• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30'lu Yaşlarda İlk Hamilelik Heyecanını Yaşayanlar

UğurZ canım onlar benim 30lu yaşalrda gebe kalmaya çalışanlar topiğimden canım arkadaşlarım. ınşallah çok yakın zamanda onların hayırlı güzel haberlerini de alıcaz.

Kızlar bulantılara iyi gelecek tavsiyeleriniz var mı? ışyerimdeyim ve felaket durumdayım:(( arkadaşalra da söylemiyorum henüz kalp atışlarını duymadan...

Kızlar bulantılara iyi gelecek tavsiyeleriniz var mı? İşyerimdeyim ve felaket durumdayım:(( arkadaşalra da söylemiyorum henüz kalp atışlarını duymadan...

hayırlı olsun bende 30lar ve ilk hamilelik durumundayım:) ama ben 38. haftadayım. ilk haftalarım berbat geçmişti bulantılarını ve yaşadıklarını anlıyorum. ben beyaz leblebi yemiştim tavsiye ederim hatta yataktan kalkmadan bir kaç tane ağzına atabilirsin. sodada iyi geliyor.mide bulantısından hüngür hüngür ağladığımı bilirim. 20. haftada geçmişti sanırm. Allah yardımcın olsun.

kızlar ben de haziran da inşallah bebeklerime kavuşacağım eylülde de 30uma giriyorum Allahım inşallah doğduğu günlerini sağlıcakla gösterir

hayırlı olsun bende 30lar ve ilk hamilelik durumundayım:) ama ben 38. haftadayım. ilk haftalarım berbat geçmişti bulantılarını ve yaşadıklarını anlıyorum. ben beyaz leblebi yemiştim tavsiye ederim hatta yataktan kalkmadan bir kaç tane ağzına atabilirsin. sodada iyi geliyor.mide bulantısından hüngür hüngür ağladığımı bilirim. 20. haftada geçmişti sanırm. Allah yardımcın olsun.

canım leblebinin çeşitleri var ama sanırım midem çok hassaslaştı, sürekli yanma ve ekşime yapıyor. Soda bana hiç iyi gelmedi, limon daha iyi sanırım. Çok saoalsın canımcım. 20. haftamıııııııııı kafamçokkarıştı, o kadar sürerse iğne ipliğe dönerim...Canım Allah kuzunu size bağışlasın...

kızlar ben de haziran da inşallah bebeklerime kavuşacağım eylülde de 30uma giriyorum Allahım inşallah doğduğu günlerini sağlıcakla gösterir

Maşallah az kalmış canım, ikizler sanırım. Allah sağlıkla kavuştursun...

Günaydın tatlı hamişlerrrrr

Herkesin günü sağlıklı, hayırlı, mutlu ve huzurlu geçsin. Bebişlerinizle konuşmayı ve onlara nazar duaları okumayı unutmayalım...Kızlar haftaya pazaretsi kalp atışlarını dinlemeye gidicez inşallah minikimizin, dua edin bize, elimiz boş dönmeyelim...

Günaydın tatlı hamişlerrrrr

Herkesin günü sağlıklı, hayırlı, mutlu ve huzurlu geçsin. Bebişlerinizle konuşmayı ve onlara nazar duaları okumayı unutmayalım...Kızlar haftaya pazaretsi kalp atışlarını dinlemeye gidicez inşallah minikimizin, dua edin bize, elimiz boş dönmeyelim...

Günaydın canım!!! Hadi bakalım!!! duy bebişinin kalp atışlarını..

canım leblebinin çeşitleri var ama sanırım midem çok hassaslaştı, sürekli yanma ve ekşime yapıyor. Soda bana hiç iyi gelmedi, limon daha iyi sanırım. Çok saoalsın canımcım. 20. haftamıııııııııı kafamçokkarıştı, o kadar sürerse iğne ipliğe dönerim...Canım Allah kuzunu size bağışlasın...

canım walla ben kilo vermiştim ve sürekli yatıyordum. beyaz leblebi bende çok işe yaramıştı. midemi bastırıyordu. limon mideni mahvetmesin. gerçi belki vücudunun limona ihtiyacı olabilir. mide bulantısının geçmesi herkese göre değişiklik gösterebilir. hamilelik döneminde herkes bişey söyler. sen kafana göre takıl:)

slm aradaşlar bende nisanda kısmese 31 olcam ve 2.istiyorum inşallah olur.

Günaydın kızlarrrr, bugün pıtpıtları duymaya gidicez 10.45'te inşallah...Ne olur bize dua edin kızlar...

inşallah sağlıkla alırsınız bebişlerinizi kucağınıza...
benim de 35 de Mucizem geldi 36 da anne oldum...
erken doğum oldu ama çok şükür sağlıklı oğlum....
Hayırlı gebelik ve doğum diliyorum herkese...

Günaydın kızlarrrr, bugün pıtpıtları duymaya gidicez 10.45'te inşallah...Ne olur bize dua edin kızlar...

canım çok sevindim..inşallah Rabbim kucağına almayı da nasip etsin.. senin yazılarını başka topiklerde de görüp okumuştum..sonunda rabbim sana küçük hediyesini vermiş ne büyük bi sevinç ya..bende 32 yaşımda hamile kaldım 33 yaşımda da kızımı kucağıma aldım..anne olmak için en güzel en verimli yaş bence :smiley-cool:

canım çok sevindim..inşallah Rabbim kucağına almayı da nasip etsin.. senin yazılarını başka topiklerde de görüp okumuştum..sonunda rabbim sana küçük hediyesini vermiş ne büyük bi sevinç ya..bende 32 yaşımda hamile kaldım 33 yaşımda da kızımı kucağıma aldım..anne olmak için en güzel en verimli yaş bence :smiley-cool:

amiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn...Maşallah canım darısı başımıza. Dün pıtpıtlarımızı duyduk kızlar. Akşam da tahlillerimizin bir kısmını aldık, sadece idrar yollarında iltihap varmış . Antibiyotik verdi. Prospektüse baktım plasentadan geçermiş ben de kullanmadım. Hayırlısı bakalım. Bu tokzoplazma testi sanırım perşembe günü alınacak. Çok şükür bu günleri de gördüm ya canım...

inşallah sağlıkla alırsınız bebişlerinizi kucağınıza...
benim de 35 de Mucizem geldi 36 da anne oldum...
erken doğum oldu ama çok şükür sağlıklı oğlum....
Hayırlı gebelik ve doğum diliyorum herkese...

Amin canım, Allah dileyen herkese versin hayırlısıyla...

inşallah çok güzel geçmiştir. Allah yardımcın olsun

Çok şükür şimdilik bir problem yok canım...

kalbim seninle ve miniğinleee

Saoalsın canım. Dr 19 Ekim dedi doğum tarihini. O tarihe göre girince bugün 9 haftamız bitiyor inşalalh. Bence daha geriden takip ediyoruz çünkü henüz çok küçük..Canım bazıları 2 dr'a gidiyormuş. Siz nasıl yapıyorsunuz kızlar? Acaba başka bir dr daha mı görünsek? Bu pıtpıtları yeniden duymak istiyorum:))

Canım hadi bakalım... İyi haberlerini bekliyorum...:Saruboceq:

Çok şükür pıtırcığın pıtpıtlarını duyduk canım. Darısı dileyen herkesin başına...

bende 29'umda hamile kaldım 30'da da doğurucam kısmetse. hep 30'u geçmeden anne olmak istemiştim nasip olcak inşşş..opuyorumnanaktan

nese gözünaydın!!! Kaç gündür sorun var sitede açamadım topiği bi türlü.. Seni merak ediyordum.. Çok sevindim canım.. tekrar gözünaydın canım!!hihoyyyt

Back