Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizlar canim cok sikkin, sali gunu kontrolde idim, bebegim cok kucuk. Zaten hep kucuktu ama kendi cizelgesini takip ediyordu, o yuzden pek sorun yoktu, ama simdiki kontrolde gerileme var, cok az buyumus ve kilo hemen hemen almamis son 2 haftalik periodda. Gelisimi cok dusuk yani.
Pazartesi tekrar gidecegim bakalim ne diyecekler.
Cok korkuyorum..
sogal lovelim. daha sakinim simdi, en azindan pazartesi gunki kontrole ve normal doktoruma gidene kadar. insallah doktor farkindan dolayi olmustur.
Sezii hosgeldin hayirli olsun, amin canim.
herşeyiyiymiş bak valla ben 38+4 te doğurdum 3100g düşün sen 36.haftadasın daha kilo alır beslenmene dikkat et 2000g geçince küvöze de koymuyorlar yani herşey yolunda canım güzel haberlerini bekliyoruzValla canim pek anlamadim ne oldugunu kontrolden..
once ebe ile saatim vardi, o boyle makineye bagliyor, kalp atisini falan duyuyorsun birde hareketlerini kontrol ediyor.
Sonra doktora girdim, yine pek bi gelisme yok bebekte, ama iyi gozukuyor yinede, kordonda akim iyi dedi sivisi iyi, ve hareketli, hareketli olunca iyi demekmis, bir sorun oldugunda tamamen hareketsiz olurlarmis genelde, enerjilerini harcamamak icin.
Cuma gunu tekrar kontrole gidecegim, sonra pazartesi kontrol tekrar, pazartesi gunu eger pek bir gelisme yok ise olculerinde dogumu baslatabiliriz dedi. Bilmiyorum artik, insallah iyidir minik kizim ve guclenir. Simdi 2 kg civarinda imis, normalde 3 kg falan olmasi gerekiyormus simdi sanirim..
herşeyiyiymiş bak valla ben 38+4 te doğurdum 3100g düşün sen 36.haftadasın daha kilo alır beslenmene dikkat et 2000g geçince küvöze de koymuyorlar yani herşey yolunda canım güzel haberlerini bekliyoruz
valla neşecim ben 2 aylık bebeğe pilav yedireni gördüm maşallah hiçbişeyi olmadı yavaş başlamak konusunfda 6 ayda tam başlanır da tatırmalar yoğurtlarbaşlanır bence neşem sütüm çok değil şimdilik yetiyor ama büyüdükçe yetmeyecek
Cherry canım Allah yardıcın olsun, hiçbirşeyi kafana takma. Rabbim yardım edecek herşey çok güzel olacak bugünlerini unutturacak mutlu günler seni bekliyor, stres yapma bitanem. Biz de dua ediyor olacağız kızlarla sana..
Loveli nasılsın canım? İşe ne zaman başlıyorsun? Bakıcı bulabildin mi? Eren nasıl? Ek gıdalara alıştı mı? Neler veriyorsun? Ben emziriyorum akşamları sütüm yetmediğinde Ülker Hero Bayb'nin prinçli mısırlı gece kaşık mamasından yapıyorum, sadece 1 kaşık. Diğer devam mamalarını istemiyor artık. Uykularımız hala düzene girmedi, aman sağlıklı olsun da..
Sezen Eren nasıl? Maşallah 2 aylık oldunuz bile:)) yaşasın bebişler kulübümüz çoğalıyor.
Şimd kaç bebişimiz oldu? Ben takip edemiyorum. Malum edepsüzümün düzenli uykusu olmayınca, o uyur uyumaz tuvalete git, yemek yap, etrafı toparla derken vakit bitiveriyor bazen yetmiyorbile. Yine de iyi olsunlar da..Benimkini babası dr'a götürmüyor, her götürüşe bişier buluyorlar bu soğukta çıkarmayalım diyor. İyi olsun da. Şubatta aşılarımız var sağlık ocağına gidicez artık ordaki dr'a gösteririm ben de.
Kızlar sütü arttırıcı Saraçoğluun kitabından bir şey deniyorum. 7-8 yemek kşığı kuru dut(beyaz olanı) 500ml kireçsiz suya koyup 10 dk kaynatıyorum. ılınınca çıkan suyu süzüp özelikle akşamarı az az içiyorum. İsteyen denebilir. Sanki biraz daha iyi geliyor. Sizinle paylaşmak istedim. Bugün annemler gelecek, ortalığı toplayıp yemek hazırlamalıım. Hepinizi çok seviyorum...