Evet cnm varım
TamamdırEvet cnm varım
Canim cok katilmak isterim ama yetistiremeyebilirim baya cok duam hatimim var insallah bir sonraki listeye etiketle
EkliyorumYer varsa bende katılabilirim
Yarın inşAllahNe zaman başlayacaz inşallah canım
Canım az önce adet oldum katilamiyacam adet bittikten sonra yaparsanız tekrar beni ekleyin lütfen katılmak istiyorum takip edecem siziYarın inşAllah
Geçmiş olsun cnmKuzu bugün pek iyi değilim başım ağrıyor midem bulanıyor. Şuan gözüm kesmedi. Bi daha listeye inşallah dahil olurum
Aynen böyle canım. Bu şekilde okudu mu ,okucak mı,adet madet curcunası olmaz. Diğer becwremediğimiz 10 günlükte adet mevzusundan karıştıArkadaşlar şimdi şöyle yapıcaz herkes bana en başta dileğini niyetini söyliycek ben hepsini yazıcam sırasıyla sonra sırayla kendi kendimize okuyup bütün bütün kişileri bitirince tek bir sefer de bildirim yapıp okudum diyeceksiniz böylelikle adetli kişiler de ne zaman okuyabilirse o zaman okuycak ve okudum yazıcak böylelikle karışıklıkta olmaz sadece dua sahibi kendi için 34er tane okumalı ve herkes abdestli okusun lütfenMorrmeneksee A arkadasimes mavispreyboya M Morlale8 Mintimint H HaklisinHocam anlamayan?
Evet böyle çok iyiAynen böyle canım. Bu şekilde okudu mu ,okucak mı,adet madet curcunası olmaz. Diğer becwremediğimiz 10 günlükte adet mevzusundan karıştıBöyle verilen günün son günü bile temizlenilse yine de biter
Canım ben adet oldum sonra katilacam olursa yerime başkasını alın tekrar başlayınca katılırim inşallahArkadaşlar şimdi şöyle yapıcaz herkes bana en başta dileğini niyetini söyliycek ben hepsini yazıcam sırasıyla sonra sırayla kendi kendimize okuyup bütün bütün kişileri bitirince tek bir sefer de bildirim yapıp okudum diyeceksiniz böylelikle adetli kişiler de ne zaman okuyabilirse o zaman okuycak ve okudum yazıcak böylelikle karışıklıkta olmaz sadece dua sahibi kendi için 34er tane okumalı ve herkes abdestli okusun lütfenMorrmeneksee A arkadasimes mavispreyboya M Morlale8 Mintimint H HaklisinHocam anlamayan?
adetin bitince okuyabilirsin yazdığım gibi ama sen bilirsin tabiki de canımCanım ben adet oldum sonra katilacam olursa yerime başkasını alın tekrar başlayınca katılırim inşallah
Valla öyle ya tam dedim okurum diye togletede gittim adet lekem geldi şans mı ney bilmiyorumAdet olmakta adet oldu bu sıra sonumuz hayır olsunherkes tam nıyetlenıyorken adet oluyor ya