31.03.2009da 7yil oluyo evleneli önerilerinize ihtiyacim var kizlar

incitanemtuana

EVLI MUTLU IKI COCUKLU :)
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2007
25.343
26
208
41
İsviçre
dogru yeremi aciyorum konumu bilmiyorum
ama bu ayin sonunda 7yil oluyo evleneli kizlar
ve evde kutlamak istiyorum
bana neler önerirsiniz
yicekden tutun ufak defek süprizlere varana kadar
hatda biraz sexy biseylerde olabilir
anladiniz siz onu:jeyyar:
önerilerinizi 4gözle bekliyo olucam canlarim ve simdiden cok tsk ediyoruma.s.

allahim herkezin herseyi gönlüne göre versin insallah:Saruboceq:

cok süprizler yaptim esime ama artik pilimde fikrimde bitmis sanirim :)
söyle deyisik havada ask kokusu olan romantik cilginlik akliniza ne gelirse önerilerinizi bekliyorum canlarim
esime cok asigim ve onu cok seviyorum söyle askimizi tazelemekde istiyorum o gün acikcasi

ayy canımm Allah daim etsin mutluluğunuzu öncelikle:Saruboceq:
aklım durdu inanki ama bişey arastırdım da size uygun değil yinede paylaşayım yıllar sonra uygularsın belki
:1rolleyes:
Aydın'ın Bozdoğan İlçesi'ne bağlı Alamut Köyü'nde oturan ve 55 yıldır evli olan bir çift evliliklerinin 55 yılın ilginç bir şekilde kutladı. 55 yıllık gelin Emine Kulakoğlu sandığında sakladığı gelinliğine yeniden giyerek eşi ile hatıra fotoğrafı çektirdi.
Eşi Emine hanımla 1955 yılında evlendiklerini ve o zamanlar fotoğraf makinelerinin bu kadar yaygın olmaması ve ekonomik sorunlardan dolayı mutlu günlerini ölümsüzleştiremediklerini belirten 80 yaşındaki Hulki Kulakoğlu aradan geçen tam 55 yıl sonra ilk defa evlilik yıl dönümlerini kutladıklarını söyledi. Yaşlı çift günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.
Yarım asra aşkın süredir evli olmasına rağmen ilk defa bu günü kutlayan 72 yaşındaki Emine Kulakoğlu da 55 yıldır sakladığı gelinliğini sandıktan çıkararak gelinlik giydi. İhtiyar delikanlılar yılar geçmesine rağmen sevgilerinin hiç eksilmediğini belirterek evliliğin karşılıklı anlayış ve hoşgörü ile yürüdüğünü belirttiler.

Ama düşünüyorum senin değişik fikirler :jeyyar:

canimsin ya yinede tskler ama bunu ben 55.ci yilimizda bile yapicagima yani yapabilecegime inanmiyorum cünkü ilk evlilik yildönümümüzde bile sigamamisdim gelinligimin icine:jeyyar:kaydirigubbakcemile3siskoyum ben siskokaydirigubbakcemile3
yinede tskler tatlisim vaktini ayirdigin icin ama aklina biseyler gelirse beklerim zamanim kisitli cünküa.s.

Mumlar, hafif müzik, seksi kıyafetler falan klasik şeylerdir canım. Ama gene de insanı etkiler.

Ben senin yerinde olsam, bi restorant veya otele yer ayarlardım.
Sonra bi arkadaşımdan veya en iyisi sesini tanıyamayacağı bi tanıdığımdan eşime telefon açtırıp, ufak bi kaza ( endişelendirecek kadar değil ama ) atlattığımı, falan yere gelmesi gerektiğini söylettirirdim...
Bahsi geçen yere gelince, şık bi kıyafetle eşimi karşılar ve evlilik müziğimiz eşliğinde yemek yer sonra en alevlisinden icraata koyulurdum.
Pahalı olacağını sanmam, ama sana uymazsa evinde de yapabilirsin.

Nice mutlu senelere inş. ŞenizŞenizŞeniz

uy tatlisim benim harbi mükemmel bir fikir restorant diilde otel aklima gelmedi diil hani:jeyyar:
ama bizim ufakligi annemlerde dahi yatiya brakmak imkansiz o yüzden yatiyo bu is anlicaginkaydirigubbakcemile3
restoranta gelince bizim burlarda türk isi fazla yok yabanci yerlerde suan beni yani bizi asar tatlisim ama yinede bu fikirlerin icin tskler canimcigim vaktini ayirip yorum yazdin ya cok saol inankia.s.

Ufaklığı yatıya bırakmana gerek yok canım, bi kaç saat yalnız kalmanız yeter. Akşamdan işini halledersin sen .a.s. ( bizim hızlandırılmış turlarımız meşhurdur mesela :roflol: )
Hiç olmadı yanınızda olsun, zaten o da sizin bi parçanız değil mi? :1hug:

Evinde de aynı şeyi yapabilirsin istersen.

Aklıma başka fikirler gelirse, gene yazarım:)

canım öncelikle evliliğiniz bir ömür sürsün inşallah... :Saruboceq: herşey ilk günkü gibi taze kalsın... :1hug:
fikrime gelince; tuanayı uyuttuktan sonra yatak odanızın her yerine mumlar yakabilirsin... gül yaprakları yerde ve yatağın üzerine serpilmiş... kendi fotoğraflarınızın olduğu çerçeveler ertafta, en sevdiğiniz şarkı çalsın bir yandan... kalpli çikolatalar olsun kutularda... ya da kendin 7. yıl pastanızı yapabilir ve mumlarını beraber üfleyebilirsiniz... ve tabi o güne özel bir hediye mesela... CADIARZU geçen gün eşimin doğum günüydü ve ben evi baştan aşağı notlarla süsledim...mutfaktan banyoya koridordan yatak odasına her yere... pasta yaptım :asigim: gömlek, süveter ve oltu taşından kendi isimlerimizin yazılı olduğu bir tesbih hediye ettim... önemli olan zaten o gün sevgi dolu olmanız ve romantik olmanız... her ne yapacaksan yüzünden gülücüklerin eksik olmasın ve taaa eşinin gözlerinin içine bakarak
seni seviyorum kocacım, iyi ki hayatımdasın... çok mutluyum seninle... :asigim: diyebilirsin... tek bir güne sığdırmak zor bunları ama insan o günde hatırlanmayı ve özel olduğunu hissetmek istiyor... herşey gönlünce olsun canım... en kötü gününüz böyle olsun...

öncelikle evliliğinizin 7. yılı kutlu olsun 70.yılınızıda kutlamanınız temennisiyle bende nacizane fikrimi yazıyim dedim bence siz hiç bir şey organize etmeyin belki eşiniz sizin için bir süpriz hazırlamıştır bile ozaman daha güzel bir kutlama olur bence benim eşim özel günlerimizde hep bir süpriz hazırlar bana çokta hoşuma gider sizin eşiniz nasıl biri :uhm:

Ayy tatlım yaa kıyamam sana bi fikir geldi aklıma ama :
bak şimdi bu iş için sadece bi odanı ayır.. eşin eve geldiğinde herşey normal olmalı o odaya girince de şok olmalı :jeyyar: balonlar al yışabaşında kulllanılan suslerden al.. ve yazı yazmak için kağıtlar ... balonları şişir odanın deişik yerlerine ass.. ve yerlerdede olsunn.. yılbaşı suslerinlede susle bi gusel ... kağıtlarada iyiki sennle evlemişim falan yazz ... çok mutluyum sennle.. sen benim en bıuyuk şansımsın ve seni seviyorum yazz.. sende çook şık ve sexi giyin tabi ama onun ustunede normal kıyafetler gyin ve eşini normal kıyafetlerle karşıla .. o hazırladığın odaya girdiğinizde sende uzerindekileri çıkarırsınn... vee al sana bi surpriz daha.. ben bu sene böle yapmayı duşunuorumm..gerçi en doğum gununde yapıcam bu surprizi ama olsunn :))

canım nice nice yıllara daha uzun ömürlere.evlilignde mutluluk zor yaklaanan bişey..bunun degeri bilmekte o kadar güzel.

valla ilk etapta benim aklımı çılgın bişeyler geldi..kolundan tutp diskoya götürebilirsin dans falan..veya dışarda yemege sonrasında malum eve dönülecek..

veya..evde çok romantık bir masa hazrılayıp.çok seksi giyinip onu karşılayabilirsin...
mumlar falan işte...müzik dans..ay ne güzel olur.....ben çok romantık biri deilim canım şu.an bu geldi aklıma ....mutlulklar. dilerim...incim..:sm_cool:

Sevmeye,sevgiliye dair herşey gönlünde saklı aslında..Bu konuda ki klişelere ve tabulara çok bel bağlamamak gerek..Neden Mı..Çünkü herşey içinde saklı sende saklı SıZ olmada saklı..Ne yaşadığınızı ,nasıl yağadığınızı derinliğini ve kudretini tek Siz bilirsiniz...ınan bana en iyisini yine sen yaparsın..Bu konularda hayal gücünü çok iyi kullanabilirsin..Eşiniçok iyi tanıyorsun değil mi,en ufak ayrıntıya daha çok önem ver bu aşamada,emek verdiğini anlarsın yeter hem sen hem o her halukarda mutlu olursunuz,şaşalı ve astronomik maddiyattaki şovlara gerek yok..Bir buse bir bakış değil midir bizi kendimiziden geçiren..Hergün ona yazdığın bir günlük ,şiirlerin olsa mesela..Bu özel günlerde en güzel hediye..En sevdiği cd,en sevdiği foto,en almak isteediği saat ,çikolata...:) bunları güzelce fiyonklarla süslersin güzel bir kutuya koyarsın..Özellerinizi paketlersin anlayacağın..Aşkınızı paketlersin..
O sabah uyandığında her yerden mini mini notlar bulsun..Ceketinde,aynada,yastıgının altında,kapıda..
Nelerden hoşlanır ona göre ayarlarsın işte..Huylar ve zevkler her kadın ve erkekte farklıdır..
Bugüne sığdırmaya çalışmak yerine günün her saati her dakikası Sevgimizi beslemek çoğaltmak şükretmek çok daha güzel bir hediye..Sabır fedakarlık sadakat..
Rabbim cc iki cihanda saadet versin sizlere,her gün bir önceki günden daha da bağlanın inşallah..Sımsıkı sarılın ,kızınızla..Bugün de yarın da ..

Bunları göz attın mı:)
1 Romantik mum yolu
Mumların romantik gücü tartışılmaz! Evinizin giriş kapısından başlayarak yatak odanıza kadar yere küçük, renkli mumlar yerleştirerek bir ‘mum yolu’ yaratın. Eşiniz yatağınızın kenarındaki son muma ulaştığında kendisini orada bekliyor olun.
2 Fotoğraf sürprizi
Birlikte çekilmiş en sevdiğiniz fotoğrafları arşivden çıkarın ve bir kolaj yapın. En güzel anlarınızdan oluşan küçük bir albüm hoş bir sürpriz olabilir.
3 Aşkınızı çizin
Eğer resim yapabiliyorsanız ya da çiziminiz kuvvetliyse, aşkınızı kağıda yansıtmaya ne dersiniz? ılişkinizi mutlu sonla bitiren bir çizgi roman hem sıradışı hem de eğlenceli olabilir.
4 Mum ışığında yemek
Belki biraz klasik, ama hala en romantik alternatiflerden biri mum ışığında bir akşam yemeği. ıster bir restoranda, isterseniz en sevdiği yemeklerden oluşan bir mönü eşliğinde evde; hafif bir müzik ve bir kadeh şarap eşliğinde bu gecenin keyfini çıkarmak elinizde.
5 Aşk kutusu
ıstediğiniz boyda bir ayakkabı kutusu edinin ve üzerini resim, yazı, fotoğraf, çiçek, vs. ile süsleyin. ıçine de en sevdiği şekerlerden veya çikolatalardan doldurun. Bir de ‘sen bunlardan çok daha tatlısın’ yazılı bir kart eklemeyi unutmayın.
6 Biraz macera
Çılgın bir kişiliğe sahipseniz, onun işyerinde dış cephe camları silen asansöre binin. Çalıştığı kata geldiğinizde camı tıklatıp ’seni seviyorum’ yazan notu gösterin.
7 Aşkınızı anons edin
O gün birlikte bir mağazaya alışverişe gidin, sonra birden ortadan yok olun ve onu ne kadar çok sevdiğinizi mağazada mikrofonlar aracılığıyla anons edin. Elbette tüm bunları mağaza yetkilileriyle önceden organize etmeyi unutmayın.
8 Aşk balonu
Ona aldığınız hediyenin ucuna üzerinde ’seni seviyorum’ yazan kocaman bir balon bağlayıp yatak odasında yatağın üzerine koyabilirsiniz.
9 Özel bir gece
Uzun zamandır onunla yalnız kalamadığınızı mı düşünüyorsunuz? O zaman maddi durumunuza göre şık bir otelde bir oda ayırtın ve bu özel günün başbaşa tadını çıkarın.
10 Şiir takvimi
Kocaman bir takvim hazırlamaya ne dersiniz? Büyük bir kartonun üzerine tüm ayları ve günleri sıralayın. Her gün için bir sevgi sözü yazın ve üzerini minik kağıtlarla kapatın. Sevdiğinizin her gün sizi düşüneceğinden emin olabilirsiniz.
11 Nostalji yaşatın
Onu eski zamanlara geri götürmek ve gülümsetmek istiyorsanız, kenarda köşede unutulmuş mutlu bir çocukluk fotoğrafını büyüttürüp çerçeveletin.
12 Başbaşa olmanın tadını çıkarın
Bu özel günün keyfini evde çıkarmak istiyorsanız, yemeğin ardından en sevdiği oyunları hazırlayıp (kutu, iskambil, bilgisayar oyunları, tavla, satranç gibi) onu mutlu edin. Bu eğlencenin ardından da kendi ellerinizle hazırladığınız tatlı kurabiyeler eşliğinde birlikte romantik bir film seyredin ve telefonlara yanıt vermeyin.
13 Evde piknik
Bahar aylarında yemyeşil kırlarda piknik yapmak çok güzel olabilir. Ama bu mevsimde de imkansız değil. Salonunuzda kocaman bir alan açın ve yere bir piknik sofrası kurun. Kokulu mumlar, loş bir ışık ve romantik bir müzik ortamı daha da farklılaştıracaktır.
14 Kendi puzzlenızı yapın
Büyük bir kartondan kalp şekli yapın ve üzerine bir aşk sözcüğü yazın. Sonra bu kartonu dilediğiniz kadar küçük parçalara bölüp şık bir kutunun içinde ona armağan edin. Ardından bu parçaları birleştirerek puzzle yapmasını isteyin.
15 Aşkınızı kaydedin
Bir kaset veya CD’ye onu ne kadar sevdiğinizi ve sizin için ne kadar önemli olduğunu anlatan bir konuşma kaydedip ona hediye edin
16 Ona özel aşk şarkısı
Müzikle aranız iyiyse, ona aşkınızı anlatan bir şarkı yapmaya ne dersiniz? Tabii şarkıyı da kendiniz söylemek kaydıyla.
17 Ona keyif hediye edin
Sevdiğinizin son zamanlarda çok çalıştığını ve yorulduğunu düşünüyorsanız, belki de ona keyifli dakikalar hediye edebilirsiniz. Seçeceğiniz bir fitness center’de önce havuzda yüzeceğini, ardından saunaya gireceğini ve son olarak masajla rahatlayacağını öğrendiğinde mutlu olacağına emin olabilirsiniz.
18 Radyodan aşk ilanı
Sürekli dinlediği bir radyo programı varsa, ona bu program aracılığıyla da aşkınızı ilan edebilir ve şarkınızı gönderebilirsiniz. Elbette bunun organizasyonunu önceden planlamalısınız.
19 Sade ve romantik
ıster çalıştığı işyerine, isterseniz eve; ona ‘Seni seviyorum’ notuyla göndereceğiniz tek bir kırmızı gül kalbini ısıtacaktır.

anaaa bi bekar olarak süper fikirler edindim diyebilirimmm her yıldönümüne değişik bi atraksiyon:jeyyar: benm aklıma gelende diğerlerinden farklı değil be bebişim ben nişanlımın( daha ozaman sadece çıkıyoduk )bi doğum gününde üstünde ikimizin resmiolan güsel bi pasta yaptırdım bide kırmızı şarap evdeki vitrinden aşırılırmış iki kadehle berabar deniz kenarında bi yere çektik arabayı en sevdiğimiz romantik şarkılardan oluşan bi cd yaptırmıştımm kasım ayının sonunda bi yerlerimiz donarken şakır şakır yağmur yağarken dışarda dans etmiştik :roflol: ozman mekan sıkıntısı çekiyoduk tabiki ama bu yetmişti bize ne diyim tatlişim şimdiden iyi şanslar işalla 70.senenizide görmek nasip olur tuananızla birlikteea.s.

kizlar söyle hemencecik göz atdim saolun ya süpersiniz ama aceklem var cikmam lazim gelince deteyli bakicam ilgilendiginiz icin gercekdende cok tsklerrrrrrrrrrrrr

delikafadulden

tüm hazırlıkları evin az kullandığınız bir odasına yap...yemek masası mumlar müzik vs....

ve o gün öğlen gibi eşini arayarak kendini yorgun hissetiğini söyle...

akşamüstü ara ve de ki ; inanılmaz başım ağrıyor çatlayacak gibi ilaç alıp yatacağım senin anahtarın yanında mı diye sor...

sonra giyin makyajını vs. yap eşin eve geleceği zaman git o şekilde yatağın içine yat, yorganı da iyice çek üzerine ki görmesin süslü püslü olduğunu ...

ondan sonra uyuyorum açma ışığı de...eşin üzerini değiştirip içeri giderse hemen peşinden fırla ve sürpriz de...olmadı eşin başucuna gelip seninle ilgilenirse de hafifçe tersle içeri gitmesini sağla...fakat eşin odadan çıkar çıkmaz peşinden kalkmazsan sürpriz faciaya dönüşebilir ...öyle olmalı ki yatağın içinde hazırlanmış yattığını anlamlı ...

canım aklıma bu geldi...başka birşeyler gelirse yine yazarım.

Tatlışım valla aklım aslında böyle şeylere çok çalışır ama şimdi tutuldum kaldım :1shok:
Netten baktım biraz bir örnek buldum senin için fikir olur :1hug:

eşim ilk yıldönümümüzde müthiş bir sürpriz yapmıştı bana. haftasonuydu misafir gelecek diye bende dışarı gönderdi.hava da çok soğuk 2-3 saat geçti ne dışarda takılacak bir yer ne de bende 1 saniye daha dayanacak güç kalmamıştı.iki de bir arayıp gelicem artık dememe rağmen engelledi beni.en sonunda gel dedi.hiç mi hiç aklıma gelmezdi.öncelikle kalorifer peteğine sarılıp ısınmayı düşlerken zili çaldım açan yok ,anahtarımla açıp girdim.o nee perdeler çekilmiş ışıklar kapanmış harika bir loş ortam. dış kapıdan salona doğru özenle yerleştirilmiş mumlar yerlere saçılmış gül yaprakları, önce mükemmel hazırlanmış bir yemek masası , güzel bir kırmızı şarap televizyonda en mutlu anlarımızdan oluşan bir foto slayt gösterisi… sonra … televizyonun üzerinde bir not buzdolabının üstündeki gazeteleri çek.. gidiyorum çekiyorum üstüme ona aldığım çiçeklere yazdığım notlar düşüyor hepsi nasılda özenle saklanmış, ve orda da bir not yemek masasındaki yerine bak .gidiyorum kocaman sarı lacivert bir buket çiçek(anlamsız gelebilir ama benim için çok anlamlı) ondada bir not… aslında hatırlayamadığım kadar çok bu notlar. ama en sonuncusu mumları takip et geçen yıl bugünkünden daha büyük bir aşkla seni bekleyen biri var… mumları takip edşyorum yatak odamıza doğru.kapıyı açıyorum her yer yanan mumlarla ışıl ışıl mumların ortasında yatağın ucunda biricik eşim bembeyaz gelinlikleriyle elinde gelin çiçeği ile birlikte öyle masum ki… sarılıp ağlıyorum dakikalarca…yerın da yine yıldönümümüz ,ama ben ne yapacağımı bilemiyorum.ne yapsam bunun gibi olmaz ki… :asigim:

Canım sende yapabilirsin böyle birşey tabi fıstığın uyuması lazım :jeyyar:
Aklıma geldikçe yazarım hayatım a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…