Aminnn insAllah Allah kabul etsin canimmmBütün arkadaslar için Okuyup bitirdim.Rabbim inşallah dualarımızı kabul eder ,gönlümüze inşirah ferahlığı verip fethi müjdeler.Aminn
Haftaya ben cıkmıs olurum yerime ekleyebilir senı canım
Aa tamamHaftaya ben cıkmıs olurum yerime ekleyebilir senı canım
Tabiki ederim canım ama tam olarak grup bitikten sonra ne okuycağımızı falan belli değil bitsin ona göre haber veririm sana
Olur canım etıketlersın beniTabiki ederim canım ama tam olarak grup bitikten sonra ne okuycağımızı falan belli değil bitsin ona göre haber veririm sana
Seni bir sayfaya etiketledim bak bi istersenOlur canım etıketlersın beni
Okudum canim salati Tefriciyeni.Çok sağolllAllah razı olsun
Bende okudum canım salatü Tefriciye 100 tanetamam canım
Allah razı olsun hepinizdenBende okudum canım salatü Tefriciye 100 tane
Amin canım inşallahALLAH’ım bize ‘inşALLAH olur’ diye dua edip hayalini kurduğumuz her şeyin ‘çok şükür oldu’ sevincini yaşat. AMİN 🕊
Son 5 kisi kaldi benimde. Yanlis okumayim eksik olmasin diye bende tum samimiyetimle okuyorum. İnsallah bi yanlisimiz eksigimiz yoktur.KIZLAR HEPINIZINKINI OKUDUM RABBİM NIYETLERINIZİ KABUL ETSİN INSALLAH
Yorgunkus mavispreyboya - A arkadasimes
burcusami - K karamelli001
namaste21 - O oziko_53
Mintimint - H HaklisinHocam
SoLeiL12 - M Morlale8
KENDI DUAMDA NE KADAR SAMİMİYSEM SIZLERIN DUASINDADA O KADAR SAMİMİ VE İÇTEN OLMAYA ÇALISTIM.. ALLAH CUMLEMIZIN KALBINE GORE VERSIN
Aminn inşallahKIZLAR HEPINIZINKINI OKUDUM RABBİM NIYETLERINIZİ KABUL ETSİN INSALLAH
namaste21 - O oziko_53
SoLeiL12 - M Morlale8
KENDI DUAMDA NE KADAR SAMİMİYSEM SIZLERIN DUASINDADA O KADAR SAMİMİ VE İÇTEN OLMAYA ÇALISTIM.. ALLAH CUMLEMIZIN KALBINE GORE VERSIN
Insallah ınanın bende aynı.. Hızlı okumamaya bıle onem veriyorum ki gecıstırmek gıbı olmasın dıeSon 5 kisi kaldi benimde. Yanlis okumayim eksik olmasin diye bende tum samimiyetimle okuyorum. İnsallah bi yanlisimiz eksigimiz yoktur.
Tüm listeyi okudum Rabbim kabul etsin inşallah1 =)Yorgunkus
2=)Morrmeneksee
3=) A arkadasimes
4=)mavispreyboya
5=)burcusami
6=) M Morlale8
7 =)Mintimint
8 =) H HaklisinHocam
9 =)namaste21
10 =) O oziko_53OKUDU
11 =) K karamelli001
12 =)SoLeiL12
Dilene sağlık canım benimKIZLAR HEPINIZINKINI OKUDUM RABBİM NIYETLERINIZİ KABUL ETSİN INSALLAH
namaste21 - O oziko_53
SoLeiL12 - M Morlale8