31.03.2009da 7yil oluyo evleneli önerilerinize ihtiyacim var kizlar

sevdiğinize o gün eve geç geleceğinizi söyleyin . Fakat eve erken saatte gidip hazırlıklara başlayın. öncelikle onun en çok sevdiği yemekleri yapın eğer yemek yapmak sizin için zorsa veya yeterli vaktiniz yoksa onun sevdiği yiyecekleri dışarıdan alabilirsiniz. sonra sevdiğinize güzel şık bir masa hazırlayın. odada da değişiklikler yapabilirsiniz. etrafta küçük şirin süsler, balonlar ve zarif bir çerçeveye yerleştirdiğiniz sizin aşkınızı içeren bir fotoğraf. sonuçta sevdiğinizi odanın her köşesinde şaşırtmanız mutlu etmeniz daha özel olacaktır. masanıza mumlukları koymayı unutmayın. duvarlara kalp şeklinde kesip üzerine sevgi sözcüklerinizi yazdığınız kartonları asın. yerlere gül yaprakları serpiştirin. odanızı onun hiç tahmin edemeyeceği kadar farklı ve romantik kılın. masanızın ortasına da küçük bir pasta koyun. sevdiğiniz gelmeden kendinizle ilgilenmeyi de ihmal etmeyin, çok şık olun. sevdiğiniz eve girdiğinde onu kapı aralığından takip edin. aynı zamanda sessizce ortak müziğinizi kasetçalarda ayarlayın ve yavaş yavaş müziğin sesini açın. o sırada sevdiğiniz müziği dinleyecek ve sizin yanınıza gelecektir. tam o sırada mumları yakın , sevdiğiniz içeri girdiğinde de doğum gününü ya da özel gününüzü onun gözlerinin içine bakarak kutlayın. sevdiğiniz çok güzel süslenmiş odada , balonların arasında özenerek hazırladığınız odanızda sizinle dans edecektir. aman ha.. mumları üflemeyi unutmayın.. tabii aldığınız hediyeyi vermeyi de..

sevdiğinize o gün eve geç geleceğinizi söyleyin . Fakat eve erken saatte gidip hazırlıklara başlayın. öncelikle onun en çok sevdiği yemekleri yapın eğer yemek yapmak sizin için zorsa veya yeterli vaktiniz yoksa onun sevdiği yiyecekleri dışarıdan alabilirsiniz. sonra sevdiğinize güzel şık bir masa hazırlayın. odada da değişiklikler yapabilirsiniz. etrafta küçük şirin süsler, balonlar ve zarif bir çerçeveye yerleştirdiğiniz sizin aşkınızı içeren bir fotoğraf. sonuçta sevdiğinizi odanın her köşesinde şaşırtmanız mutlu etmeniz daha özel olacaktır. masanıza mumlukları koymayı unutmayın. duvarlara kalp şeklinde kesip üzerine sevgi sözcüklerinizi yazdığınız kartonları asın. yerlere gül yaprakları serpiştirin. odanızı onun hiç tahmin edemeyeceği kadar farklı ve romantik kılın. masanızın ortasına da küçük bir pasta koyun. sevdiğiniz gelmeden kendinizle ilgilenmeyi de ihmal etmeyin, çok şık olun. sevdiğiniz eve girdiğinde onu kapı aralığından takip edin. aynı zamanda sessizce ortak müziğinizi kasetçalarda ayarlayın ve yavaş yavaş müziğin sesini açın. o sırada sevdiğiniz müziği dinleyecek ve sizin yanınıza gelecektir. tam o sırada mumları yakın , sevdiğiniz içeri girdiğinde de doğum gününü ya da özel gününüzü onun gözlerinin içine bakarak kutlayın. sevdiğiniz çok güzel süslenmiş odada , balonların arasında özenerek hazırladığınız odanızda sizinle dans edecektir. aman ha.. mumları üflemeyi unutmayın.. tabii aldığınız hediyeyi vermeyi de..

ona dışarda buluşmak için bir yer söyliyeceksin ama eve yakın olucak dışarıda vakit geçireceksiniz Evinize geri döndüğünüzde ise tüm koridorun kırmızı kalp mumlarla süslü olduğunu göreceksiniz. Mumlardan yapılmış yolun ortasında yururken hemen kapıya yakın yerden tek tuşla halledebileceğin gibi müziği açıcaksın romantik bir müzik eşliğinde yürüyeceksiniz. ıçerisinin romantik havasında bir anda ikinizin şarkısı çalmaya başlayacak ve karşınızda gördüğünüze inanamayacaksınız. Odanın ortasında kocaman mumlardan yapılmış bir kalp yanıyor görünecek. Odanın ortasında mumlardan kocaman bir kalp şekli oluşturulmuş ve bu kalbin ortasında da küçük bir gül buketi göreceksiniz. Sevgilinizle kalbin ortasında dans edecek ve gül buketini ona sunacaksınız. Gül buketinin arasından da küçük bir hediye paketi çıkaracak onu daha da şaşırtacaksınız.. Sevgiliniz paketi açtığında içinden aşınıza nazar değmesin diye aldığınız bir nazar boncuk karşılaşacaktır.

Eğer resim yapabiliyorsanız ya da çiziminiz kuvvetliyse, aşkınızı kağıda yansıtmaya ne dersiniz? ılişkinizi mutlu sonla bitiren bir çizgi roman hem sıradışı hem de eğlenceli olabilir.

O gün birlikte bir mağazaya alışverişe gidin, sonra birden ortadan yok olun ve onu ne kadar çok sevdiğinizi mağazada mikrofonlar aracılığıyla anons edin. Elbette tüm bunları mağaza yetkilileriyle önceden organize etmeyi unutmayın.

Araba varsao gun arabayı çiçekler, çikolatalar ve aşk sözcüklerinin bulunduğu minik notlar yerleştirin. Sonra da bir bahane uydurup onu arabaya gönderin.

çoook orjinal hakikaten okurken ben bile heyecan yaptım eşin ne kadar heyecenlanmış ve mutlu olmuştur kimbilir

sana ömür boyu mutluluklar diliyorum,dilerim istediğin gibi bir sürpriz yaparsın sevgilerimle öptümkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3Şeniza.s.

Ayyy ne kadar güzel fikirler yazmışlar incitanemtunana valla hepsinden bi iki sey alıp yapsan eşinin aklı çıkar :jeyyar:
Ama bide eşin sana süpriz hazırlıyosa nolcek benim aklıma o geldi neyse ben bile heyecan yaptım helede tramissu1986 fikrine :jeyyar:
Hadi bakalım iyi eğlenceler sana şimdiden :asigim: Şeniz

ayy elbisen hakikaten çok hoş kuğu gibi olmuşsun yerimseniben

Canım maşallah çok tatlısın çok güüzelsin çokda şıksın tabi düşüncelerin çok güzel inş güzel geçer geceniz hafta sonunuz dilediğin gibi bize yazmayı unutma heeee:1rolleyes:kendine iyi bakk :1hug:hoşş kalll sewgilerra.s.

SORMAYIN CANLARIM BILIYOSUNUZ BUGÜN BIZIM EVLILIK YILDÖNÜMÜMÜZ NORMAL SARTADA GÜNDÜZDEN ALISVERISIMI HERSEYI BITIRCEKDIM AMA TUANAM HASTA BRONSIT OLDU VE HALA UYKUSUZUZ ACIL DOKTORA GÖTÜRDÜM O YÜZDEN PLANIM YATDI AMA FIKIRLERINIZI PAYLASMAYA DVM EDERSENIZ COK MUTLU EDERSINIZ BENI CÜNKÜ HAFTA SONUNA YADA DIGER HAFTA ANIDEN SÜPRIZ YAPMAYA KARAR VERDIM KIZIMIN SAGLIGI HERSEYDEN ÖNCE GELIYO CÜNKÜ
SIZLEREDE COK COK TSKLER YA SAOLUN VAKTINIZI AYIRDIGINIZ ICIN COK INCESINIZ KIZLARa.s.

Canım çok geçmiş olsun allah şifa wersin tuanaya inş en kısa zamanda iyileşir ufaklık iyileşsinde ha erken ha geç hiç fark etmez kutlarsınız yine allaha emanet ol canımmma.s.

CANIM YA COK SAOL SENINDE COK ORJINAL VE HARIKA FIRLER SUNMUSSUN EMEGINE SAGLIK CANIM ARTIK HAFTA SONUNA INSALLAH SIZLERDEN DERLEYIP TOPARLADIGIM SÜPRIZLER AYARLICAM INSALLAHa.s.

Canım çok geçmiş olsun allah şifa wersin tuanaya inş en kısa zamanda iyileşir ufaklık iyileşsinde ha erken ha geç hiç fark etmez kutlarsınız yine allaha emanet ol canımmma.s.

AMIN CANIMCIGIM COK SAOL ÖYLE VALLAHI GEC OLSUNDA GÜC OLMASIN ASKIMIZIN MEYVESI OLAN KIZIMIZ HERSEYDEN DAHA ÖNEMLI BENIM ICIN a.s.

EMIN OLUN SIZULERLE PAYLASICAM KIZLAR NELER YAPTIGIMI:jeyyar:
SUAN DÜSÜNÜYORUM YARINI KURU KURU GECIRICEGIMIZE ACABA IS ARABASINA KÜCÜK NOTLA SÜPRIZMI HAZIRLASAM DIYE ONA HISSETDIKLERIMI VE BUGÜNE DEK YASADIKLARIMIZI YAZSAM DIYORUM EN AZINDAN HERSEYE REGMEN GÜNÜNÜN IYI BASLAYIP GECMESINI ISTIYORUM 7YIL BOYUNCA BANA MUTLULUK VERDI HEP SAOLSUN:asigim:

çok geçmiş olsun tatlım kızın hastaymış benım küçük kızım hasta bugün .havalarda heralde mevsim geçişi falan....kendine iyi bak görüşürz canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…