30'lu Yaşlarda İlk Hamilelik Heyecanını Yaşayanlar

Amin Nazom hayırlı ve sağlıklı olsun da erkek,kız farketmez. Değişik isimler konusunda bize yardımcı olursun yakında inşallah..Kuzey de güzel bir isim. Önceden aile büyüklerinin isimlerini düşünüyordum ama yavaş yavaş bu fikrimden vazgeçmeye başladım. Ne güzel isimler çıktı dimi kızlar?

merhaba bende yeni katıldım aranıza 29 yaşındayım 7+4 haftalık hamişim Rabbim hepimizi bebeşlerine kavuştursun bir an önce:))

Bende 30 yaşındayım, kısmetse temmuz annesı olucam ruya gibi.. RABBİM herkesın gonlune gore versın..

merhaba bende yeni katıldım aranıza 29 yaşındayım 7+4 haftalık hamişim Rabbim hepimizi bebeşlerine kavuştursun bir an önce:))

Bende 30 yaşındayım, kısmetse temmuz annesı olucam ruya gibi.. RABBİM herkesın gonlune gore versın..

Canlarım hoşgeldiniz. Gayegaye hayırlısıyla Allah hepimizin amişliğini tamamına erdirsin inşallah. Zeymuran canım dualarımızda bebiş isteyenleri de hiç unutmayalım dimi? Beklemek çok zor. Rabbim dileyen herkese hayırlısıyla versin.

Kızlar bu aralar işlerim epey yoğun, pek ilgilenemiyorum ama isterseniz liste yapabilirsniz. Kimler var kimler yok görelim diye.

Size bir konuda danışmak istiyorum, bazılarına göre şimdiden hamilelik çatlaklarına önlem olması için bişiler sürmeye başlamak gerekiyormuş. Siz yağ falan sürüyor musunuz? Kozmetik kullanmayı düşünmüyorum ama doğal neler yapabiliriz? Biraz araştırma yapsam iyi olacak...

merhaba arkadaşlar,
ben de aranıza geldim... 76 doğumluyum..dün öğrendim ki hamileyim...
henüz 14 günlük bir döllenme ama son adet tarihine göre 4 haftalık
aralık ayında muhtemel doğum tarihi gözüküyor..
Allahım hepimize sağ salim kavuşturmayı nasip etsin inşallah..

merhaba kizlar bende hayirlisi ile Allah nasip kismet ederse insallah, aralik annesi olacagim.SAT;4 MART YAS 32 ,.ilk bebegim olacak Allah nasip kismet ederse insallah....2 yildir istiyorduk, Allah'im nasip etti sonunda hala inanamiyorum.sukurler olsun Allah'im sana...ALLAH hepimize saglikli gebelikler ,saglikli gelisen bebekler ,hayirli evlatlar ve saglikli sihhatli bir sekilde bebeklerimizi kucaklarimiza almayi nasip kismet etsin insallah.Amin... Allah'im, isteyen herkese hayirlisiyla bu duyguyu yasamayi nasip etsin insallah.Amin..

Aminnnnnnnn Sezenim öyle mutlu oldum ki, dün kızlar yazmışlardı, çok ama çok tebrik ediyorum canım. 2 ay gibi aramızdaki zaman hayırlıısyla Rabbim bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin inşallah. Çok mutlu oldum çok. İnşallah diğer tüm kızlar yavaş yavaş buraya transfer olacak:))

Amin canım hoşgeldin aramıza. Biz de 3 yıldır uğraşıyorduk olmuyordu, beklemek çok zor. Rabbim dileyen ehrkese sağlıkla hayırlısıyla versin inşallah...

Kızlar çatlaklar için badem yada portakal yağı gibi şeyler kullanmak cildi kurutuyormuş, dr sordum, kakao yağı olabilir dedi ama beyaz tenli olduğum için çatlarmışım. Hayırlısı, sağlıklı olalım da, çatlamaya da razıyım ben:)))

selam çıtır anneler,
size birşey sormak istiyorum;
hamile olduğumu öğrendiğimden beri hep ıslaklık hissi var hani adet oldum sanırsınız ya öyle..hani kötü kokulu falan bir akıntı yok çok şükür ama hep ıslak gibi normal mi? sizde de oldu mu? bir de 3 gün kabız oldum...
henüz pek bir belirtim yok bulantı falan sizin kaçıncı hafta başlamıştı?

sezenle labianca gelmişler hoşgelmişler

Canım sen de hoşgelmişsin, özlelttin kendini. Nerelerdesin? Yiğenimiz nasıl? Bulantılar ne durumda? Bu yakında dr gittin mi? Anlatsana kız, meraktan öldüm, diğer topik de hızlı ilerliyor kimseye bakamıyorum. Burası daha sakin. Yazdıkalrınızı görebiliyorume n azından..Şmdi gezintiye çıkıyorum dönünce okurum inşallah yazdıklarınızı...

Amanda aman taze anne gelmiş. Kuzum o aşamalardan daha yeni geçtiğim için seni çok iyi anlıyorum. Şimdi merak ettiğin konulara gelince; o akıntı devamlı gelecek hiç korkma bebişten kaynaklanıyor, hergün çamaşırını değiştir ve günlük ped falan kullanma, çamaşırlarını yüksek ısıda yıkayıp ütüle, o şekilde temiz temiz giy. Akıntı çok artar, rengi değişir, kokarsa o zaman dr başvurusun, diğer şekilde normal. Başlarda ben ne kötü kabız ve basur olmuştum da yeni topikler açıp sormuştum amhvolmuştum. yediklerine dikkat et, beni sanırım süt yapmıştı. O sıralar faydası olsun diye süte yüklendim, bırakınca geçti şükür, sen de deneme yanılma ile sebebini araştır, ayrıca sebebi değişen hormonalr da olabilir. Ancak sakın ama sakın ilaç alma. Dr bana bir sürü ilaç verdi, eve gelince prospektüslerini okudum ki bebeğe geçermiş. Hiç birini açmadan ölece koydum duruyorlar..Bulantılar için hiç acele etme şimdi canının istediğini ye bol bol, yalnız kilo almamaya dikkat et. 6. ahftadan sonra başaldı benim bulantılar şimdi tavan yaptı. Ayva ve bazı meyveler hariç hiçbişi yiyemiyorum. Yediğim gibi kusuyorum. Herşeyin hayırlısı bunun da bebek için bir koruma mekanizması olduğunu bilmek güzel. Senin gibi başlarda bulantım yokken biraz kilo aldım, şimdi 2 aydır yaklaşık 4 kilo verdim. Bolca dinlen, keyfine bak. Rabbim hepimizin hamişliğini hayırlısıyla tamamına erdirsin.

Kızlar buraya gelen arkadaşlardan doğum yapacakalr vardı ne oldu onlara? Hiç hayır haber yok...Merak ettim ben...Anam ben doğursam sağır sultan bile duyar:)))

canım neşecim..
Allah razı olsun ne güzel yazmışsın güzel arkadaşım..inan akıntı ve ıslaklık işine kafayı takmıştım yaa niye hep ıslak oluyorum diye..şimdi içim rahatladı 12 nisanda ilk defa doktora gidicez inşallah görebiliriz.görmeden içim şimdilik pek bir rahat değil..henüz çook minik neşe ablası..
ben senin tavsiyenle içtiğim hayıt ın da faydası olduğuna inanıyorum..aslında inanmak en önemlisi..
şimdi de tek dileğim sağ salim hepimizin sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almamız..

canım neşecim,
bir de pazartesi henüz bizim minik kurabiye çok küçük olduğu için alttan bakacak ve ağda yaptırmam lazım..
bir zararı olmaz dimi?

canım neşecim,
bir de pazartesi henüz bizim minik kurabiye çok küçük olduğu için alttan bakacak ve ağda yaptırmam lazım..
bir zararı olmaz dimi?

Hoşgeldin canım
Neşe ye yazmışsın ben cevaplayayım dedim.Bende 19 haftalık hamileyim ve hamilliğimden öncede sonrada hep ağda yaptırıyorum.Hiç bir zararı yok yaptırabilirsin.Temizliğine dikkat et o kadar.

kontrolumuz 14nisan bulantım azaldı dr azalacak demişti
soluna yatıyorsun değil mi neşe dr söyledi bana soluna yat dolaşım daha iyi olur dediiiii

teşekkürler nazocummm

Canım bir faydam olursa ne mutlu bana...Herşey zamanla olacak inşallah kalp atışlarını da duyacaksın, aklına hiç kötü şeyler getirme.

canım neşecim,
bir zararı olmaz dimi?

Canım istersen 1 hafta geciktir gidişini alttan baktırma. Benim de bakmışlardı, o sürdükleri jel zararlı olabiliyormuş. Ben de pişman olmuştum sonraki haftalar rahatça görünüyor zaten. Canım ağda konusunda herkes bişi diyor, özellikle bikini bölgesindeki sinir uçları çok fazla. Buradaki aşırı uyarılma bazen kasılmalara ve kötü şeylere neden olabilir diye okumuştum. Gene de sen bilirsin. ben de o bölgeye özellikle ağda olayını bıraktım haber aldıktan sonra, hiç sevmem ama jilet kullanıyorum. Ne olur ne olmaz diye. Dediğim gibi söylediklerinden 1 hafta sonra gene çağırıyorlar ve karından bakıyorlar ben de boşuna telaşlanmışım. Bazı arkadaşlar düşük yaşamış ve alttan bakmaya dayandıran da var bu kötü olayı, dr'lar zararı yok deseler de ben çok pimpirikliyimdir. Sonuçta her ultrosona girişimiz bile riskli. Umarım seni çok korkutmamışımdır. Karar senin...

kontrolumuz 14nisan bulantım azaldı dr azalacak demişti
soluna yatıyorsun değil mi neşe dr söyledi bana soluna yat dolaşım daha iyi olur dediiiii

Canım maşlalah benim bulantılar tam gaz devam. Hala yoğurt-süt yiyemiyorum. Bana dr sağ sol diye bişi demedi. Zaten akşamları eve varır varmaz soluğu lavaboda alıyorum, sonrasında çoğunlukla aç bitap yattığım yerde sızıp kalıyorum. Ne sağ ne sol, öylece kalıyorum..Sabah eşim 1 saat uğraşıyor uyandırmaya. Geberik vaziyetteyim. Lovelicim hayırlıısyla benim bulantılarım da bir geçse de bebişimi besleyebilsem. 6. haftamdan beri 4 kilo verdim. Çok üzülüyorum eyvahedigeldismile...

Sezenim senin takvimin neden yok? hadi yapalım mı?
yapalım neşecim benim
yazdıkların için de sağol canım..
o kadar endişeliyim ki..
şimdi de taktım acaba benim beta değerim düşük mü diye of bir pazartesi olsa da gitsek doktra bir görsem..ne zormuş ya..içim pır pır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…