- 17 Eylül 2015
- 744
- 1.013
- 113
İşten çıkar çıkmaz gidicem inşallah yanılma yoktur testte. 2 side çift çizgi çünkü kırmızı kırmızıHayırlı olsun hamilesiniz yinede bir kan testi garanti olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşten çıkar çıkmaz gidicem inşallah yanılma yoktur testte. 2 side çift çizgi çünkü kırmızı kırmızıHayırlı olsun hamilesiniz yinede bir kan testi garanti olur
rabbim kucaginizada nasip etsinİşten çıkar çıkmaz gidicem inşallah yanılma yoktur testte. 2 side çift çizgi çünkü kırmızı kırmızı
canim hamilesin hemen kan testi yaptir yuksek bisey cikacak kesinKızlar son adet tarihim 8.8.2018 Bugünde adetimin 32.günü perşembe akşamı hafif bir leke gelmişti devamı gelmeyince test yaptım sonuç bu. Sizce varmı yanılıyor olabilirmi test ?
Polikistik over hastasıyım aynı zamanda. Geçen ay sadece femara kullanmıştım.
Femara yı adetli ikenmi kullandınız maşallah tebrikler gözünüz aydın bende klomen kullan.istim olmadı şimdi femara Ya baslancak ama adet olmadim daha3 bucuk senelik evliyim. Klomen kullandim femara kullandım olmadi. 2016 yilinda 7 ay tedavi gördüm olmayinca 1 sene ara verdim .bu sene ocak ayindan beri klomen kullanıyordum. En son artik bayram dönemine geliyor diye son ilaç olarak femara kullan dedi dktor artik tüp bebeğe geçelim dedi. Persembede dediğim gibi kan gelip devamı olmayinca test yaptım sabah sonuc bu
Ya gözün aydın çok sevindim darısı başımaKızlar hamileyim 3 haftalık:))
Ayy çok sevindim sizin adınıza yaa ne güzel maşallahKızlar hamileyim 3 haftalık:))
Iste bunu bekliyorduk masallah canim kendim gibi sevindim bizede bu heyecani yasattigin icin sagol hayirlisiyla kucagina alirsin ins darisi burdaki tum bayanlarin basinaKızlar hamileyim 3 haftalık:))
Hayırlı olsun, tebrik ederimKızlar hamileyim 3 haftalık:))
Çoooooook sevindimmmmmmmmmKızlar hamileyim 3 haftalık:))
Aynen öyle oldu:))Çoooooook sevindimmmmmmmmm
ya gerçekten kafandan çıkartınca oluyor sanırım :) baksana tüp bebeğe belki de yoğunlaşmıştın
Canım hayırlı uğurlu olsun Rabb'im sağlıkli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin yaklaşık aynı tedavileri görmüşuz bende 3 yıldır ugrasiyirum femara kullandığın ay bu ay mı çatlatma iğnesi olmuş muydunAynen öyle oldu:))