- Konu Sahibi incitanemtuana
-
slm cnm diğer arkadaşlarda cok guzel we benzer seyler yazmıs ama bende tekrar yazmak istedim cnm balonların içine ufak notlar yazıp şişerebilirsin we her balonun uzeınede 12345.... dıe numaralar yaz 1 den başlasın acmaya bı odadan bı odaya dolandır gezdır azcıkın sonra bı balonda mesela tv yanına gıt de oradada senden guzel bı mektup bulsun okusun we bos bı kagattla kalemde olsun 15 dakkan war sende yaz bısıyler falan de yazsın bakalım ınan onların yazdıklarını okumak cok hos oluyor bıde telasda yapıolar yanı benımkı yapmıstı cnm karısık karısık yazmıstı :) sonra dıger odadada hedıyesını we bı kutu bulsun kutuyu süsle cıkolata al we cıkolataların yarısını ısır hep bunu kızınlada cok eglencelı bı sekılde yaparsın hepsını tattık ama senden tatlı diil yaz bulsun şık bı masa hazırla çiçekleri mumları hallet pastayı hallet bıde ben pastayı buyuk bı tabaga koymustum we tabagın kenarlarınada tek tek ufak ufak posttitlerle notlar yapıstırmıstım notları okurken yuzundekı gulumsemeyı heyecanı gormek dunyaya bedel cnm en son mesela banyoya yollar balondakı notlarla oraya gıtsın aynayı rujla yazı yaz we orda da bı kutu bulsun onun içindede sewimli şık bı boxser bulsun (ben tawmanya canawarlı almıstım ) bunu giy de sende bilirsin ne giycegını :) sonra yemege geçin sonrada yatak odasına :) bu heyecanla 9 ay sonra beklerım haberını haa :):):):) tabı muzikte olsun ha bıde herhangı bı notta da baska bı yere gonderıp kendı eskı yenı fotolarınızı bulup bı kopuge yada sert bı kartona yapıstır we onlarında altını boş kagatlar bırak o boş kagatlarada fotografta nerdeysenız we o anla alakalı seyler yazsın mesela cıkarkenkı fotonuz olur ufak ufak ne hıssettıgını falan yazdırabılırsın canım hem beyın cımlastıgı olur hem hatıra kalır sızede bu sırada sen ya başka bı odada ol yada elınde fotograf makınası olsun mektup yazarken fotoları dusunurken cıkolatayı gorunce falan anıden gıt cek fotosunu şaşırsın sen bılırsın orasını canım benden bu kadr canım cokda yazmısım walla kusura bakma allah bı omur boyu mutluluk huzuru heyecanı eksık etmesın sızden cnm ama 1 nısanda sorcam ne yaptıgın ı onuda yazarsın artık canım cok öptüm senı tatlım kendıne iii bak ......
kizlar gelinligim bana olmicagina göre daha dogrusu ben ona sigamiyacagima göre :)
bu elbisemi giysem olurmu fikrinizi almak istiyorumda???
ne dersiniz buna sigiyorum ben :) annem düzenleme yapti cünkü etegi bu göbegimle bile oluyo üstünüde yanlarda payi vardi genisletdi oda oluyo cünkü kardesimin nisanindada giydim gecen yaz :)
gazetelerde aşk ilanları yayınlanıyor. Siz de gazeteye bir ilan vererek, ona olan aşkınızı herkese duyurabilirsiniz.
sevdiğinize o gün eve geç geleceğinizi söyleyin . Fakat eve erken saatte gidip hazırlıklara başlayın. öncelikle onun en çok sevdiği yemekleri yapın eğer yemek yapmak sizin için zorsa veya yeterli vaktiniz yoksa onun sevdiği yiyecekleri dışarıdan alabilirsiniz. sonra sevdiğinize güzel şık bir masa hazırlayın. odada da değişiklikler yapabilirsiniz. etrafta küçük şirin süsler, balonlar ve zarif bir çerçeveye yerleştirdiğiniz sizin aşkınızı içeren bir fotoğraf. sonuçta sevdiğinizi odanın her köşesinde şaşırtmanız mutlu etmeniz daha özel olacaktır. masanıza mumlukları koymayı unutmayın. duvarlara kalp şeklinde kesip üzerine sevgi sözcüklerinizi yazdığınız kartonları asın. yerlere gül yaprakları serpiştirin. odanızı onun hiç tahmin edemeyeceği kadar farklı ve romantik kılın. masanızın ortasına da küçük bir pasta koyun. sevdiğiniz gelmeden kendinizle ilgilenmeyi de ihmal etmeyin, çok şık olun. sevdiğiniz eve girdiğinde onu kapı aralığından takip edin. aynı zamanda sessizce ortak müziğinizi kasetçalarda ayarlayın ve yavaş yavaş müziğin sesini açın. o sırada sevdiğiniz müziği dinleyecek ve sizin yanınıza gelecektir. tam o sırada mumları yakın , sevdiğiniz içeri girdiğinde de doğum gününü ya da özel gününüzü onun gözlerinin içine bakarak kutlayın. sevdiğiniz çok güzel süslenmiş odada , balonların arasında özenerek hazırladığınız odanızda sizinle dans edecektir. aman ha.. mumları üflemeyi unutmayın.. tabii aldığınız hediyeyi vermeyi de..
ayy elbisen hakikaten çok hoş kuğu gibi olmuşsun yerimseniben
Canım çok geçmiş olsun allah şifa wersin tuanaya inş en kısa zamanda iyileşir ufaklık iyileşsinde ha erken ha geç hiç fark etmez kutlarsınız yine allaha emanet ol canımmma.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?