- 2 Şubat 2014
- 1.731
- 3.800
- 333
35 yasinda bekarim. Allah'a sukur bana bu cesit tekliflerle gelenler olmadi. Fakat bana da hep soruluyor hala kimse yok mu diye. Ekim ayinda insallah annemle izine gelecegim. En son 2016 beni goren akrabalar muhtemelen nasilsin iyi misin sorusundan once hala evlenmedin mi sen sorusunu soracaklar Sirf bu yuzden hicbir akrabayi gormek istemiyorum ve simdiden kafamda bu sorular dolaniyor. Ama kendime tatilimi zehir etmeyecegim ve bu insalarinda etmesine izin vermeyecegim. Annemin demesi gibi kimseye muhtac degilim, kendi parami kazaniyorum yillardir, saglikliyim. Annem bunlar onemli baska birseye sıkma canini der. Zaten anneme de soyledim, minimum akraba ziyareti maksimum tatilden keyif alma
Size de bu sorular sorulursa ezilmeyin dik durun. Acinacak bir halde falan degiliz. Bekariz diye evlenmedik diye nefes almaya hakkimiz mi yok? Ben kalbimin isinmadigi bir insan olmadan evlenmeyi dusunmuyorum. Evlenmis olmak icin evlenip mutsuz olup hayati kendime zehir edemem. Baskalari icin degil kendimiz icin kendi mutlulugumuz icin cabalamaliyiz.
Size de bu sorular sorulursa ezilmeyin dik durun. Acinacak bir halde falan degiliz. Bekariz diye evlenmedik diye nefes almaya hakkimiz mi yok? Ben kalbimin isinmadigi bir insan olmadan evlenmeyi dusunmuyorum. Evlenmis olmak icin evlenip mutsuz olup hayati kendime zehir edemem. Baskalari icin degil kendimiz icin kendi mutlulugumuz icin cabalamaliyiz.