Bende okuyacamda daha adetim bitmedi bitmesini bekliyorum diline sağlık canım aminTüm listeyi okudum Rabbim kabul etsin inşallah⚘
Bende öyle valla adetliyim 2 güne temizlenirim heraldeArkadaşlar Allah kabul etsin inşallah bende bikaçgüne temizleniyorum o zaman okucam
Allah kabul etsin csnım benimKIZLAR HEPINIZINKINI OKUDUM RABBİM NIYETLERINIZİ KABUL ETSİN INSALLAH
Yorgunkus mavispreyboya - A arkadasimes
burcusami - K karamelli001
namaste21 - O oziko_53
Mintimint - H HaklisinHocam
SoLeiL12 - M Morlale8
KENDI DUAMDA NE KADAR SAMİMİYSEM SIZLERIN DUASINDADA O KADAR SAMİMİ VE İÇTEN OLMAYA ÇALISTIM.. ALLAH CUMLEMIZIN KALBINE GORE VERSIN
Allah kabul etsin canımTüm listeyi okudum Rabbim kabul etsin inşallah⚘
Sizlerinde agzınıza yuregınıze sağlık.. Ben ıcım cok ferah bu gruplarda oldum olalı.. Onceden kabul olacak mı dıye dusundugum duaları sımdı hep oldu gozuyle bakıyorum.. Cok baska bır hıs... Allah kabul etsin inşallah ❣Dilene sağlık canım benim
Benimde içim çok rahat canım sebep olanlardan Allah razı olsun inşallah rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah ve ben inanıyorum kabul olacak inşallah bütün dualarımiz rabbim sizlerden razı olsun inşallah dua kardeşlerimSizlerinde agzınıza yuregınıze sağlık.. Ben ıcım cok ferah bu gruplarda oldum olalı.. Onceden kabul olacak mı dıye dusundugum duaları sımdı hep oldu gozuyle bakıyorum.. Cok baska bır hıs... Allah kabul etsin inşallah ❣
30 adet tefriciye okudum.Rabbim kabul edip şifasını verir inşallahKIZLAR KONUYLA ALAKASI YOK AMA YA FETTÂH GRUBUMUZDA BIR ARKADASIMIZIN ANNESI KANSER HASTASI.. YARINDA HASTANEDE OLACAKLARMIS COK SIKINTILI BIR SURECTEN GECIYORUM, HATİMİMİ ÖNE ALIRMISIN DEDI ALDIM... YA FETTAH HATİMİ İLE BERABER SALATI TEFRİCİYE BAŞLATTIK SUAN KALAN SAYI 3300.. YARINA KADAR YETISTIRMEMIZ LAZIM 50-100 DESTEK OLABİLECEK VARMIYARIN YA FETTAH HATİMİ ILE BERABER SALATI TEFRİCİYE BAĞIŞLAMIŞ OLACAĞIZ...
Allah razı olsun cnm cok sağol30 adet tefriciye okudum.Rabbim kabul edip şifasını verir inşallah
Allah kabul etsin canımTüm liste için okumamı tamamladım Allah kabul etsin
Ben de 30 tane tefriciye okuyrom Allah kabul etsin kalıcı şifa ihsan eyleisn inşallah30 adet tefriciye okudum.Rabbim kabul edip şifasını verir inşallah
Allah razı olsun cnm.. Rabbım senınde dualarını kabul etsin inşallahBen de 30 tane tefriciye okuyrom Allah kabul etsin kalıcı şifa ihsan eyleisn inşallah