• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30'lu Yaşlarda İlk Hamilelik Heyecanını Yaşayanlar

slm arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza bende 31 yaşında dogum yaptım 3,5 aylık oglum var inş bebişlerinizi saglıklı kucagınıza alırsınız.

Kızlar iş yoğunluğundan ve bulantı ve kusamlardan pek giremiyorum, kusuruma bakmayın. Bulantı ve kusmlara bir tavsiyeniz varsa seve seve dinlerim...

meraba kızlar bende katıldım aranıza 30 yaşındayım ve 7 haftalık hamileyim

Canım hoşgeldin...Yaklaşık aynı zamanlarda anne oluca zinşalalh. Pıtpıtları duydun mu?

slm arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza bende 31 yaşında dogum yaptım 3,5 aylık oglum var inş bebişlerinizi saglıklı kucagınıza alırsınız.

Aminnnnnnnn Filizim, çok sevindim. İnşallah darısı başımıza..

bende 29 yaşında hamile kaldım.nisanda bebeğim doğacak haziranda 30 olacağım.

Maşallah az kalmış canım. Heyecan var mı? Hazırlıklar nasıl gidiyor?

nese gözünaydın!!! Kaç gündür sorun var sitede açamadım topiği bi türlü.. Seni merak ediyordum.. Çok sevindim canım.. tekrar gözünaydın canım!!hihoyyyt

Saoalsın canım benim. darısı isteyen herkese..İnşallah Allah hayırlısıyla tamamına erdirir.

bende 29'umda hamile kaldım 30'da da doğurucam kısmetse. hep 30'u geçmeden anne olmak istemiştim nasip olcak inşşş..opuyorumnanaktan

Maşallah canım. Doğum ne zaman inşallah?

Herkese mutlu sağlıklı bir gün diliyorum tatlı hamişleeeeerrr...
Kızlar bazıları çift doktora gidiyormuş, kararsız kaldım. Siz ne yapıyorsunuz bu konuda? Acaba 2 dr'a gidince de kafası bulanır mı insann?

Kızlar ben başka bir doktora daha gittim, iki dr da farklı tarihler verdi ama ikisinden de farklı şeyler öğrendim. Sanırım 2 ayrı yere gidicem şimdilik inşallah...

Eee benim 30luk çıtır hamişlerim nerde????Hamişlerin hepsi burayı unuttu mu ne? Kızlar doğumu yaklaşanlar vardı. Ne durumdalar? Bebişinizin cinsiyetini ne zaman öğrendiniz?

Bende 22+4 günlük hamileyim yaş 31 kısmetse oğlum olacak ben ilk 16 haftalıkken öğrendim cinsiyetini 19-20 ci haftalarda hareketlerini hissetmeye başlıyorsun eğer öğrenmek istedikleriniz varsa sorabilirsiniz...

Olmaz mı Cansam, neleri neleri merak ediyorum. Mesela bu bulantılar ne zaman bitecek? Bulantılar için neler yaptın?
Bu arada bebişini hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah.
Canım ya birşey daha sorucam. 2 Farklı doktora gittim ikisinin verdiği tarihler arasında 10-15 gün fark var. Şimdi bebişin boyuna göre verilen tarihi mi, SAT'a göre olanı mı baz alıcaz ?

Kızlar son bir soru daha, ormana döndüm. Sir ağdanın bir zararı olur mu? Hele o sonrasında sürülen yağın?

Selam kızlar 17 haftalık hamileyim yaşım 32.Bir an evvel oğlumu kucağıma almak istiyorum.

Kızlar son bir soru daha, ormana döndüm. Sir ağdanın bir zararı olur mu? Hele o sonrasında sürülen yağın?

Nesecim ben gidiyorum ağdaya herzamanki gibi... Hatta biraz daha sık gidiyorum.. Hormonal bişi sanırım... Zararı yok diye biliyorum.. Doktoruma sormadım ama öyle bişi de hiç duymadım... İlk üç ay için endişeleniyor olabilirsin tabii.. Bi araştıralım, soralım o zaman...

Olmaz mı Cansam, neleri neleri merak ediyorum. Mesela bu bulantılar ne zaman bitecek? Bulantılar için neler yaptın?
Bu arada bebişini hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah.
Canım ya birşey daha sorucam. 2 Farklı doktora gittim ikisinin verdiği tarihler arasında 10-15 gün fark var. Şimdi bebişin boyuna göre verilen tarihi mi, SAT'a göre olanı mı baz alıcaz ?

Canım tarih zamanla daha da netleşir... Şimdilik takma kafana... Şimdi ölçümler doğrudur... Geç döllenme, erken döllenme gibi şeyler var... Her zaman SAT tutmuyoo.. Ama sonunda SAT a yaklaşılıyoo... Benim öyle oldu. Geç döllenmeydi. SAT a yaklaştı şimdi...

Selam kızlar 17 haftalık hamileyim yaşım 32.Bir an evvel oğlumu kucağıma almak istiyorum.

Canım aramıza hoşgeldin. Maşallah oğluşun olacak demek, ismine karar verdiniz mi? Tedavi ile mi doğal mı oldu canım? Nazocum kaçıncı haftada öğrendin cinsiyeti?

Nesecim ben gidiyorum ağdaya herzamanki gibi... Hatta biraz daha sık gidiyorum.. Hormonal bişi sanırım... Zararı yok diye biliyorum.. Doktoruma sormadım ama öyle bişi de hiç duymadım... İlk üç ay için endişeleniyor olabilirsin tabii.. Bi araştıralım, soralım o zaman...

Canım ya didikledikçe herşey insanın başına geliyor ama elde değil işte. Kullandığım sabunlara kremlere kadar dikkat etmeye çalışıyorum da. Bir de şimdilerde cildim bir tuhaf sir ağda zarar verir mi bilmiyorum. Amannnnnnnn ben de biraz rahat olsam...Mağara hatunu modundan da sıkıldım, çoraplarımdan herkes onları görüyormuş gibi geliyor kaydirigubbakcemile3

Canım tarih zamanla daha da netleşir... Şimdilik takma kafana... Şimdi ölçümler doğrudur... Geç döllenme, erken döllenme gibi şeyler var... Her zaman SAT tutmuyoo.. Ama sonunda SAT a yaklaşılıyoo... Benim öyle oldu. Geç döllenmeydi. SAT a yaklaştı şimdi...

Amannnnnnnnnn dimi ya ha 2 hafta önce ha sonra. Sağlıklı olsun da. Maşallah bebişine iyi baktın annesi herhalde. Ben pek bişi yiyemiyorum henüz inşallah bulantılar geçer de yemeye başlarım. Hele yoğurt ve süte başladığım günleri dört gözle bekliyorum...

Amannnnnnnnnn dimi ya ha 2 hafta önce ha sonra. Sağlıklı olsun da. Maşallah bebişine iyi baktın annesi herhalde. Ben pek bişi yiyemiyorum henüz inşallah bulantılar geçer de yemeye başlarım. Hele yoğurt ve süte başladığım günleri dört gözle bekliyorum...

İlk kısım bitince bitecek bulantılar merak etme canım...
Biraz daha sabır sadece...

Ağda içinde şunu diyeyim, bacağında bi bölümde dene bi istersen, hassaslaştım diyorsan eğer, sonra tamamını yaparsın...

Hoşbulduk nesemese.13 haftalıkken belli oldu cinsiyeti.2,5 yıllık evliydim bebek düşünmemiştik önceleri karar verdiğimizdede bi sorun yaşamadık allahtan.Senin ne kadarlık bebişin

Canım dr birine göre 10. diğerine göre 11. haftanın içindeyiz. Yaklaşık olarak 10 gün farklı verdiler muhtemel doğum tarihini. Sağlıklı hayırlı olsun da. Geçen annem sordu cinsiyeti belli mi diye:) anca maaştan sonra gidebiliriz dr'a o zamanda 13. haftayı falan geçer herhald ehayırlısı olsun. Erkek yada kız farketmez sağlıklı olsun da..Nazocu yazdıysan unuttum seninkinin cinsiyeti neydi? ısim düşündünüz mü?

selam hanimlar bende 33yasindayim 12 yasinda bir kizim var simdide 7 haftalik hamileyim

Canım dr birine göre 10. diğerine göre 11. haftanın içindeyiz. Yaklaşık olarak 10 gün farklı verdiler muhtemel doğum tarihini. Sağlıklı hayırlı olsun da. Geçen annem sordu cinsiyeti belli mi diye:) anca maaştan sonra gidebiliriz dr'a o zamanda 13. haftayı falan geçer herhald ehayırlısı olsun. Erkek yada kız farketmez sağlıklı olsun da..Nazocu yazdıysan unuttum seninkinin cinsiyeti neydi? İsim düşündünüz mü?

Erkek canım.İsim olarak şimdilik KUZEY de karar kıldık ama yeni isimlerde araştırıyorum bakalım.Hayırlısıyla sağlıkla bebişimi kucağıma alayımda gerisi kolay.Allah seninde gönlüne göre verir inşallah

Back