Kişi başına 28 kendimiz için 33 mu okuyacaz canımNormalde 10 kisi icin yaptim liste doldu ama sen diger gruptaydin onun icin seni de aliyorul canim ve listeyi 11 kisiyle kapatmis oluyoruz Evet canim yani her kisi basina 28 okuycaksin 11 kisi olduk dua sahibi sadece kendine 33 okuycak 10 gun icinde ne zaman kac gunde okursan tek bur seferde okudum yazicaksin
Ben gece her şeyi bildiricem liste niyet ne kadar okuyacağımızı canımKişi başına 28 kendimiz için 33 mu okuyacaz canım
TM canımBen gece her şeyi bildiricem liste niyet ne kadar okuyacağımızı canım
Bana özelden niyetini atabilirmsiin ?10 kisi olmus ama doldu mu liste?
Canım daha başlamadık sayı falan daha belli değil şuan niyetlerimde yazmadık ben paylaştığım zaman başlayınBen basliyorum hadi bismillah
Fark eder mi ki tatlim ben okuyum sonra bagislarim hepimiz icin. Oyle olmaz diyosaniz bekleteyim.Canım daha başlamadık sayı falan daha belli değil şuan niyetlerimde yazmadık ben paylaştığım zaman başlayın
Yarın hep beraber başlayalım ben şimdi bir arkadaştan haber bekliyorum sayı falan daha tam net değil canım karışıklık olmasın diye diyorumFark eder mi ki tatlim ben okuyum sonra bagislarim hepimiz icin. Oyle olmaz diyosaniz bekleteyim.
Eklemek istediklerin varsa özelden yaz düzelteyim canımBen niye bu kadar kisa yazmisim. Yeni basladigim burdan belli.Tecrubeliler kendini belli ediyor. Rabbim kabul etsin insallah
10 gun ıcınde bıldırım yaparız,1 =)Yorgunkus
2=)Morrmeneksee
3=) A arkadasimes
4=)mavispreyboya
5=)burcusami
6=) M Morlale8
7 =)@Mintimint
8 =) H HaklisinHocam
9 =)namaste21
10 =) O oziko_53
11 =) K karamelli001
12 =)SoLeiL12 Arkadaşlar ilk sayfada dualarımızı sıralamayı tarihi sayıyı belirttim herkes anladı dimi ? Allah kabul etsin okuduğunuz sabah okudum yazarsınız Abdestli okuyun
Yok canim baslangic boyle olsun. Devaminda insallahEklemek istediklerin varsa özelden yaz düzelteyim canım
Ay basinda adet olucam bir an once bitirmeyi dusunuyorum Rabbimin izniyle.10 gun ıcınde bıldırım yaparız,
İnşAllahAy basinda adet olucam bir an once bitirmeyi dusunuyorum Rabbimin izniyle.