- Konu Sahibi incitanemtuana
-
ay kizlarrrrrr az evvel zill caldi ama o nasil calis dedimki esim erken geldi herhalde yasli bir dede kapiyi acarmisiniz ltfen dedi acdim ve bekliyorum bir elinde cicek buketi diger elinde sampanya ve icinde bi kart :1shokldum acikcasi beklemiyodum
kartda söyle yaziyo kisa ve öz
askim birtanem seni cok ama cok seviyorum
sen benim biricik karim
kizimin biricik annesisin
ve sonunda not olarakda
ikinci meyvemize ne dersin?
kalbim yerinden cikicak sanki firlicak inanin esimi okadar cok seviyorumki ilk günkü gibi cok heycanlaniyorum ya:asigim:
ay kizlarrrrrr az evvel zill caldi ama o nasil calis dedimki esim erken geldi herhalde yasli bir dede kapiyi acarmisiniz ltfen dedi acdim ve bekliyorum bir elinde cicek buketi diger elinde sampanya ve icinde bi kart :1shokldum acikcasi beklemiyodum
kartda söyle yaziyo kisa ve öz
askim birtanem seni cok ama cok seviyorum
sen benim biricik karim
kizimin biricik annesisin
ve sonunda not olarakda
ikinci meyvemize ne dersin?
kalbim yerinden cikicak sanki firlicak inanin esimi okadar cok seviyorumki ilk günkü gibi cok heycanlaniyorum ya:asigim:
ay ne güzel yaaa...
ALLAH MUTLULUĞUNUZU DAİM ETSİNN..............
ayyyyyyyyyy ne güzel yaaaa :asigim:
Ahanda tuanaya kardeş mi geliyo
:1rolleyes: :1rolleyes:
Ayy bende sevgülümü istiyorum yanımda yaa :çok üzgünüm:
çok romantiiiiiik:asigim:
eşinle, çocuğunla hatta 2. meyvenizle (olur inşallah) nice mutlu yıllaraa.s.
yüregine saglik canimmmm tsklera.s.
amin insallah 4kisilik olacagimizi müjdelerim sizlere :Saruboceq:
gamyoncuiremsu ay cok guzeeel allah daim etsin mutlulugunuzu :Saruboceq:
incitanem ne işin var senin burda :)
canım ya okudum şimdi hepsini hersey süper walla ya allah bozmasın ben dedım sana dımı 9 ay sonra :CüvCüv:haberını alırız dıe bak eşinde böyle düşünüormuş inşallah istedıgınız zaman olur ıkıncı bebişiniz cnm allah gönlüne göree wersin cnm allah 7. yılınızdaki heycanı we aşkı 70. yılınızda da yasamayı kısmet etsın inşallah cnm
gercektencok güzel bi sürpriz olmus cnm bu yıl bende orasına burasına not sıkıstırayım barı benımkıler balon içinde yada alenı idi azcıkda aransın bari dimi kız
ha bu arada tuanana da cok cok geçmmiş olsun cnm allah kalıcı hastalık wermesın sizi we tüm bebişlere.............
canım benim... sana ömür boyu mutluluklar diliyorum... yavrularınla sağlıkla inşallah ..
bir yastıkta kocayın....
Kutlarım canım.Daha uzun yıllar sağlık ve mutlulukla inşallah...
Tatlışım sen neler yapmışsın öyle ya :asigim:
Çok romantik okudukça insanın tüyleri diken diken oluyo aşkım kabardı valla kaydirigubbakcemile3
Canım benim aşkınız hiç bitmesin hep ilk günkü gibi olsun inşallah Tuana'yla ve 2.meyvenizle :jeyyar: bir ömür sağlıklı huzurlu mutlu yaşayın bitanem benim herşeyin en güzelini hakediyosun :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?