- Konu Sahibi incitanemtuana
-
ayy canımm Allah daim etsin mutluluğunuzu öncelikle:Saruboceq:
aklım durdu inanki ama bişey arastırdım da size uygun değil yinede paylaşayım yıllar sonra uygularsın belki
:1rolleyes:
Aydın'ın Bozdoğan İlçesi'ne bağlı Alamut Köyü'nde oturan ve 55 yıldır evli olan bir çift evliliklerinin 55 yılın ilginç bir şekilde kutladı. 55 yıllık gelin Emine Kulakoğlu sandığında sakladığı gelinliğine yeniden giyerek eşi ile hatıra fotoğrafı çektirdi.
Eşi Emine hanımla 1955 yılında evlendiklerini ve o zamanlar fotoğraf makinelerinin bu kadar yaygın olmaması ve ekonomik sorunlardan dolayı mutlu günlerini ölümsüzleştiremediklerini belirten 80 yaşındaki Hulki Kulakoğlu aradan geçen tam 55 yıl sonra ilk defa evlilik yıl dönümlerini kutladıklarını söyledi. Yaşlı çift günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.
Yarım asra aşkın süredir evli olmasına rağmen ilk defa bu günü kutlayan 72 yaşındaki Emine Kulakoğlu da 55 yıldır sakladığı gelinliğini sandıktan çıkararak gelinlik giydi. İhtiyar delikanlılar yılar geçmesine rağmen sevgilerinin hiç eksilmediğini belirterek evliliğin karşılıklı anlayış ve hoşgörü ile yürüdüğünü belirttiler.
Ama düşünüyorum senin değişik fikirler :jeyyar:
Mumlar, hafif müzik, seksi kıyafetler falan klasik şeylerdir canım. Ama gene de insanı etkiler.
Ben senin yerinde olsam, bi restorant veya otele yer ayarlardım.
Sonra bi arkadaşımdan veya en iyisi sesini tanıyamayacağı bi tanıdığımdan eşime telefon açtırıp, ufak bi kaza ( endişelendirecek kadar değil ama ) atlattığımı, falan yere gelmesi gerektiğini söylettirirdim...
Bahsi geçen yere gelince, şık bi kıyafetle eşimi karşılar ve evlilik müziğimiz eşliğinde yemek yer sonra en alevlisinden icraata koyulurdum.
Pahalı olacağını sanmam, ama sana uymazsa evinde de yapabilirsin.
Nice mutlu senelere inş. ŞenizŞenizŞeniz
uy tatlisim benim harbi mükemmel bir fikir restorant diilde otel aklima gelmedi diil hani:jeyyar:
ama bizim ufakligi annemlerde dahi yatiya brakmak imkansiz o yüzden yatiyo bu is anlicaginkaydirigubbakcemile3
restoranta gelince bizim burlarda türk isi fazla yok yabanci yerlerde suan beni yani bizi asar tatlisim ama yinede bu fikirlerin icin tskler canimcigim vaktini ayirip yorum yazdin ya cok saol inankia.s.
Ayy tatlım yaa kıyamam sana bi fikir geldi aklıma ama :
bak şimdi bu iş için sadece bi odanı ayır.. eşin eve geldiğinde herşey normal olmalı o odaya girince de şok olmalı :jeyyar: balonlar al yışabaşında kulllanılan suslerden al.. ve yazı yazmak için kağıtlar ... balonları şişir odanın deişik yerlerine ass.. ve yerlerdede olsunn.. yılbaşı suslerinlede susle bi gusel ... kağıtlarada iyiki sennle evlemişim falan yazz ... çok mutluyum sennle.. sen benim en bıuyuk şansımsın ve seni seviyorum yazz.. sende çook şık ve sexi giyin tabi ama onun ustunede normal kıyafetler gyin ve eşini normal kıyafetlerle karşıla .. o hazırladığın odaya girdiğinizde sende uzerindekileri çıkarırsınn... vee al sana bi surpriz daha.. ben bu sene böle yapmayı duşunuorumm..gerçi en doğum gununde yapıcam bu surprizi ama olsunn :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?