Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canıımm ben vaarımmm hiç belirtim yok sadece kasıklarım ve karnum ağrıyor bazen adet olcakmış gibi geçiyorrr sende mi 31 ocakta olduuunKızlar merhaba 31 Ocak Cuma günü transfer olan var mı belirtileriniz neler ?![]()
Evet canım bende 31 ocakta transfer oldum çok heyecanlıyım ilk transferim 2 gündür göğüslerim acıyor okadar bende de fazla belirti yokCanıımm ben vaarımmm hiç belirtim yok sadece kasıklarım ve karnum ağrıyor bazen adet olcakmış gibi geçiyorrr sende mi 31 ocakta olduuun
senin ilk transferin mi peki hangi hastanede oldun bide kaçıncı gün embriyosuydu biraz sohbet edelimCanıımm ben vaarımmm hiç belirtim yok sadece kasıklarım ve karnum ağrıyor bazen adet olcakmış gibi geçiyorrr sende mi 31 ocakta olduuun
Canıımm ben vaarımmm hiç belirtim yok sadece kasıklarım ve karnum ağrıyor bazen adet olcakmış gibi geçiyorrr sende miKızlar merhaba 31 Ocak Cuma günü transfer olan var mı belirtileriniz neler ?![]()
aşkımm 5. Gün dondurulmuş embriyoydu 6. Günüm bugün ama hala hiç bir belirti yoksenin ilk transferin mi peki hangi hastanede oldun bide kaçıncı gün embriyosuydu biraz sohbet edelim![]()
Ben acıbademde yaptırdım işlemleri doktorum orayla anlaşmalıymışCanıımm ben vaarımmm hiç belirtim yok sadece kasıklarım ve karnum ağrıyor bazen adet olcakmış gibi geçiyorrr sende mi
aşkımm 5. Gün dondurulmuş embriyoydu 6. Günüm bugün ama hala hiç bir belirti yok
Aşkım benim de 5. Gün embriyosu sadece göğüslerim ağrıyor okadar İstanbul’da mı hastanenBen acıbademde yaptırdım işlemleri doktorum orayla anlaşmalıymış
Evet aşkım seninAşkım benim de 5. Gün embriyosu sadece göğüslerim ağrıyor okadar İstanbul’da mı hastanen
Merhaba pazartesi günü dondurulmuş 5. Gün embriyo transferi oldum transferi günü saymasam 7 . Günü kan testi yaptırdım 100 çıktıCanıımm ben vaarımmm hiç belirtim yok sadece kasıklarım ve karnum ağrıyor bazen adet olcakmış gibi geçiyorrr sende mi 31 ocakta olduuun
Ayy hayırlı olsun canımmm inşallah tutunmuştuurr, 2 günde bir takipte ol kan testinde birden artıi gösterebiliirr. Belirtin varmıyydıı pekiiiMerhaba pazartesi günü dondurulmuş 5. Gün embriyo transferi oldum transferi günü saymasam 7 . Günü kan testi yaptırdım 100 çıktı
9 günü tekrar yaptım 150 çıktı artış nasıl çok korkuyorum kimyasal gebelik diye bu durum da olan var mı
Benimde İstanbul aşkım Amerikan hastanesi Acıbademe yakın eğer Fulya’da olduysanEvet aşkım senin
Hayırlı olsun canım hamilesin inşallah katlanarak artar bi belirtin var mı bu süreçte çok dikkat ettin mi ben hiç dikkat etmedim korkuyorum birazMerhaba pazartesi günü dondurulmuş 5. Gün embriyo transferi oldum transferi günü saymasam 7 . Günü kan testi yaptırdım 100 çıktı
9 günü tekrar yaptım 150 çıktı artış nasıl çok korkuyorum kimyasal gebelik diye bu durum da olan var mı
Ataşehir acıbadem canımBenimde İstanbul aşkım Amerikan hastanesi Acıbademe yakın eğer Fulya’da olduysan
Neden dikkat etmedin canoooHayırlı olsun canım hamilesin inşallah katlanarak artar bi belirtin var mı bu süreçte çok dikkat ettin mi ben hiç dikkat etmedim korkuyorum biraz
Ama bazıları artışı az olmuş diyor çok korkuyorum tabi rabbim nasip ederse herşey olurHayırlı olsun canım hamilesin inşallah katlanarak artar bi belirtin var mı bu süreçte çok dikkat ettin mi ben hiç dikkat etmedim korkuyorum biraz
Ya aslında dikkat etmedim derken çok fazla uzanıp dinlenmedim ev işlerimi de yaptımNeden dikkat etmedin canooo![]()
Korkma canım her gün kan ver inşallah düzenli artış olur bi belirtin varmıydı canımAma bazıları artışı az olmuş diyor çok korkuyorum tabi rabbim nasip ederse herşey olur
Ben ilk 4 gün yattım hep hala da ev işi yapmıyorum önlem bizden gerisi takdiri ilahi ağır iş yapma canımYa aslında dikkat etmedim derken çok fazla uzanıp dinlenmedim ev işlerimi de yaptım
İnşallah tutunur bebişlerimiz ben rahat edemedim temizlik takıntım var 2. Günden süpürge açtım eve pişman oldum ama yapıcak bişey yok içim rahat etmiyorBen ilk 4 gün yattım hep hala da ev işi yapmıyorum önlem bizden gerisi takdiri ilahi ağır iş yapma canım