.Asiltutku Arkadaşımız bir arkdaşı için evlat sahibi olabilmek için Enbiya süresinin son sayfasını okuyabilecek birilerini arıyo 70 farklı kişi olması gerekiyormuş içinizde Arapça okumasını bilen varsa yardım olabilir mi?
Adetliyim canım olmasam okurdum Rabbim kabul etsin inşallahKızlar Salavatı tecrifiyemi bitirdim çok şükür niyetim için 1 Fatiha okuyup bağışlarmısınız ?
Fatıha okunabılıyor canm adetlıykenAdetliyim canım olmasam okurdum Rabbim kabul etsin inşallah
Okuyayım o zaman canım çok sağol ben okunmaz biliyordumVazgeçtim
Fatıha okunabılıyor canm adetlıyken
Kurandan okunmaz ama ezberden OKUNABİLİR canm ıhlasta okunurOkuyayım o zaman canım çok sağol ben okunmaz biliyordum
Allah kabul etsin canım amin inşAllahOkudum. Rabbim herkesin duasını hayırlısıyla kabul etsin inşallah
Canım biz grubu başlayalı kaç gün oldu bir kaç güne bitiyo tekrar başlarsak haber veririmBende istiyorum
Canım ben bu gün temizlendim başlıcam inşallah1 =)Yorgunkus
2=)Morrmeneksee OKUDU
3=) A arkadasimesOKUDU
4=)mavispreyboya
5=)burcusami
6=) M Morlale8
7 =)Mintimint
8 =) H HaklisinHocamOKUDU
9 =)namaste21
10 =) O oziko_53OKUDU
11 =) K karamelli001OKUDU
12 =)SoLeiL12 OKUDU
Kızlar kişilerin tamamını okudum bütün içtenliğimle Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah1 =)Yorgunkus
2=)Morrmeneksee OKUDU
3=) A arkadasimesOKUDU
4=)mavispreyboya
5=)burcusami
6=) M Morlale8
7 =)Mintimint
8 =) H HaklisinHocamOKUDU
9 =)namaste21
10 =) O oziko_53OKUDU
11 =) K karamelli001OKUDU
12 =)SoLeiL12 OKUDU
Allah kabul etsinKızlar kişilerin tamamını okudum bütün içtenliğimle Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah