31 Ocak 2025 tüp bebek transfer olanlar

Evde olsa net bende yapardım çok heyecanlıyım ya neler neler okudum burda şunu anladım her hamilelikte belirti olmaz her hamilelikte olan belirti farklıdır
Evet kesinlikleee öylee ben çok regli gecikmesi yaşadım başım ağrısa hamileyim kesin diyodum şimdide hiç belirtim yok

Evet kesinlikleee öylee ben çok regli gecikmesi yaşadım başım ağrısa hamileyim kesin diyodum şimdide hiç belirtim yok
Ah ah bende çok gecikmeler yaşadım 2 ay olmadığımı bilirim hep hamile sanardım kendimi ama olmadı işte nasip sen kaç yıldır evlisin ve yaşın kaç canım

Ah ah bende çok gecikmeler yaşadım 2 ay olmadığımı bilirim hep hamile sanardım kendimi ama olmadı işte nasip sen kaç yıldır evlisin ve yaşın kaç canım
28 yaşındayım aşkım nisanda 2 yıl olcak evleneli hiç korunmadık evlendiğimizden beri hiç gebelikte olmadı sen canım

Öyle değil 1. Başka hastahane ikincisi başka hastahanede yaptırdım
Arkadaşım merhaba, belki yeniden test yapmışsındır ama ben görmüşken yazayım dedim. Farklı hastanelerde test verdiğin için böyle olmuş olabilir. Ben daha önce bir düşük yaptım o zaman da kan artışı takip ederken doktorum demişti ki tam 48 saatte 1 olacak şekilde aynı merkezde kan vermen gerekiyor çünkü her merkezin inceleme parametreleri aynı olmuyormuş. 150 çıkan değeri verdiğin hastanede 48 saat sonra tekrar vermelisin bence. İki kanı da aynı yerde vermiş olsaydın artışı gözlemlerdin ama bu şekilde olan sonuçları doktorlar doğru değerlendiremiyor. Hakkında hayırlısı olsun umarım yavrunu alırsın kucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…