31.03.2009da 7yil oluyo evleneli önerilerinize ihtiyacim var kizlar

kizlar gece hem kizimla ilgilendim hemde bi ask mektubu yazdim esime icimi dökdüm resmen dünden bugüne kadar süren masalimiz diye basladim yazmaya hikaye gibi :)
tam 2sayfa doldurdum yazdikca yazasim geldi :)
sonrada güzel ve kücük bi kutu icine kalpli jelibon koydum ve icine kalpli kücük bi kagidin üstüne bunlarda senin tadini alamadim sen daha tatlisin yazdim ve arkasini cevir yazdim arkadada sana doyum olmuyo tadin herzaman damagimda yazdimnekadar terbiyesizim dimi
kutunun üstünede fotografimi yapisdirdim ve üzerinde yine ufak bi not ac bak istersen diye :)

kapiyada ufak not astip biraz sinirliymisim gibi günaydin sandviclerin hazir buzdolabinda giderkende posta kutusuna bak sana mektup var önemliymis diye :)
iste orda ask mektubu var oysaki:)
ufak ufakda notlar yazdiydim

sabahin 5inde neler cekdim neler 5bucukdada kalkip ise gidecek cünkü :)
direksiyona yine bi not yapisdirdim
günaydin askim hayirli isler diliyorum diye :)
sonrada hani günes oldugu zaman indirilen yer varya orayada not yapisdirdim indir istersen ve bak diye :)
indirdigi zaman yine bir not ip ucu daha vereyim cüzdanini cikar ve bak yazdim
cüzdaninin icinde yine ufak bi not ama bu biraz atesli bi notdu acikcasi:jeyyar:
kutuyuda yanibasindaki koltuga koymusdum ici jelibonlu olani ve onun üstündede yine kirmizikalpli bi kagitda yazili olan tsk msj im vardi
söyle yazdim
sana nekadar tsk etsem azdir askim öncelikle beni esin olarak kabul etdigin ve beni anne olmaya layik gördügün icin...
evlilik teklifi yaptigin gün beni dünyanin en mutlu insani yaptin
evlendigimiz gün beni dünyanin en mutlu kadini yaptin
tuanayi kollarima aldigim gün ise beni dünyanin en mutlu annesi yaptin
sonsuz tsklerrrrrrr
ben aski yalniz sana yakisdigi icin severim
banada yasatdigin icin kocacigim cok tsk ederim :)

süper bi msj gelmis esimde

askim bebegim sabah sabah beni soka ugratdin
cok mutlu oldum süprizinle
seni cok ama cok seviyorum iyiki tuana ve sen varsiniz
benim icin teksiniz
hayatimda israrla istedigim tek sey sendin bebegim allahimda bana verdi bide kizimiz oldu dünyalar tatlisi
sizleri cok ama cok seviyorum.........

dilerimki allahim herkezin gönlüne göre verir insallah canlarim

ooooooooooooo hadi iyisin sekerim, bende boyle seyler dusunuyordum, ise yaradi bakalim bizde ise yaricak mi hehehe, hele bi temmuz olsun hayirlisi ile de :))

ooooooooooooo hadi iyisin sekerim, bende boyle seyler dusunuyordum, ise yaradi bakalim bizde ise yaricak mi hehehe, hele bi temmuz olsun hayirlisi ile de :))

tskler tatlisim bu daha bi baslangicdi asil süprizimi kizim iylesince yapicam insallah unutulmaz bir evlilik yil dönümü yasatmak istiyorum cünkü hakkediyo ne yapsam azdir ama gec olsun güc olmasin kizimin sagligi önce geliyo benim icin
senin daha vaktin varmis benim gibi sonuna brakma tatlisim ha bugün ha yarin derken :)
kafanda pilanlarini kur yavas yavas daha iyi olura.s.

ya çooook güzel çok duygulandım. hep böyle mutlu olun. mutlu insan sayısı artsın
oh ya dert dinlemekten bir hal olmuştum bu çok iyi geldi

CANIM YA COK SAOL SENINDE COK ORJINAL VE HARIKA FIRLER SUNMUSSUN EMEGINE SAGLIK CANIM ARTIK HAFTA SONUNA INSALLAH SIZLERDEN DERLEYIP TOPARLADIGIM SÜPRIZLER AYARLICAM INSALLAHa.s.

bende özel bir gün için bir akşam yapmıştım onu anlatayım.ama bunun için en az bir kişinin yardım etmesi gerekiyor size. çünkü eşin geldiğinde sen evde olmamalısın ondan 5-10 dakika sonra gelmelisin. yada beraber girmeli ama sen arkada kalmalısın :) benim eve girişteki hol bir ara kapıyla ayrılıyor bu benim için bi şans oldu bütün ara kapının arkasına belirli aralıklar karşılıklı küçük mumlar yaktım. içerde fonda güzel bir müzik yatağın üstünede gül yapraklı döktüm. üzerine çok güzel bir sevgi şiiri bulmuştum onu koydum hediyesi ve bir şişe şarap iki bardak . valla eşimden sonra girdim onu mumların içinde otururken buldum.çok romantik ve duygusal bir geceydi tavsiye ederim .tabii ben bunları hazırlayıp evden çıktım eşimle buluştum gelmemize yakın kardeşim mumları yaktı hazırladı bende bakkala uğradım onu önden çıkardım eve. şimdi ise eşimin doğum günü geliyor benimde başka tavsiyeye ihtiyacım var banada fikir versenize. 10 günüm var şurada aklıma bişi gelmiyor senağlama

ay geç kalmışım yazmakta ama senin fikrinde çok güzel olmuş şekerim. allah mutluluğunuzu hiç bozmasın. fikrini çalabilrmiyim

ay seninkide harikaymis canim allahim mutlulugunuzu hic bozmasin insallah
saolsun arkadaslar cok harika ve orjinal fikirler paylasmislar sana uyani sec begen al canim benim insallah hosuna giden biseyler bulursuna.s.hersey gönlünce olsuna.s.

ay geç kalmışım yazmakta ama senin fikrinde çok güzel olmuş şekerim. allah mutluluğunuzu hiç bozmasın. fikrini çalabilrmiyim

estaffurullah canim calmak ne demek tabiiki paylasmak güzeldir fikri begendiysen ne mutlu bana inan
hem gec kalmadin canim bu sadece ara sicak gibi bi süprizdiasil süprizi kizim iylesince ummadigi anda apansiz yapmak istiyorum en idealide haftasonu olur sanirim:jeyyar:unutulmaz olsun istiyoruma.s.

geçmiş olsun peri kızın tez zamanda sağlığına kavuşsun da sende eşini çılgına çevir :)) hoş ona yaptığını uzunca bir süre unutmaz emin ol :)

Öncelikle tuanaya geçmiş olsun diliyorum umarım en yakın zamanda iyileşir bıcırık :1rolleyes:
Süprizinede wuuaaww diyorum iyiki ufak tefek bişeyler yapmışsın bu bile harika olmuş bence asıl süprizin ne olacak dört gözle bekliyorum kaydirigubbakcemile3

saol canim arkadasim cok sükürki bugün biraz daha iyi melegim:Saruboceq:
süprizimi begenmene sevindim esimde bomba etkisi yaratmis:jeyyar:
o gün bi gelsin aciklarim yaptiklarimi canim:jeyyar:

harıka ..ne romantık bayıldım vallaaa........:asigim:a.s.

tuanayla uykusuz bi gece gecirsdigimiz icin ara ara bücür daldikca bende kestiriyorum acikcasi esimin ikinci msji
uyandinizmi bebeklerim
süpriz üstüne süpriz hertarafta notlar :) yavas yavas kesvetmeye baslamis belliki :)

3.cü msj i arabada cüzdanda postada evde notlar süper ya diye :)

4.cü msj ida ben sana süpriz yapamadim ve mahcub oldum yazmis

bende senden bir beklentim yokduki herzaman senmi yapicaksin bikerede ben yapiim nolucak yazdim :)
aksama eve gelmeyi iple cekiyomus :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…