- Konu Sahibi incitanemtuana
allah mutluluğunuzu daim etsin bende pek romantik biri değilim düşüneyim bakalım.
:Saruboceq:amin canim allah senden razi olsun cok saol:Saruboceq:a.s.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allah mutluluğunuzu daim etsin bende pek romantik biri değilim düşüneyim bakalım.
ben şimdiden kutlayım evliliginin 7. yılını cnm nice saglıklı mutlu yıllara inş a.s.
öneri olarak güzel bir akşam yemegi şöyle loş ısıklı romantik güzel özenilmiş bir sofrada :asigim:
belkide eşin sana süpriz yapar neden olmasın :jeyyar:
canım nıce 7 yıllara ...ilk aklıma gelenı aktarayım...şık bı restoranta gıt en guzel bıçimde masayı hazırlattır.muzıklı bı yer çok şık olur...oraya gıt makyajını kıyafetını bıraz sexy seç....gıt ve bekle sevgılıler gıbı randevu ver ona...msj at o gun mesela....gecenın devamı doğaçlama olur ınan bana:jeyyar:
canım öncelıkle daha nice mutlu seneler diliyorum sana güzelimmm benım,canım arkadaşımm...
aslenda bir sürü fikir vermiş arkadaşlarım ama bende olsam eğer evde kutlamak istiyorsan o gün hiç bellı etme eşine.akşama onun sevdiği yemekleri yap.heryere mumlar kondur ve yakk.sen zaten güzel bir hatunsun.şöyle güzel bir kıyafet giy...
romantık müzikler ayarla...
ve mesela bir video hazırlayabilirsin sizin parcanız varsa onu yada farklı bir parca üzerine resimlerinizi ekle ve araya güzel notlar yaz bence hoş olur.ben eşim askerdeysen sevgililer gününde ona öyle bir hediye yapmıştım...
yada dışarda kutlama imkanınız varsa bir restoranttan yer ayırt yada oteldende yer ayırtabılırsın.inş yardımcı olabilmişimdirr....
canım mutluluk yakanı hiç bırakmasınn... kocaman öptümmm:1hug:
Canımmmm allahım mutluluğunuzu daim etsin eşinle yawrunla sağlıklı huzurlu mutlu mesud bir ömür diliyorum rabbimden sonsuza kadar dürsün mutluluğunuz inşallah
Bence eşin sabah öpücükle uyandır öyle öpki Şenizakşamı iple çeksin sapırsızlansın
arkadaşlarında dediği gibi küçük notlar yaz her yere akşama heyecanlansın meraklansın akşamla ilgili birazcık belli et ama süpriz de bilsin bişeyler yapıcanı işteyken mesaj at notlar koy cebine
akşam güzel sewdiğiniz yemekler hazırla yalnız olsanız daha iyi olur sewdiğiniz müzik sewdiği kıyafeti giy ilk günleri hatırlat ona
ona hediye al güzel bir iç çamaşırı senin için diye wer yerimsenibenmumlu yemekten sonra da iş sana kalıyo gerisi yatak odasındaaa:lepi:
şimdilik bunlar geldi aklıma inş güzel geçer ne zaman olucak bu olay kolay gelsin canımmmmma.s.
Oy cnm ne şekersin.. evleneli 7 yıl olmuş ama sanki ilk yılınızmış gibi heyecanlısın
herkes böyle bi evlilik için can atıyor.. bende dahil :)
31 mart benimde doğum günüm.. :) yani bende kendi adıma düzenlenen süprizler bekliyorum nişanlım tarafından
ama bayanlar bu konuda daha detaycı..
süpriz kısmına gelince.. yatak odasını kırmızı balonlarla güllerle mumlarla süsleyebilirsin..
yiyecek olarak harika renkli bi pasta yaparsın yada ailenizin fotoğrafını basttırtarak resimli pasta hazırlatırsın.
hediye konusunu sen bizden daha iyi bilirsin, eşinin zevkine isteğine göre hareket edebilirsin mesela..
erkekler elektronik eşyalardan hoşlanır, bu sana ipucu olabilir..:asigim:
Eşinle ve kızınla bir ömür mutlu kalın herşey gönlünüzce olsun, yüreği güzel arkadaşım..a.s.
benim eşime yapmış olduğum bir süprizi anlatayım dilersen belki işine yarar.günü unutmuş gibi sade heyecansız hissi vererek o günü harıl harıl organizazyonlara ayırmıştım.ne gündü:)
gündüz havuz başında yemek yiyebileceğimiz bir otele gittim.yemeği masamızı ve kemancıyı ayarlayıp,otel görevlilerine eşimin telefon numarasını verip aramalarını istedim.sağolsunlar aradılar ve otelimize sattığınız o maldan saat 20.00 gibi getirirmisiniz diye sipariş verdirdim.otelde tüm ayrıntılar ve eşime verilen randevu olayı bitince de önce alışverişe gidip başdöndürücü kıyafetler alıp kuaföre gidiyorum.tabi bu arada da eşimi arıyorum telefonla nasılsın canım evdeyim kaçta gelirsin eve falan.oda işim uzayacak hayatım falan:)sezmemiş olmasını teyit etmiş oluyorum bu sayede.ve saatler ilerliyor havuz başındaki sadece ikimize ayrılmış masada yerimi alıyorum.mum ışıkları kemancı ve menü hersey hazır.saat 20.00 ye yaklaştığında karşıdan otel görevlisi ile eşim görünüyor.eşim bana bakmıyor bile getirdiği siparişi yerine ulaştırmanın derdinde:)ayağa kalkıyorum gülümsüyorum göz göze geliyoruz.eşimde soğuk bir ifade meger beni tanımamış bile.yakınlaştıkça ben olduğumdan emin oluyor.süpriss diyorum. o anki şaşkınlığını anlatamam.hala anlamış değil oraya sipariş için mi geldi yoksa gerçekten bu bir süprizmi.sipariş organizasyonun bir parçası hayatım diyorum.ve gece başlıyor.çok güzel bir anıdır hayatımızda unutamadığımız.iyi ki hayatımdasın canım sevgilim.
Güzel öneriler gelmiş canım - Yüreğin bu denli sevgi dolu iken - hazırlayacağın her sürpriz muhteşem olacaktır.
Dilerim içine sinen - unutulmaz güzellikte bir yıldönümü olur.
Her yıldönümünün bugünkü gibi heyecan yüklü olacağı nice yıllar dilerim tatlım.
Yüce yaradan sizi birbirinize bağışlasın - Allaha emanet olun.
merhaba canım..
harika fikirler var burda hepsini tek tek okudum müthiş şeyler yazılmışdelikafadulden
ben de kopya çektim birazınıyerimseniben eşimin doğum günü geliyor bana fikirler lazımyerimseniben
bende romantik ortam mum not değişik süprizlere falan katılıyorum:lepi:
birşey eklemek istiyorum eğer eşinin işyeri süpriz yapmaya müsaitse o işteykende ona birşeyler yap günün ilk saatlerinden başlasın herşey.sabah gittiğinde ona gelmiş kocaman bir buketle karşılaşırsa hiçde fena olmaz haniyerimseniben ben bunu eşime yapmıştım onure edilmek çok hoşuna gitmiş erkekler çiçek almaya pek alışkın değildir farklı birşey olmuştu.hemde işyerindekilerede havası olur,bir meyve sepetide gönderebilirsin yada bir kutu karışık çikolata..sengözlerimebaksanab
birde ne olursa olsun proğramınızın en azından bir bölümünde kzınızda size eşlik etsin mutlaka. aile olduğunuzu ve nekadar önemli olduğunuzu anımsamak güzeldir.birlikte paylaştıkları hayatın nekadar değerli olduğunu insanlar özel günlerinde daha çok anımsar.
aklıma geldikçe yazmaya çalışacağım canım...
allah uzun,sıhhatli,huzurlu,mutlu kızınızla birlikte nice seneleri kutlamak nasip etsin inşaallah ağzınızın tadını hiç bozmasın dilerim .a.s.a.s....
canım benim öncelikle yıldönümünüz hayırlı olsun Rabbim mutlu huzurlu sağlıklı beraber nice yıllar nasip etsin size
her daim mutlu ol inşallah zarif arkadaşım benim
valla ben sana şunu yap bunu yap diyemem yeni öğrendim konuyu aklıma farklı olan bişey pek gelmiyor ama ben eşimin evlendiğimiz zaman ilk doğum gününde ocak ayı kar kıyamet gidip pasta balık vs almıştım ve harika bi masa hazırlamıştım
daha sonra uygun olan bi odamızın her yerini minik mumlarla bezemiştim tabi mumları o yemeğini yerken bi aralık yaktım pastasının mumlarını yaktım sonra mutfağa gittim bi soluklandım daha sonra antreye geçip avazım çıktığı kadar çığlığı bastım koş ev yanıyo mahvolduk diye eşimi görmeni isterdim var yaaaa adam sn bile sürmedi odaya kavuştu tabi olayın şokunu atlatması biraz zaman aldı ama sakinleştiğinde yüzünde ki ifade beni yaptığım şeyin onu ne kadar mutlu ettiğine ikna etti zira hem çılgın hem romantik ne bileyim işte değişik bişeydi tabi sen bunu yapma veledi arada yakmayasın:roflol:
ayy canım ya..ben de duygulandım baksenağlama bunlar güzel şeyler allah esirgemesin mutluluğunuzu:Saruboceq:ya varya inanin hepinizin sayesinde cok duygulandim vallahi gözlerimde yaslar var akmiyo ama nemli okadar harika fikirler paylasimlar olmuski ve bi okadar güzel dilekleriniz bir kez daha sayenizde kendimi cok özel ve önemli hissetdim bana bu duyguyu yasatdiginiz icin cok ama cok tsklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
is yeri derken esim kargoda calisiyo yani kocaman posta arabasi var ve paket alip dagitiyo ama arabasinada notlar falan brakabilirim sanirim dimi???
nikah yildönümümüzde annem kizimizi almak istemisdi ben izin vermemisdim yanimizda olmasini istemisdim cünkü artik sen ve ben yokdu biz olmusduk kücük bir cekirdek aile sanirim bu fikrine tekrar katiliyorum annemle öyle bi anlasmaliyimki öyle bir plan yapmaliyimki belli bi saatde tuanayi almaya gelsin sonrada gider aliriz yine zaten tskler tatlisim cok saola.s.
simdi erkek kardesimle msn de yazisiyoduk ben pek anlamadigim icin albümden fotolarimizi cekip yeni arka planlar yapicam bilenler vvardir belki onlarla ugrasmayi seviyorum cünkü ama slayt yapmasini bilmiyorum kardesime fotolari yollicam ve slayt islemini o halledicek benim gibide gece kusu cünkü sevdigimiz sarkilar esimle tarkandan asla.biz aski meleklerden caldik var devlerin aski büyük olur var ve benim cok özel buldugum gülben ergenden ben aski yalniz sana yakisdigi icin severim banada yasatdigin icin sevgilim cok tsk ederim sarkisi var bayiliyorum ona ya ayrica eklemesini istedigim ufak notlar yazicam kardesime dünden bugüne baslayan ve süren masalimiz diye baslamasini istiyorum ve ilk foto ucak olucak cünkü esimle 99yilinda tr ye giderken ucakda tanismisdik kizlar :) öylede baslamisdi askimiz :) ne dersiniz fena fikir diil dimi???
kizlar gelinligim bana olmicagina göre daha dogrusu ben ona sigamiyacagima göre :)
bu elbisemi giysem olurmu fikrinizi almak istiyorumda???
ne dersiniz buna sigiyorum ben :) annem düzenleme yapti cünkü etegi bu göbegimle bile oluyo üstünüde yanlarda payi vardi genisletdi oda oluyo cünkü kardesimin nisanindada giydim gecen yaz :)
simdi erkek kardesimle msn de yazisiyoduk ben pek anlamadigim icin albümden fotolarimizi cekip yeni arka planlar yapicam bilenler vvardir belki onlarla ugrasmayi seviyorum cünkü ama slayt yapmasini bilmiyorum kardesime fotolari yollicam ve slayt islemini o halledicek benim gibide gece kusu cünkü sevdigimiz sarkilar esimle tarkandan asla.biz aski meleklerden caldik var devlerin aski büyük olur var ve benim cok özel buldugum gülben ergenden ben aski yalniz sana yakisdigi icin severim banada yasatdigin icin sevgilim cok tsk ederim sarkisi var bayiliyorum ona ya ayrica eklemesini istedigim ufak notlar yazicam kardesime dünden bugüne baslayan ve süren masalimiz diye baslamasini istiyorum ve ilk foto ucak olucak cünkü esimle 99yilinda tr ye giderken ucakda tanismisdik kizlar :) öylede baslamisdi askimiz :) ne dersiniz fena fikir diil dimi???