Bende 30 yaşındayım, kısmetse temmuz annesı olucam ruya gibi.. RABBİM herkesın gonlune gore versın..
merhaba bende yeni katıldım aranıza 29 yaşındayım 7+4 haftalık hamişim Rabbim hepimizi bebeşlerine kavuştursun bir an önce:))
Bende 30 yaşındayım, kısmetse temmuz annesı olucam ruya gibi.. RABBİM herkesın gonlune gore versın..
merhaba arkadaşlar,
ben de aranıza geldim... 76 doğumluyum..dün öğrendim ki hamileyim...
henüz 14 günlük bir döllenme ama son adet tarihine göre 4 haftalık
aralık ayında muhtemel doğum tarihi gözüküyor..
Allahım hepimize sağ salim kavuşturmayı nasip etsin inşallah..
merhaba kizlar bende hayirlisi ile Allah nasip kismet ederse insallah, aralik annesi olacagim.SAT;4 MART YAS 32 ,.ilk bebegim olacak Allah nasip kismet ederse insallah....2 yildir istiyorduk, Allah'im nasip etti sonunda hala inanamiyorum.sukurler olsun Allah'im sana...ALLAH hepimize saglikli gebelikler ,saglikli gelisen bebekler ,hayirli evlatlar ve saglikli sihhatli bir sekilde bebeklerimizi kucaklarimiza almayi nasip kismet etsin insallah.Amin... Allah'im, isteyen herkese hayirlisiyla bu duyguyu yasamayi nasip etsin insallah.Amin..
sezenle labianca gelmişler hoşgelmişler
selam çıtır anneler,
size birşey sormak istiyorum;
hamile olduğumu öğrendiğimden beri hep ıslaklık hissi var hani adet oldum sanırsınız ya öyle..hani kötü kokulu falan bir akıntı yok çok şükür ama hep ıslak gibi normal mi? sizde de oldu mu? bir de 3 gün kabız oldum...
henüz pek bir belirtim yok bulantı falan sizin kaçıncı hafta başlamıştı?
canım neşecim,
bir de pazartesi henüz bizim minik kurabiye çok küçük olduğu için alttan bakacak ve ağda yaptırmam lazım..
bir zararı olmaz dimi?
teşekkürler nazocummmHoşgeldin canım
Neşe ye yazmışsın ben cevaplayayım dedim.Bende 19 haftalık hamileyim ve hamilliğimden öncede sonrada hep ağda yaptırıyorum.Hiç bir zararı yok yaptırabilirsin.Temizliğine dikkat et o kadar.
canım neşecim..
Allah razı olsun ne güzel yazmışsın güzel arkadaşım..inan akıntı ve ıslaklık işine kafayı takmıştım yaa niye hep ıslak oluyorum diye..şimdi içim rahatladı 12 nisanda ilk defa doktora gidicez inşallah görebiliriz.görmeden içim şimdilik pek bir rahat değil..henüz çook minik neşe ablası..
ben senin tavsiyenle içtiğim hayıt ın da faydası olduğuna inanıyorum..aslında inanmak en önemlisi..
şimdi de tek dileğim sağ salim hepimizin sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almamız..
canım neşecim,
bir de pazartesi henüz bizim minik kurabiye çok küçük olduğu için alttan bakacak ve ağda yaptırmam lazım..
bir zararı olmaz dimi?
kontrolumuz 14nisan bulantım azaldı dr azalacak demişti
soluna yatıyorsun değil mi neşe dr söyledi bana soluna yat dolaşım daha iyi olur dediiiii
yapalım neşecim benimSezenim senin takvimin neden yok? hadi yapalım mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?