Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
su ver,yor musun su ver her gün ben ver,yorum valla doğduğundan beri
su enfeksiyonu azaltır mama da veriiyorsun susuz kalmasın salihiçiğim
benziyorlar ne güzellllll yakışklı oğullarımız var desene
selam kizlar, bugun cozmussunuz :) Ben buralardayim bakiyorum arada, ama kimse yazmayinca bende oylesine duruyorum.
Nesecim insallah pek yakinda sagliginiz yerine gelir.
Bu arada silme konusunda yukaridan asagiya silinmesi gerekiyormus, kizlardada erkeklerdede. Alttan yukariya silindiginda anusteki bakteriler on tarafa bulasabiliyormus. Boyle okudum.
Bolca uyuyun denilmis ama nerdeee, geceleri hic uyuyamiyorum, bacagimin agrisindan kalkiyorum, pozisyon degistir, tekrar uyumaya calis, cok zor uyuyorum ya. Birde bizim kiz ben uyuyacagimda tekmelemeye basliyor uyutmuyor :)
Bizde son durum ayni, sali gunu kontrole gidecegim tekrar, insallah ozamana kadar 300 gram falan almis olur diye umuyorum. En azindan doguma kadar 2 kg yu gecerse iyi olur herhalde, 2 kg nun ustunde olan her gram bonus olacak galiba bizim icin.. bakalim insallah 2,5 falan olur.
ben emzik olayını sordum doktora ege hep memede uyumak istiyor aç olmasa da meme istiyor verebilirsin dedi ama almıyor atıyor uğraşıyorum ama veremiyorum
bir de büyük marketlerde satılan malt içeceklerinden içiyorum her gün çok işe yarıyor bir de boza kızlar deneyin derim.bir de tuzsuz ayçekirdeği her gün küçük bir kase
onlar da listeye sağol sezenim
azcık reçele batırıp ver
bugün deneyeceğim
ben 2gündür
4lt su
yarım lt süt 2kupa humana
1 kupa ısırgan rezene kimyon ve ihlamur karışımı çay
2-3 bardak incir suyu içtim
tabi düzenli yemek yedim kahvaltımı iyice yaptım
öğle yemeğimi yedim
akşam yemeğimi yedim aksatmadım sütüm arttı neşecim
antep fıstığı yedim
bi de bir göğsümü uzun süre vermiyorum iyice doluyor onu sağıyorum 100cc kadar buzdolabına koyuyorum aşkam yatmadan veriyorum
buzdolbında süt olduğu için rahatça emziriyorum çok şükür mama vermiyorum 2 gün üst üste mama verdim çok üzüldüm
iki gündür sütümü veriyorum
sağma poşetleri alıcam sütümü biriktirecem ek gıdada kullanıcam inşallah sen de bu yazdıklarımı yap neşecim Allahın izniyle sütümüz artsın
faydalı yiyeceklerle kalitesini arttırmaya çalışıyorum böylece beslenecek diye düşünüyorum canım
yiyecekleri
merhaba hanımlar.
tüm hamilelerin bebişleri hayırlı olsun.hepimizin ki sağlıklı bebişler olur inş.bende 29 yaşındayım ve 10 haftalık hamileyim
Aşılama bu ay tutmadı inşallah 2.de tutar yaa.Çok sıkıldım artık milletin sorularından.Gözünüz aydın dikkat edin kendinize
neşecim ben bir göğüsümü vermiyorum akşam 22den sonra ertesi gün 12-1e kadar sonra onu sağıyorum pompayla su olan sütü bir biberona yağlı kısmı bir biberona sonra yağlı kısım 50cc çıkıyor su olan kısımdan döküyorum 100cc falan oluyor kalan su gibi sütü de akşam 8 gibi veriyorum yaptığım 100cclik sütü gece 22.00de veriyorum sen de böyle yap böyle yapınca 8 e kadar istedikçe veriyorum
ben yemek sularından veriyorum artık yoğurt ve elma suyuna başlıcam canım