- Konu Sahibi incitanemtuana
-
vay beeeeeeee ne aşkkkk ,,,yerim sizi ben:)..bi ömür devam etsin bu aşkınız mutlulugunuz:):):
ay kizlarrrrrr az evvel zill caldi ama o nasil calis dedimki esim erken geldi herhalde yasli bir dede kapiyi acarmisiniz ltfen dedi acdim ve bekliyorum bir elinde cicek buketi diger elinde sampanya ve icinde bi kart :1shokldum acikcasi beklemiyodum
kartda söyle yaziyo kisa ve öz
askim birtanem seni cok ama cok seviyorum
sen benim biricik karim
kizimin biricik annesisin
ve sonunda not olarakda
ikinci meyvemize ne dersin?
kalbim yerinden cikicak sanki firlicak inanin esimi okadar cok seviyorumki ilk günkü gibi cok heycanlaniyorum ya:asigim:
Kıyamam sizeeeee çok tatlısınızzz çok güzell yaaaa eşinde sende çok şanslısınız birbirinizi bulmuşsunuz ne güzelll canım mutluluğunuz daim olsun güzel güzell meyvelerrr:ecrin_bebek:
cimcimenin iyi olduğuna sewindim canımmm sewgiyle kalla.s.
canım yaa çok güzel olmuş herşey... :asigim: senin ve ailen adına çok sevindim... ikinci çocuk haberine ayrı sevindim...darısı başımıza... :ecrin_bebek: cesaretimiz yok... kuzuna da çok geçmiş olsun... en kötü gününüz böyle olsun... :içelim:
canım gözlerim doldu okurken valla çok etkilendim senağlama
ben de merak içinde bekliyordum akşam okudum olanları kızına da çok üzüldüm ya :teselli:büyük geçmişler olsun canım onun sağlığı herşeyden önemli allah acil şifalar versin inşaallah:Saruboceq:
2 bebiş haa:ecrin_bebek::CüvCüv::asigim:
çok güzel yaa çok sevindim delikafadulden ama en çok kızın sevinecek buna ilk etapta duygularını belkide çözemezsin ama kardeş çok güzel çocuklar çok mutlu oluyor:1hug: ben evlendim 4 sene çocuk istmedim sonra ard arda doğurdum ama ikisinin arası 2 yaş bile değil ilk başta kızıma hiç kıyamamıştım o benim ilk göz ağrımdı çok duygusal zamanlar geçirdim onu dışlamışgibi hissedermi kendini diye çok dertlendim daha 2 yaşında bile değildi prensesim ama şimdi nasıl güzel oynuyorlar birlikte allahım nazarlardan korusun çocuklarımı çok mutluyum darısı başına canım eviniz dolu dolu olacakkaydirigubbakcemile3 inşallah hepsini kocaman kucaklayacaksın yerimseniben
canım allah yetmişinci evlilik yıldönümünüzü de kutlamayı nasip etsin mutluluklar dilerim herşey gönlünce olsun biraz geç yazdım ama kusuruma bakmaa.s.
ayy ben biraz geç kalmışım tatlişş kusura bakma:1rolleyes:
öncelikle kutluorum nicee nice senelere inş. Allah daim etsinn bana da nasip etsin
inan hiç romantik deilim böle şeylere pek basmıo kafamkaydirigubbakcemile3
ama başbaşa geçirmeniz en güzeli..
şöyle güzel bi yemek..bi kere şarap olmazsa olmaz.hafif bir müzik...
yatak odasında sadece mum ışıkları..ve hoş kokular:asigim:
ay anlatıorum ama benden bu kadar romantiklik yeter.beni bozuyordelikafadulden
incidanesi kıskandım valla harika olmuş :jeyyar:
bende mi yapsam ne amaaaann benim herif sıkılır ya yoruldum git getir şu notları toptan okuyup kurtulayım der hırsımdan otururum aşağı:roflol:
en geç benim tebrigim olucak sanırım .. Allah hayırlı evlat versin .. mutlulugunuz daim olsun ..
fikirler güzel bende kafamdaki tasarılarla birleştiricem not işini .. fikirler için teşkürler
evlılık askı öldürür diyenlere cevap niteliğinde bir başlık olmuş.. harikasınız tek kelime ile incitanemablam.. opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?