• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30'lu Yaşlarda İlk Hamilelik Heyecanını Yaşayanlar

Ya epey oldu galiba biriormuştu fotoğraftaki senin oğlun mu diye, bunu netten buldum. Benimkinin fotolarını en kısa zamanda buraya albüme yükleyeceğim, bakarsınız inşallah. Şimdi gitmeliyim misafirlerim çoğalıyor, başkaları da gelecek bir sürü iş var evde:)) hepinizi öpüyorum canlarım..

selam kizlar

Bugun kontrolum vardi, ve kizim neredeyse son 1 aydir hemen hemen hic kilo almamis, 2000-2100 gram agirliginda halen..

Pazartesi gunu dogumu baslatacaklar ve en gec carsamba - persembe gunu dogum gerceklesecek.

Insallah hayirlisi boyledir ve kucuk olmasi disinda hicbir sorun yoktur. Korku ve ayni zamanda heyecan basladi..
hayırlısı olsun canım güzel haber bekliyoruz canım
Cherry canım Allah yardıcın olsun, hiçbirşeyi kafana takma. Rabbim yardım edecek herşey çok güzel olacak bugünlerini unutturacak mutlu günler seni bekliyor, stres yapma bitanem. Biz de dua ediyor olacağız kızlarla sana..
Loveli nasılsın canım? İşe ne zaman başlıyorsun? Bakıcı bulabildin mi? Eren nasıl? Ek gıdalara alıştı mı? Neler veriyorsun? Ben emziriyorum akşamları sütüm yetmediğinde Ülker Hero Bayb'nin prinçli mısırlı gece kaşık mamasından yapıyorum, sadece 1 kaşık. Diğer devam mamalarını istemiyor artık. Uykularımız hala düzene girmedi, aman sağlıklı olsun da..
Sezen Eren nasıl? Maşallah 2 aylık oldunuz bile:)) yaşasın bebişler kulübümüz çoğalıyor.
Şimd kaç bebişimiz oldu? Ben takip edemiyorum. Malum edepsüzümün düzenli uykusu olmayınca, o uyur uyumaz tuvalete git, yemek yap, etrafı toparla derken vakit bitiveriyor bazen yetmiyorbile. Yine de iyi olsunlar da..Benimkini babası dr'a götürmüyor, her götürüşe bişier buluyorlar bu soğukta çıkarmayalım diyor. İyi olsun da. Şubatta aşılarımız var sağlık ocağına gidicez artık ordaki dr'a gösteririm ben de.
Kızlar sütü arttırıcı Saraçoğluun kitabından bir şey deniyorum. 7-8 yemek kşığı kuru dut(beyaz olanı) 500ml kireçsiz suya koyup 10 dk kaynatıyorum. ılınınca çıkan suyu süzüp özelikle akşamarı az az içiyorum. İsteyen denebilir. Sanki biraz daha iyi geliyor. Sizinle paylaşmak istedim. Bugün annemler gelecek, ortalığı toplayıp yemek hazırlamalıım. Hepinizi çok seviyorum...

eren iyi de bugün limon sarısı kaka yaptı 2 kere nette bulamadım neden diye 36.8 ateşi vardı halsiz gibi geldi bana yarın dr gideceğiz bakalım ne diyecek:50::50::50::50:

yok venüsçüm o kadar değil pilav vermiyorum :27::27:
normal mama veriyorum günde 2 kere yemeklerden tattırıyorum elma suyu veriyorum arada

hayırlısı olsun canım güzel haber bekliyoruz canım

eren iyi de bugün limon sarısı kaka yaptı 2 kere nette bulamadım neden diye 36.8 ateşi vardı halsiz gibi geldi bana yarın dr gideceğiz bakalım ne diyecek:50::50::50::50:

yok venüsçüm o kadar değil pilav vermiyorum :27::27:
normal mama veriyorum günde 2 kere yemeklerden tattırıyorum elma suyu veriyorum arada

:27::27: yok canım pilav vermediğini anladımda çorba falan mı verecek ki dedim :17: canım sen annesin tabi içgüdülerin sana asla yanlış yaptırmaz.sen hamileykende hep mantıklıydın şimdide öylesin maşallah :nazar: senin programlı olmana hayranımdır mesela...erenciğime geçmiş olsun kıyamam ben ona..bişisi yoktur inş şu yaz bi gelse dimii hem sizin çocuklar kocaman olur ele avuva gelir şöyle hemde benim doğuma az kalırdı :9::9: çok özledim ben yazıııı

:27::27: yok canım pilav vermediğini anladımda çorba falan mı verecek ki dedim :17: canım sen annesin tabi içgüdülerin sana asla yanlış yaptırmaz.sen hamileykende hep mantıklıydın şimdide öylesin maşallah :nazar: senin programlı olmana hayranımdır mesela...erenciğime geçmiş olsun kıyamam ben ona..bişisi yoktur inş şu yaz bi gelse dimii hem sizin çocuklar kocaman olur ele avuva gelir şöyle hemde benim doğuma az kalırdı :9::9: çok özledim ben yazıııı

yok sadece tattırma yapıyoruz 4 ayın sonunda tam başlarım vermeye
sağol venüsçümmm sen nasılsın bebişin nasıllll:nazar::nazar::nazar::nazar:
ay yaz gelseeeeeeeeeeeeeeeeee

iyi gibi rota virüsü kaptı görünürde bişey yok sadece sulu limon sarısı kaka var sezencim inşallah çabuk atlatır:14::14:

yok sadece tattırma yapıyoruz 4 ayın sonunda tam başlarım vermeye
sağol venüsçümmm sen nasılsın bebişin nasıllll:nazar::nazar::nazar::nazar:
ay yaz gelseeeeeeeeeeeeeeeeee

ay evet bi gels e loveliii..ben doğursam eren büyüse ne güzel olr dimi?izin konusunu naptın ne zman başlıcan?benimd e doğum yaza geliyo sadece2 hafta yararlanabiliyom heralde:(( ama olsun napimm ben kuzumu çok istedim..

iyi gibi rota virüsü kaptı görünürde bişey yok sadece sulu limon sarısı kaka var sezencim inşallah çabuk atlatır:14::14:

iyi olmadı mı canım ya kıyamam ben ona ? karnı ağrıyomu ki söyleyemişyolar ya ne kötü dimi ...geçer inş canım. bak en iyisi iyi tarafından bakalım erenin bağışıklık sistemi kuvvetlenecek annesi :)):emir_bebek::nazar:

Büyük geçmiş olsun Lovelim, istersen tattırmaları da biraz ertele canım henüz bağışıklık sistemleri mikroplara karşı dirençsiz. Nasıl olsa eninde sonunda inşallah ek gıdaya geçicez ve bıkıcaz bile onlara bişiler hazırlamaktan.
Sezen Ege nasıl?
Kızlar benim yaramaz uyurken sze danışmaya geldim benim adetim epey gecikti. Sizde de oldu mu bu durumlar? Bugün 45 gün oldu:(( yanlış bişi demek istemiyorum ama sürpriz misafir gelirse işim çok zor:(( hayırlısı...Acaba bu gecikmler normal mi? İŞin kötüsü 2-3 gündür başdönmelerim ve kusmalarım geri geldi, eşim ekmek yaptı akşam, kokusundan mahvoldum:(( bu ne tuhaf çelişkidir ya önce olsun diye uğraş şimdi de olmasın iste:))

Venüs bugünlerin tadını çıkar, sonra benim gibi uykusuzluktan başın ağrayacak, resmen uyku dileniyorum:)) iyi olsun da yaramazım:))

[
Büyük geçmiş olsun Lovelim, istersen tattırmaları da biraz ertele canım henüz bağışıklık sistemleri mikroplara karşı dirençsiz. Nasıl olsa eninde sonunda inşallah ek gıdaya geçicez ve bıkıcaz bile onlara bişiler hazırlamaktan.
Sezen Ege nasıl?
Kızlar benim yaramaz uyurken sze danışmaya geldim benim adetim epey gecikti. Sizde de oldu mu bu durumlar? Bugün 45 gün oldu:(( yanlış bişi demek istemiyorum ama sürpriz misafir gelirse işim çok zor:(( hayırlısı...Acaba bu gecikmler normal mi? İŞin kötüsü 2-3 gündür başdönmelerim ve kusmalarım geri geldi, eşim ekmek yaptı akşam, kokusundan mahvoldum:(( bu ne tuhaf çelişkidir ya önce olsun diye uğraş şimdi de olmasın iste:))

sen o kadar bekle bekle çatla bebek olmuyo diye , olmaya başlayıncada pıt pıt maşallah kız olsunda boşver :9::9::9::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

Venüs bugünlerin tadını çıkar, sonra benim gibi uykusuzluktan başın ağrayacak, resmen uyku dileniyorum:)) iyi olsun da yaramazım:))

ay neşecim ya ben yaşlı karılar gibiyim valla :9: hergün ya belim ağrıyo ya başım ağrıyo ya da kasığım şu ana kadarda hep çektim inş bundan sonra hamilelikte sıkıntım olmazda uyurum..bende uyumayı çok severim,hi,ç dayanamam uykusuzluğa ben :17:

ay evet bi gels e loveliii..ben doğursam eren büyüse ne güzel olr dimi?izin konusunu naptın ne zman başlıcan?benimd e doğum yaza geliyo sadece2 hafta yararlanabiliyom heralde:(( ama olsun napimm ben kuzumu çok istedim..

iyi olmadı mı canım ya kıyamam ben ona ? karnı ağrıyomu ki söyleyemişyolar ya ne kötü dimi ...geçer inş canım. bak en iyisi iyi tarafından bakalım erenin bağışıklık sistemi kuvvetlenecek annesi :)):emir_bebek::nazar:
şimdi iyi konuşamıyorlar yaa o kötü işte derdini anlamıyorsun
Sezen Ege nasıl?
erteledim zaten hele iyi olsun başlarız mamayı yemez oldu oğlan meme istiyor yavrum benim
ben de hep düzenli geldi
hamile değilisindir de daha erkjen aama olursa hoşgelir
[

sen o kadar bekle bekle çatla bebek olmuyo diye , olmaya başlayıncada pıt pıt maşallah kız olsunda boşver :9::9::9::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

ay neşecim ya ben yaşlı karılar gibiyim valla :9: hergün ya belim ağrıyo ya başım ağrıyo ya da kasığım şu ana kadarda hep çektim inş bundan sonra hamilelikte sıkıntım olmazda uyurum..bende uyumayı çok severim,hi,ç dayanamam uykusuzluğa ben :17:

dimi beklersin olma beklemezsin olur
o sabah uykusunu nasıl severim ama oğlum pek sevmiyor işte sağlık olsun
dayanırsınnnnn hem de nasıllllll

izin işi duruyor bakalım bir ay daha alırsam süper olacak alamazsam 14 şubat işbaşıııı:25::25:

hheheheheh takip ettim seni
oğlan uyudu dedim temizlk yapayyım tam hızımı almıştım kiiiii elektrik süpürgesinden korktu heralde ki uyandı makineden duyamadım bi de şimdi emdi azcık kucağımda az dalsın devam edeyim
eren çok şükür toparladıııı bizim yeğen nasıl yaramazmış heeeee
biz park yatak alacağız neşem maxima swing otomatik sallanan beşik hepsi buradadan sen de bak

hheheheheh takip ettim seni
oğlan uyudu dedim temizlk yapayyım tam hızımı almıştım kiiiii elektrik süpürgesinden korktu heralde ki uyandı makineden duyamadım bi de şimdi emdi azcık kucağımda az dalsın devam edeyim
eren çok şükür toparladıııı bizim yeğen nasıl yaramazmış heeeee
biz park yatak alacağız neşem maxima swing otomatik sallanan beşik hepsi buradadan sen de bak

canım zor oluyor çok bunlarla işyapmak ama olsun, yapabildiğimiz kadar..benim d eyemek yarım kaldı:))
aman sevindim Erenin iyi olmasına. çok yaramaz bildiğin gibi:)) pusetinde uyudu kaldı, adi beli ağrımasın aytırayım dedim uyandı, emmek istiyor sürekli, uyumak istemiyor. Mızımızım benim:))
ay sorma bugece rüyamda parkyatak alıyodum:)) bana da lazım hatta kim anneannmiz bakarsa unu nasıl zapteder bilmiyorum. Hepsi...'da param akldı benim de ne alsam diye düşünüyorum:) mama alacaktım o da tkenmiş, orada görünmüyordu, sonradan düzelttiler ama işte paramı çeke çevirdim. Bir d eçok fonksiyonlu yazıcıya ihtiyacım var. Bilmiyorum ne alacağımı. eşim parkyatak istemiyor bir de evi çok dolduruyorum diye kızıyor, bizim beşik anne kuvvetiyle sallamaca:)) yavrumu bakıcıya bırakınca kimse onun nazıyla uğraşmaz, ay düşündükçe üzülüyorum:((

ya yazdıklarım kayboldu galiba, elimde ovitrelle iğne var Balıkesir'de oturan ve tedavi olan varsa tanıdığınız vericem kızlar birdaha yazayım...Son kullanma tarihi bu ay doluyor, soğuk zincirine dikkat ettim hep. Buz bataryasıyla veririm zaten..

canım hepsi.....baktım, yorumları okudun mu? Tamamı sallanmıyor sadece üst kısmı sanırım ve 3-4 kilo bebekleri sallayabliyormuş daha fazlasını sallayamaz diyor, bizimkilerin vakti geçti o zaman...

beşik kısmı 0-6 aylık bebek sesine duyarlı diğer kısmı alt ünitesi 10-20-30dk ayarlı diyor

neşecim ben bu hafta alıcam bunu deneyeyim sana söylerim memnun kalırsam sen de alırsın canım

cts çok hastalandım 39,5 derece ateş hastanedeydim serum falan..oğluma geçmesin de ben herşeye razıyım çok salgın var kızlar bi de grip astımımı tetikledi iki atak atlattım..

canım geçmiş olsun aman dikkat toparlandın mı ege nasıl şu astım ne illet yaaaaaa canım arkadaşımmm

Back