Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
meraba kızlar bende katıldım aranıza 30 yaşındayım ve 7 haftalık hamileyim
slm arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza bende 31 yaşında dogum yaptım 3,5 aylık oglum var inş bebişlerinizi saglıklı kucagınıza alırsınız.
bende 29 yaşında hamile kaldım.nisanda bebeğim doğacak haziranda 30 olacağım.
nese gözünaydın!!! Kaç gündür sorun var sitede açamadım topiği bi türlü.. Seni merak ediyordum.. Çok sevindim canım.. tekrar gözünaydın canım!!hihoyyyt
bende 29'umda hamile kaldım 30'da da doğurucam kısmetse. hep 30'u geçmeden anne olmak istemiştim nasip olcak inşşş..opuyorumnanaktan
Kızlar son bir soru daha, ormana döndüm. Sir ağdanın bir zararı olur mu? Hele o sonrasında sürülen yağın?
Olmaz mı Cansam, neleri neleri merak ediyorum. Mesela bu bulantılar ne zaman bitecek? Bulantılar için neler yaptın?
Bu arada bebişini hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah.
Canım ya birşey daha sorucam. 2 Farklı doktora gittim ikisinin verdiği tarihler arasında 10-15 gün fark var. Şimdi bebişin boyuna göre verilen tarihi mi, SAT'a göre olanı mı baz alıcaz ?
Selam kızlar 17 haftalık hamileyim yaşım 32.Bir an evvel oğlumu kucağıma almak istiyorum.
Nesecim ben gidiyorum ağdaya herzamanki gibi... Hatta biraz daha sık gidiyorum.. Hormonal bişi sanırım... Zararı yok diye biliyorum.. Doktoruma sormadım ama öyle bişi de hiç duymadım... İlk üç ay için endişeleniyor olabilirsin tabii.. Bi araştıralım, soralım o zaman...
Canım tarih zamanla daha da netleşir... Şimdilik takma kafana... Şimdi ölçümler doğrudur... Geç döllenme, erken döllenme gibi şeyler var... Her zaman SAT tutmuyoo.. Ama sonunda SAT a yaklaşılıyoo... Benim öyle oldu. Geç döllenmeydi. SAT a yaklaştı şimdi...
Amannnnnnnnnn dimi ya ha 2 hafta önce ha sonra. Sağlıklı olsun da. Maşallah bebişine iyi baktın annesi herhalde. Ben pek bişi yiyemiyorum henüz inşallah bulantılar geçer de yemeye başlarım. Hele yoğurt ve süte başladığım günleri dört gözle bekliyorum...
selam hanimlar bende 33yasindayim 12 yasinda bir kizim var simdide 7 haftalik hamileyim
Canım dr birine göre 10. diğerine göre 11. haftanın içindeyiz. Yaklaşık olarak 10 gün farklı verdiler muhtemel doğum tarihini. Sağlıklı hayırlı olsun da. Geçen annem sordu cinsiyeti belli mi diye:) anca maaştan sonra gidebiliriz dr'a o zamanda 13. haftayı falan geçer herhald ehayırlısı olsun. Erkek yada kız farketmez sağlıklı olsun da..Nazocu yazdıysan unuttum seninkinin cinsiyeti neydi? İsim düşündünüz mü?