31.03.2009da 7yil oluyo evleneli önerilerinize ihtiyacim var kizlar

slm cnm diğer arkadaşlarda cok guzel we benzer seyler yazmıs ama bende tekrar yazmak istedim cnm balonların içine ufak notlar yazıp şişerebilirsin we her balonun uzeınede 12345.... dıe numaralar yaz 1 den başlasın acmaya bı odadan bı odaya dolandır gezdır azcıkın sonra bı balonda mesela tv yanına gıt de oradada senden guzel bı mektup bulsun okusun we bos bı kagattla kalemde olsun 15 dakkan war sende yaz bısıyler falan de yazsın bakalım ınan onların yazdıklarını okumak cok hos oluyor bıde telasda yapıolar yanı benımkı yapmıstı cnm karısık karısık yazmıstı :) sonra dıger odadada hedıyesını we bı kutu bulsun kutuyu süsle cıkolata al we cıkolataların yarısını ısır hep bunu kızınlada cok eglencelı bı sekılde yaparsın hepsını tattık ama senden tatlı diil yaz bulsun şık bı masa hazırla çiçekleri mumları hallet pastayı hallet bıde ben pastayı buyuk bı tabaga koymustum we tabagın kenarlarınada tek tek ufak ufak posttitlerle notlar yapıstırmıstım notları okurken yuzundekı gulumsemeyı heyecanı gormek dunyaya bedel cnm en son mesela banyoya yollar balondakı notlarla oraya gıtsın aynayı rujla yazı yaz we orda da bı kutu bulsun onun içindede sewimli şık bı boxser bulsun (ben tawmanya canawarlı almıstım ) bunu giy de sende bilirsin ne giycegını :) sonra yemege geçin sonrada yatak odasına :) bu heyecanla 9 ay sonra beklerım haberını haa :):):):) tabı muzikte olsun ha bıde herhangı bı notta da baska bı yere gonderıp kendı eskı yenı fotolarınızı bulup bı kopuge yada sert bı kartona yapıstır we onlarında altını boş kagatlar bırak o boş kagatlarada fotografta nerdeysenız we o anla alakalı seyler yazsın mesela cıkarkenkı fotonuz olur ufak ufak ne hıssettıgını falan yazdırabılırsın canım hem beyın cımlastıgı olur hem hatıra kalır sızede bu sırada sen ya başka bı odada ol yada elınde fotograf makınası olsun mektup yazarken fotoları dusunurken cıkolatayı gorunce falan anıden gıt cek fotosunu şaşırsın sen bılırsın orasını canım benden bu kadr canım cokda yazmısım walla kusura bakma allah bı omur boyu mutluluk huzuru heyecanı eksık etmesın sızden cnm ama 1 nısanda sorcam ne yaptıgın ı onuda yazarsın artık canım cok öptüm senı tatlım kendıne iii bak ......

ben şimdiden kutlayım evliliginin 7. yılını cnm nice saglıklı mutlu yıllara inş a.s.
öneri olarak güzel bir akşam yemegi şöyle loş ısıklı romantik güzel özenilmiş bir sofrada :asigim:
belkide eşin sana süpriz yapar neden olmasın :jeyyar:

:roflol:hizlandirilmis tur ha:roflol:
ya banada kalsa tuana yanimizda olsun zarari yok dicem gecen ay nikah yil dönümümüzde kizimla birlikde hazirlandik masamizi hazirladikda o gece kaynana gibi yaticagi tutmadi hanfendinin birlikde sabahlamisdik:roflol:
baska fikirlerini beklerim orjinal hatun seni:jeyyar:kaydirigubbakcemile5

öncelikle güzel dilegin icin cok tskler canim allahim hepimizin gönlüne göre verir insallah:Saruboceq:
cok hos fikirler ve kessinlikle hakklisin 1güne sigdirmak imkansiz heleki esim aksam 5e kadar calisiyo ve ertesi sabah 5de yine kalkicsak malesefki haftaortasina denk geliyo ferza arkadasim dedigi gibi hizlandirilmis tur yapmam lazim demekki
bizim incimiz tuanamiz 12den önce uyumuyo malesef kizlar o yüzdende anneme brakicam herhalde belli bi saatdede annem getircek gene cünkü yatiya asla kalmaz
deyisik fikirlerin icin tskler
pasta yapabilirmiyim bilmiyorum ama notlar ve yatak odasi fikrini tutdumtskler canima.s.

güzel dilegin icin cok tskler canim amin insallah:Saruboceq:
hafta sonuna denk gelse zaten özel bi caba sarfetmezdim emin ol ama hafta ortasi olunca calisiyo ve aksam geliyo o yüzdende ilk defa ben biseyler yapiim dedim ve aklima bisey gelmedigi icin sizlerin fikirlerine danisayim dediydim
genelde esim organize eder bu seferde benden olsun istedim
ama yinede saol tatlima.s.

hmmmm sende az diilmissin yani sekerim:jeyyar:
güzel fikir ama ben bide siskoyum biliyosunuzhem sexy giyinip hem üzerine normal kiyafet sigarmiyim bu bir ikinciside daha kilolu cikarim kessin kissadan hisse ben baldiriciplak cikayim en iyisi:jeyyar:kaydirigubbakcemile3dermisimkaydirigubbakcemile3
bu güzel fikri benimle paylasdigin icin tskler canim ozaman ben en iyisi yatak odasina odaklaniyim:jeyyar:

:Saruboceq:amin canim saol:Saruboceq:
romantik diilim diyosun ama masallah cilginsin:jeyyar:
hafta ortasi disko olmaz bizim burda restorantda yemek yemeyide cok yaptigimiz icin zamaninda ve ilk defa ben hazirlamak istedigim icin eve odaklandim acikcasi bide yatak odasina:jeyyar:
yinede cok tskler tatlisim saolasina.s.

helal olsun sana ya nekadar güzel ifaade etmissin cok saol kessinlikle hakklisin canim cok dogru allaha sükür 7yildir hala ilk günkü gibiyiz ama insan oglu yinede farklilik aramiyo diil deyisiklikle renk katmak istiyo acikcasi
bu gu güzel yorumun icin tskler canim arkadasima.s.

canım nıce 7 yıllara ...ilk aklıma gelenı aktarayım...şık bı restoranta gıt en guzel bıçimde masayı hazırlattır.muzıklı bı yer çok şık olur...oraya gıt makyajını kıyafetını bıraz sexy seç....gıt ve bekle sevgılıler gıbı randevu ver ona...msj at o gun mesela....gecenın devamı doğaçlama olur ınan bana:jeyyar:

harikasin:teytey:
iclerinde süper fikirler var paylasimin icin tskler canim arkadasima.s.cok saol emegin icina.s.

:Saruboceq:

amin canim saol:Saruboceq:
kiz sen neymissin böyle deniz kenari yagmur sarap romantik müzik dans way be seni alan yasadi:jeyyar:
süpermissin ya iyikide yapmissin harbi hos ve güzel fikirmis canima.s.
seninde hersey gönlünce olsun insallah

canım öncelıkle daha nice mutlu seneler diliyorum sana güzelimmm benım,canım arkadaşımm...
aslenda bir sürü fikir vermiş arkadaşlarım ama bende olsam eğer evde kutlamak istiyorsan o gün hiç bellı etme eşine.akşama onun sevdiği yemekleri yap.heryere mumlar kondur ve yakk.sen zaten güzel bir hatunsun.şöyle güzel bir kıyafet giy...
romantık müzikler ayarla...
ve mesela bir video hazırlayabilirsin sizin parcanız varsa onu yada farklı bir parca üzerine resimlerinizi ekle ve araya güzel notlar yaz bence hoş olur.ben eşim askerdeysen sevgililer gününde ona öyle bir hediye yapmıştım...
yada dışarda kutlama imkanınız varsa bir restoranttan yer ayırt yada oteldende yer ayırtabılırsın.inş yardımcı olabilmişimdirr....
canım mutluluk yakanı hiç bırakmasınn... kocaman öptümmm:1hug:

Canımmmm allahım mutluluğunuzu daim etsin eşinle yawrunla sağlıklı huzurlu mutlu mesud bir ömür diliyorum rabbimden sonsuza kadar dürsün mutluluğunuz inşallah

Bence eşin sabah öpücükle uyandır öyle öpki Şenizakşamı iple çeksin sapırsızlansın
arkadaşlarında dediği gibi küçük notlar yaz her yere akşama heyecanlansın meraklansın akşamla ilgili birazcık belli et ama süpriz de bilsin bişeyler yapıcanı işteyken mesaj at notlar koy cebine

akşam güzel sewdiğiniz yemekler hazırla yalnız olsanız daha iyi olur sewdiğiniz müzik sewdiği kıyafeti giy ilk günleri hatırlat ona
ona hediye al güzel bir iç çamaşırı senin için diye wer yerimsenibenmumlu yemekten sonra da iş sana kalıyo gerisi yatak odasındaaa:lepi:
şimdilik bunlar geldi aklıma inş güzel geçer ne zaman olucak bu olay kolay gelsin canımmmmma.s.

Oy cnm ne şekersin.. evleneli 7 yıl olmuş ama sanki ilk yılınızmış gibi heyecanlısın
herkes böyle bi evlilik için can atıyor.. bende dahil :)
31 mart benimde doğum günüm.. :) yani bende kendi adıma düzenlenen süprizler bekliyorum nişanlım tarafından
ama bayanlar bu konuda daha detaycı..

süpriz kısmına gelince.. yatak odasını kırmızı balonlarla güllerle mumlarla süsleyebilirsin..
yiyecek olarak harika renkli bi pasta yaparsın yada ailenizin fotoğrafını basttırtarak resimli pasta hazırlatırsın.
hediye konusunu sen bizden daha iyi bilirsin, eşinin zevkine isteğine göre hareket edebilirsin mesela..
erkekler elektronik eşyalardan hoşlanır, bu sana ipucu olabilir..:asigim:

Eşinle ve kızınla bir ömür mutlu kalın herşey gönlünüzce olsun, yüreği güzel arkadaşım..
a.s.

tskler iyilik melegim buda deyisik ve güzel bi fikirmis üzerinde düsünücem kessin:jeyyar:
malesefki zamanim kisitli ve kararimi cabuk vermem lazim diyer yandanda kizim cok hasta yazik insallah iyilesir
vaktini ayirdigin icin cok tsklera.s.

hemen hemen asa yukari herkezin fikri bu tarz yönde ama bende evde yapmak istedigim icin cok hoss fikirler gercekdende yalniz gelinligimin icine sigamiyacagim icin esimin kuzeninin dügününde diktirdigim krem incili bi kiyafetim var duvagimda incili acaba onu giyip duvagimi taksam nasil olur:uhm:sizce sacimi hafif bi topuz yaparim makyajdanda zaten anliyorum ne dersiniz:uhm:
tsk ederim canim bu ekleme icina.s.

wowwwwwwwwww ne diyim vallahi harika fikirler yazmissin süper ya cok hosuma gitdi hepinizin yazdiklarindanda biraz biseyler calsam günümüz gecemiz yetmicek ama bayildim yorumlariniza saolun ya cok mahcup oldum bukadar hos fikirler karsisinda ne yazicagimi bile bilemiyorum
ne romantik ne cilgin ne sexüüüüü gacilarmissiniz ay bacilarim:jeyyar:
özellikle balonun icine notlarla tv yanindaki kagit kaleme bayildim yazsin bakalim icini döksün benimkide tekrar tsk ler canim vaktini ayirdigin icin bu konuyaa.s.
allahim hepinizin gönlüne göre versin insallaha.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…