• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30'lu Yaşlarda İlk Hamilelik Heyecanını Yaşayanlar

su ver,yor musun su ver her gün ben ver,yorum valla doğduğundan beri
su enfeksiyonu azaltır mama da veriiyorsun susuz kalmasın salihiçiğim

ben de bizim yaramazı gösterecektim ama öbür bilgisayarda bizim fotolar..neyse bir ara koyarım bak seninkiyle akraba gibi:)

su ver,yor musun su ver her gün ben ver,yorum valla doğduğundan beri
su enfeksiyonu azaltır mama da veriiyorsun susuz kalmasın salihiçiğim

sen demiştin , veriyorum arada..

benziyorlar ne güzellllll yakışklı oğullarımız var desene

kızlardan çekeceğiz inşallah:)

şimdi buraya yazabileyim dye hep sol memeyi verdim, kopacak memişim :9:, canım ben bilgisayarı kapatıp sağımı da vereyim yoksa tek memişli kalıcam. Ereni ve seni kocaman öpüyoruz oğlumla...

selam kizlar, bugun cozmussunuz :) Ben buralardayim bakiyorum arada, ama kimse yazmayinca bende oylesine duruyorum.

Nesecim insallah pek yakinda sagliginiz yerine gelir.

Bu arada silme konusunda yukaridan asagiya silinmesi gerekiyormus, kizlardada erkeklerdede. Alttan yukariya silindiginda anusteki bakteriler on tarafa bulasabiliyormus. Boyle okudum.

Bolca uyuyun denilmis ama nerdeee, geceleri hic uyuyamiyorum, bacagimin agrisindan kalkiyorum, pozisyon degistir, tekrar uyumaya calis, cok zor uyuyorum ya. Birde bizim kiz ben uyuyacagimda tekmelemeye basliyor uyutmuyor :)

Bizde son durum ayni, sali gunu kontrole gidecegim tekrar, insallah ozamana kadar 300 gram falan almis olur diye umuyorum. En azindan doguma kadar 2 kg yu gecerse iyi olur herhalde, 2 kg nun ustunde olan her gram bonus olacak galiba bizim icin.. bakalim insallah 2,5 falan olur.

ben emzik olayını sordum doktora ege hep memede uyumak istiyor aç olmasa da meme istiyor verebilirsin dedi ama almıyor atıyor uğraşıyorum ama veremiyorum
bir de büyük marketlerde satılan malt içeceklerinden içiyorum her gün çok işe yarıyor bir de boza kızlar deneyin derim.bir de tuzsuz ayçekirdeği her gün küçük bir kase

merhaba kızlaaaaarrrrrrrrrrrr
herkese bebişleri ve sevdikleriyle sağlıklı, huzurlu, mutlu bir yıl diliyorum..hepinizi öpüorum. oğlum kucağımda uzun yzamıyorum:) dün sonucu aldık, epey mikroplu ve bugün eşim dr'a gösterecek.inşalah bu seferki tedavi işe yarar. kızlar bu yıla bebişlerimizle giriyoruz ne güzel, rabbim isteyen herkese hayırlısıyla versin...

selam kizlar, bugun cozmussunuz :) Ben buralardayim bakiyorum arada, ama kimse yazmayinca bende oylesine duruyorum.

Nesecim insallah pek yakinda sagliginiz yerine gelir.

Bu arada silme konusunda yukaridan asagiya silinmesi gerekiyormus, kizlardada erkeklerdede. Alttan yukariya silindiginda anusteki bakteriler on tarafa bulasabiliyormus. Boyle okudum.

Bolca uyuyun denilmis ama nerdeee, geceleri hic uyuyamiyorum, bacagimin agrisindan kalkiyorum, pozisyon degistir, tekrar uyumaya calis, cok zor uyuyorum ya. Birde bizim kiz ben uyuyacagimda tekmelemeye basliyor uyutmuyor :)

Bizde son durum ayni, sali gunu kontrole gidecegim tekrar, insallah ozamana kadar 300 gram falan almis olur diye umuyorum. En azindan doguma kadar 2 kg yu gecerse iyi olur herhalde, 2 kg nun ustunde olan her gram bonus olacak galiba bizim icin.. bakalim insallah 2,5 falan olur.

canım hiç endişelenme, dr benimkine de küçük demişti normal doğdu şimdi aydaşlarıyla yaklaşık aynı gidiyor, iri bebek genelde şeker hastası annelerde oluyor. obez olmasınlar, sağlıkla özürsüz kusursuz gelsin canım...uyu diyenlere ben de kızıyordum:) sen de doğumdan sonra hamilelere diyeceksin:)

temizlemede ben hani makyaj temizlerken kullandığımız disk şeklindeki pamuklar var ya onları kaynatıp lıttığım suya batırp temizliyorum, sonra da kuruluyorum.pipisine ve poposunahep ayrı pamuklar kullanıyorum. 1,5-2 saatte bir bezini mulaka değiştiriyorum. pislik içindeki bebeklere bişi olmuyor biz dikkat ettikçe mikrop kapıyor. işin kötüsü lökosit sayısı düşük yavrum savaşamıyor. hayırlısıyla iyileşir inşallah..sünnet olyını düşünüyorum..

ben emzik olayını sordum doktora ege hep memede uyumak istiyor aç olmasa da meme istiyor verebilirsin dedi ama almıyor atıyor uğraşıyorum ama veremiyorum
bir de büyük marketlerde satılan malt içeceklerinden içiyorum her gün çok işe yarıyor bir de boza kızlar deneyin derim.bir de tuzsuz ayçekirdeği her gün küçük bir kase

maşallah kuzuna canım. benimki de almıyor atıyor emziği.maltı geçen içtim, içim yandı ama hiç faydası olmadı bende, boza ve ayçekirdeğini denemeli..egeyi öp benim için..

onlar da listeye sağol sezenim
azcık reçele batırıp ver

benim edepsüz reçeli emip emziği atıyor:) erni öp benim için..bu durmuyor, hepinizi öpüyorum...

ben erenin altını 3 saatte bir açıyorum valla hele gece hiç açmıyorum 22.30dan sabah 8 e kadar maşallah bişey olmadı ya da biz bilmiyoruz
benim oğlan da çok sevmiyor ama alıyor atıyor falan

bugün deneyeceğim
ben 2gündür
4lt su
yarım lt süt 2kupa humana
1 kupa ısırgan rezene kimyon ve ihlamur karışımı çay
2-3 bardak incir suyu içtim
tabi düzenli yemek yedim kahvaltımı iyice yaptım
öğle yemeğimi yedim
akşam yemeğimi yedim aksatmadım sütüm arttı neşecim
antep fıstığı yedim
bi de bir göğsümü uzun süre vermiyorum iyice doluyor onu sağıyorum 100cc kadar buzdolabına koyuyorum aşkam yatmadan veriyorum
buzdolbında süt olduğu için rahatça emziriyorum çok şükür mama vermiyorum 2 gün üst üste mama verdim çok üzüldüm
iki gündür sütümü veriyorum
sağma poşetleri alıcam sütümü biriktirecem ek gıdada kullanıcam inşallah sen de bu yazdıklarımı yap neşecim Allahın izniyle sütümüz artsın
faydalı yiyeceklerle kalitesini arttırmaya çalışıyorum böylece beslenecek diye düşünüyorum canım
yiyecekleri

:nazar:
merhaba hanımlar.
tüm hamilelerin bebişleri hayırlı olsun.hepimizin ki sağlıklı bebişler olur inş.bende 29 yaşındayım ve 10 haftalık hamileyim

Aşılama bu ay tutmadı inşallah 2.de tutar yaa.Çok sıkıldım artık milletin sorularından.Gözünüz aydın dikkat edin kendinize

bugün deneyeceğim
ben 2gündür
4lt su
yarım lt süt 2kupa humana
1 kupa ısırgan rezene kimyon ve ihlamur karışımı çay
2-3 bardak incir suyu içtim
tabi düzenli yemek yedim kahvaltımı iyice yaptım
öğle yemeğimi yedim
akşam yemeğimi yedim aksatmadım sütüm arttı neşecim
antep fıstığı yedim
bi de bir göğsümü uzun süre vermiyorum iyice doluyor onu sağıyorum 100cc kadar buzdolabına koyuyorum aşkam yatmadan veriyorum
buzdolbında süt olduğu için rahatça emziriyorum çok şükür mama vermiyorum 2 gün üst üste mama verdim çok üzüldüm
iki gündür sütümü veriyorum
sağma poşetleri alıcam sütümü biriktirecem ek gıdada kullanıcam inşallah sen de bu yazdıklarımı yap neşecim Allahın izniyle sütümüz artsın
faydalı yiyeceklerle kalitesini arttırmaya çalışıyorum böylece beslenecek diye düşünüyorum canım
yiyecekleri

antepfısıtğını deneyeceğim. tahin helvasını da deneyin..kızlar ya yılbaşından beri netim bozuktu giremedim, benim sütüm korkunç azaldı. sürekli emziriyorum ama yetmiyor artık, mamayı biraz da mı versem ki, 4. ayın başından itibaren kaşık mamalarına falan başlasak mı?
oğlumun iğneleri dün biti, inşallah idrarında bişi çıkmaz terar, minicik bebeğim antibiyotik iğnelerle tanıştı, çok üzülüyorum, bu çocuğa iyi bakamıyorum kızlar ben ya..:(( kendimi çok kötü hissediyorum..bide sütüm azaldı:((

:nazar:
merhaba hanımlar.
tüm hamilelerin bebişleri hayırlı olsun.hepimizin ki sağlıklı bebişler olur inş.bende 29 yaşındayım ve 10 haftalık hamileyim

hayırlı uğurlu olsun canım. daha yolun başındasın iyidinlen..burayı takip et:))

Aşılama bu ay tutmadı inşallah 2.de tutar yaa.Çok sıkıldım artık milletin sorularından.Gözünüz aydın dikkat edin kendinize

canım benim seni çok iyi anlıyoruz, biz de yaşadık o zamnaları...hiç endişelenme vakti zamanı var onu bekliyor, millete kulak asma..

neşecim ben bir göğüsümü vermiyorum akşam 22den sonra ertesi gün 12-1e kadar sonra onu sağıyorum pompayla su olan sütü bir biberona yağlı kısmı bir biberona sonra yağlı kısım 50cc çıkıyor su olan kısımdan döküyorum 100cc falan oluyor kalan su gibi sütü de akşam 8 gibi veriyorum yaptığım 100cclik sütü gece 22.00de veriyorum sen de böyle yap böyle yapınca 8 e kadar istedikçe veriyorum

neşecim ben bir göğüsümü vermiyorum akşam 22den sonra ertesi gün 12-1e kadar sonra onu sağıyorum pompayla su olan sütü bir biberona yağlı kısmı bir biberona sonra yağlı kısım 50cc çıkıyor su olan kısımdan döküyorum 100cc falan oluyor kalan su gibi sütü de akşam 8 gibi veriyorum yaptığım 100cclik sütü gece 22.00de veriyorum sen de böyle yap böyle yapınca 8 e kadar istedikçe veriyorum

canım benim pompa yok, eşim almıyor. biliyorsun ücretsiz izindeyim 2 aydır maaş da yok, eşim alırsa alıyor. canım ya dün sol göğsümden hiç süt gelmedi, çok korktum. sağda da az vardı. hiç emzirmeyi bırakmadım ama bebile kan ter içinde kaldık. sonunda akşama doğru sancıyla açıldı biraz biraz şükür. caım acaba yavaş yavaş ek gıdalar, meyve pürelerine falanmı başlasam? sen veriyormusun?

ben yemek sularından veriyorum artık yoğurt ve elma suyuna başlıcam canım

hadi yaaa, çok mutlu oldum bunu duyduğuma, ben de yavaş yavaş başlayayım o zaman. Değişik tatlara alışsınlar dimi ya? Elbette doyurucu değil ama en azından tat almaya başlasınlar. İnşallah sütlerimiz de bol bol gelir, ohhhhhhhhhhh herşeyçok güzel olacak inşallah. Canım dr kontrolünüz ne zaman? Ben çoçuğu dr'a götürmeye korkar oldum. Her gidişte bişi çıkıyor. Bu aylarda kilo alımı da yavaşlıyormuş galiba dimi? Yoğurt ile başayayım ben de ek gıdaya o zaman:)) Loveli nedense sevindirik oldum ya:))):21:

Back