• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

31 Ocak 2025 tüp bebek transfer olanlar

Canıımm ben vaarımmm hiç belirtim yok sadece kasıklarım ve karnum ağrıyor bazen adet olcakmış gibi geçiyorrr sende mi 31 ocakta olduuun
Evet canım bende 31 ocakta transfer oldum çok heyecanlıyım ilk transferim 2 gündür göğüslerim acıyor okadar bende de fazla belirti yok

Canıımm ben vaarımmm hiç belirtim yok sadece kasıklarım ve karnum ağrıyor bazen adet olcakmış gibi geçiyorrr sende mi 31 ocakta olduuun
senin ilk transferin mi peki hangi hastanede oldun bide kaçıncı gün embriyosuydu biraz sohbet edelim 😅💕

Son düzenleme:
Kızlar merhaba 31 Ocak Cuma günü transfer olan var mı belirtileriniz neler ? 🌸💕
Canıımm ben vaarımmm hiç belirtim yok sadece kasıklarım ve karnum ağrıyor bazen adet olcakmış gibi geçiyorrr sende mi
senin ilk transferin mi peki hangi hastanede oldun bide kaçıncı gün embriyosuydu biraz sohbet edelim 😅💕
aşkımm 5. Gün dondurulmuş embriyoydu 6. Günüm bugün ama hala hiç bir belirti yok

Canıımm ben vaarımmm hiç belirtim yok sadece kasıklarım ve karnum ağrıyor bazen adet olcakmış gibi geçiyorrr sende mi

aşkımm 5. Gün dondurulmuş embriyoydu 6. Günüm bugün ama hala hiç bir belirti yok
Ben acıbademde yaptırdım işlemleri doktorum orayla anlaşmalıymış

Merhaba pazartesi günü dondurulmuş 5. Gün embriyo transferi oldum transferi günü saymasam 7 . Günü kan testi yaptırdım 100 çıktı
9 günü tekrar yaptım 150 çıktı artış nasıl çok korkuyorum kimyasal gebelik diye bu durum da olan var mı

Kizlar merhaba , Konya'da ovitrelle arıyorum bilen var mı bugün iğne olmam lazım acil , yardımcı olabilir misiniz

Merhaba pazartesi günü dondurulmuş 5. Gün embriyo transferi oldum transferi günü saymasam 7 . Günü kan testi yaptırdım 100 çıktı
9 günü tekrar yaptım 150 çıktı artış nasıl çok korkuyorum kimyasal gebelik diye bu durum da olan var mı
Ayy hayırlı olsun canımmm inşallah tutunmuştuurr, 2 günde bir takipte ol kan testinde birden artıi gösterebiliirr. Belirtin varmıyydıı pekiii

Hayırlı olsun canım hamilesin inşallah katlanarak artar bi belirtin var mı bu süreçte çok dikkat ettin mi ben hiç dikkat etmedim korkuyorum biraz

Ben ilk 4 gün yattım hep hala da ev işi yapmıyorum önlem bizden gerisi takdiri ilahi ağır iş yapma canım
İnşallah tutunur bebişlerimiz ben rahat edemedim temizlik takıntım var 2. Günden süpürge açtım eve pişman oldum ama yapıcak bişey yok içim rahat etmiyor

Back