31.03.2009da 7yil oluyo evleneli önerilerinize ihtiyacim var kizlar

ay kizlarrrrrr az evvel zill caldi ama o nasil calis dedimki esim erken geldi herhalde yasli bir dede kapiyi acarmisiniz ltfen dedi acdim ve bekliyorum bir elinde cicek buketi diger elinde sampanya ve icinde bi kart :1shokldum acikcasi beklemiyodum
kartda söyle yaziyo kisa ve öz
askim birtanem seni cok ama cok seviyorum
sen benim biricik karim
kizimin biricik annesisin

ve sonunda not olarakda
ikinci meyvemize ne dersin?

kalbim yerinden cikicak sanki firlicak inanin esimi okadar cok seviyorumki ilk günkü gibi cok heycanlaniyorum ya:asigim:

ayyyyyyyyyy ne güzel yaaaa :asigim:
Ahanda tuanaya kardeş mi geliyo
:1rolleyes: :1rolleyes:
Ayy bende sevgülümü istiyorum yanımda yaa :çok üzgünüm:

çok romantiiiiiik:asigim:
eşinle, çocuğunla hatta 2. meyvenizle (olur inşallah) nice mutlu yıllaraa.s.

canım ya okudum şimdi hepsini hersey süper walla ya allah bozmasın ben dedım sana dımı 9 ay sonra :CüvCüv:haberını alırız dıe bak eşinde böyle düşünüormuş inşallah istedıgınız zaman olur ıkıncı bebişiniz cnm allah gönlüne göree wersin cnm allah 7. yılınızdaki heycanı we aşkı 70. yılınızda da yasamayı kısmet etsın inşallah cnm
gercektencok güzel bi sürpriz olmus cnm bu yıl bende orasına burasına not sıkıstırayım barı benımkıler balon içinde yada alenı idi azcıkda aransın bari dimi kız
ha bu arada tuanana da cok cok geçmmiş olsun cnm allah kalıcı hastalık wermesın sizi we tüm bebişlere.............

ay tatlisim cok saol ya cok seker yazmissin agzindan bal damliyo dicem ama parmaklarindan damliyolülülülülülü
sayenizde sizin fikirlerle böyle bisey üretdim tatlisim cok saolun paylasimlariniz icin
tuanamda biraz daha iyi cok sükür:Saruboceq:
ama yinede ummadigi bi anda asil romantik süprizi patlatmak istiyorum
evde basbasa sizin verdiginiz fikirleri kombine ederekkaydirigubbakcemile3

Tatlışım sen neler yapmışsın öyle ya :asigim:
Çok romantik okudukça insanın tüyleri diken diken oluyo aşkım kabardı valla kaydirigubbakcemile3
Canım benim aşkınız hiç bitmesin hep ilk günkü gibi olsun inşallah Tuana'yla ve 2.meyvenizle :jeyyar: bir ömür sağlıklı huzurlu mutlu yaşayın bitanem benim herşeyin en güzelini hakediyosun :1hug:

canimsin ya tatli dillim cok tskler bitanema.s.
seninde hersey dilediginc4e ve gönlünce olur insallah:Saruboceq:

o aksam esim eve gelmeden önce dis kapiya onun yazdigi soruya cvp olarak bi not yazip asdmisdim
SENINLE HERSEYE VARIM BEN DIYE
ikinci meyvemizin müjdesinide sizlerle paylasirim insallah:CüvCüv:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…