Tamam canımBen varım insallah
Olursa okurum canım TMadetin bitince okuyabilirsin yazdığım gibi ama sen bilirsin tabiki de canım
Şöyle olucak yukardada yazdım zaten mesela 10 kişinin dilediğin bikere de yazıcam ve hepimiz herkes için okuduğumuz zaman tek bir seferde okudum yazıcaz mesela örnek veriyorum ben adet değilim herkes için bugün okurur bitiririm Ya da 2 3 günde Ya da ben şuan adetim bekliycem adetim bitsin herkes için okumaya başlıycaksın hepsi için okuduktan sonra tek bir seferde okudum yazıcaksınOlursa okurum canım TM
Sağol canmGeçmiş olsun cnm
Yani bir gündemi okumam lazım canım adet bitinceŞöyle olucak yukardada yazdım zaten mesela 10 kişinin dilediğin bikere de yazıcam ve hepimiz herkes için okuduğumuz zaman tek bir seferde okudum yazıcaz mesela örnek veriyorum ben adet değilim herkes için bugün okurur bitiririm Ya da 2 3 günde Ya da ben şuan adetim bekliycem adetim bitsin herkes için okumaya başlıycaksın hepsi için okuduktan sonra tek bir seferde okudum yazıcaksın
Bır sorun yok insallahKuzu bugün pek iyi değilim başım ağrıyor midem bulanıyor. Şuan gözüm kesmedi. Bi daha listeye inşallah dahil olurum
Hayır kaç gün de bitirebiliyosan hepimiz içinYani bir gündemi okumam lazım canım adet bitince
Anlıyorum canım bızım grubun sansızlıgındandır oValla öyle ya tam dedim okurum diye togletede gittim adet lekem geldi şans mı ney bilmiyorum
Anladım canım kişi başı kaç tane okuyacaz kendiniz için 34 ama diğer 9 kişi için ne kadar okuyacazHayır kaç gün de bitirebiliyosan hepimiz için
Hayır cnm mesela 10 gün süresi var diyelim ister 10 günde bitir ister 1 günde rahat rahat yani. En son güne kadar bitirince bildirim yapıp sadece bitti diceksinYani bir gündemi okumam lazım canım adet bitince
Aynen öyle hayırlısı olsun canım ne diyelimAnlıyorum canım bızım grubun sansızlıgındandır oburaya gıren ısın ıcındenn cıkamıyor cunku.. Suana kdr tek rast gıden ya fettah grubumuz oldu en azından benm dahıl oldugum deyım ınsallah buda rast gıder
TM canım çok sağolHayır cnm mesela 10 gün süresi var diyelim ister 10 günde bitir ister 1 günde rahat rahat yani. En son güne kadar bitirince bildirim yapıp sadece bitti diceksin
TM canım anladım benListemiz : 1Yorgunkus 2 Morrmeneksee 3 A arkadasimes 4 mavispreyboya 5 burcusami 6 Mintimint 7 M Morlale8 8 namaste21 9 H HaklisinHocam 10 O oziko_53 Arkadaşlar şimdi şöyle yapıcaz herkes bana en başta dileğini niyetini söyliycek ben hepsini yazıcam sırasıyla sonra sırayla kendi kendimize okuyup bütün bütün kişileri bitirince tek bir sefer de bildirim yapıp okudum diyeceksiniz böylelikle adetli kişiler de ne zaman okuyabilirse o zaman okuycak ve okudum yazıcak böylelikle karışıklıkta olmaz sadece dua sahibi kendi için 34er tane okumalı ve herkes abdestli okusun lütfen az önce bazılarını etiketlemeyi unutmuştum 10 gün içinde ne zaman okursanız tek bir sefer bildirime yapın
Evet canımDileğimizi özelden mi yazalım sana
Normalde 10 kisi icin yaptim liste doldu ama sen diger gruptaydin onun icin seni de aliyorul canim ve listeyi 11 kisiyle kapatmis oluyoruz Evet canim yani her kisi basina 28 okuycaksin 11 kisi olduk dua sahibi sadece kendine 33 okuycak 10 gun icinde ne zaman kac gunde okursan tek bur seferde okudum yazicaksinYani toplamda 313 tane okuycaz dimi canim 10 gun icinde. İster on gune bolunsun ister bir gunde oku. Dogru anladim dimibende katiliyorum alirsaniz.
Şimdi liste doldu canım 10 gün sonra tekrar liste yapar arkadaş takipte kalın bilgi verir sizeYani toplamda 313 tane okuycaz dimi canim 10 gun icinde. İster on gune bolunsun ister bir gunde oku. Dogru anladim dimibende katiliyorum alirsaniz.