bayram dönemine geliyor diye son ilaç olarak femara kullan dedi dktor artik tüp bebeğe geçelim dedi. Persembede dediğim gibi kan gelip devamı olmayinca test yaptım sabah sonuc bu
Femara yı adetli ikenmi kullandınız maşallah tebrikler gözünüz aydın bende klomen kullan.istim olmadı şimdi femara Ya baslancak ama adet olmadim daha

tebrik ederim.
Allah sağlıkla devamını getirsin inşallah.

Hayırlı olsun 200 300 arası bir değer çıkması lazım yüksek görünüyor. Allah kucağa almayıda nasip etsin

Aynen öyle oldu:))
Canım hayırlı uğurlu olsun ❤️ Rabb'im sağlıkli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin ❤️ yaklaşık aynı tedavileri görmüşuz bende 3 yıldır ugrasiyirum femara kullandığın ay bu ay mı çatlatma iğnesi olmuş muydun

Back