• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30'lu Yaşlarda İlk Hamilelik Heyecanını Yaşayanlar

Az önce yazmayı unutmuşum, herkese hayırlı cumalar kızlar..
Rabbim hepimize hayırlı hamilelikler ve doğumlar versin. Anne olmak isteyen tüm arkadaşlara hayırlısıyla bebişlerini göndersin Mevlam. Doğum yapanlara da hayırlı anne olmayı nasip etsin.

ınşallah bu değerli zamanlarımızda yaptığımız dualarımız kabul olur.
Kızlar içinizde bulantıları akşamları artan var mı? Lovelim senin de benim gibiydi yanlış hatırlamıyorsam, hala akşamları devam ediyor mu?

benimde ilk zamanlarda hiç sabah bulantım olmamıştı hep akşam oluyordu 20 haftaya gircez hala öyle bazen akşam bulantım oluyor

Maşallah Mylinecim, inşallah hayırlısıyla hamişliğin devam eder. Ben de bir terslik mi var diye üzülmüştüm. Normalse iyi..Aslında bir taraftan avantaj benim için, işyerinde rahatım, evde yatıyorum akşamları...Sabah hafif atlatılabiliyor ve daha kimseye söylemiyorum hamiş olduğumu..
Allah bugünümüzü aratmasın...

Kızlar çok yorgun hissediyorum kendimi ama sabah 8 akşam 5 işteyim, eve gidince de yemek ye, yıka derken hiç dinlenemiyorum. Bebişe bu koşuşturmacanın zararı var mıdır? Hiç dinlenecek vaktim yok. Siz ne durumdasınız? Vitamin yüklemesi yapmak da istemiyorum. Zaten kiloluyum iyice kilo alıcam diye korkuyorum. Bir tek fallibol alıyorum folik asit takviyesi. Bu yorgunluğun üstesinden nasıl gelicez? Daha bir sürü ödev var yetişecek...Şöyle cıvıl cıvıl bir anne olmak istiyorum hayırlısıyla...

Gayet normal bu yorgunluk hali:) Merak edilecek birşey yok...
Hamileliğin başlarında olacak doğal bir durum.. Bne sürekli uyumak istemiştim... İşten eve gelip uyuyordum, sonra kalkıp yemek yiyip tekrar yatıyordum :) İlk üç ay bittikten sonra enerjin geri gelecek... hamileliğin en güze zamanları... Bulantılar falan da bitecek... Keyfini çıkartacaksın o zaman bebişinin... Şimdilik biraz sabretmen gerekiyor tabi :CüvCüv:

Nesemese!
Buarada yazmayı unuttum demin. Virüsle başetmek zor oluyoo tabi ama yapacak birşey yok... Atak yaptığı zamanlarda inanılmaz canım yanıyoo, yürümek falan zorlaşıyoo ama çoğu gitti azı kaldı... Bir şekilde hallediyorm yani.. İştah problemim yok... Haziran anneleri topiğinin en kocaman göbüşüyüm ben düşün, en çok da kilo alanı tabii... 15 inde güzel haberler alırız umarım...

Gayet normal bu yorgunluk hali:) Merak edilecek birşey yok...
Hamileliğin başlarında olacak doğal bir durum.. Bne sürekli uyumak istemiştim... İşten eve gelip uyuyordum, sonra kalkıp yemek yiyip tekrar yatıyordum :) İlk üç ay bittikten sonra enerjin geri gelecek... hamileliğin en güze zamanları... Bulantılar falan da bitecek... Keyfini çıkartacaksın o zaman bebişinin... Şimdilik biraz sabretmen gerekiyor tabi :CüvCüv:

Celineee canım içimi serinlettin Allah razı olsun. Bitecek ehpsi çok güzel günelr bizi bekliyor inşallah...Sabrederim ben teyzesi, ne çok bekledim kuzucuğumu ben..Çok şükür bu günlerime...Hepsine razıyım...

Nesemese!
Buarada yazmayı unuttum demin. Virüsle başetmek zor oluyoo tabi ama yapacak birşey yok... Atak yaptığı zamanlarda inanılmaz canım yanıyoo, yürümek falan zorlaşıyoo ama çoğu gitti azı kaldı... Bir şekilde hallediyorm yani.. İştah problemim yok... Haziran anneleri topiğinin en kocaman göbüşüyüm ben düşün, en çok da kilo alanı tabii... 15 inde güzel haberler alırız umarım...

Kıyamam ya, geçmişler olsun bitanem. Göbişi de kafana takma, ebnim de normalde bile göbişim vardı senin kadar olunca kimbilir nasıl olurum kaydirigubbakcemile3..Sen de sabret canım 3 ay sonra bebişin kucağında olacak inşallah, o göbiş de emzirince kaybolacak..Tedavini de olacaksın o zaman. Alalh acil şifalar versin canım...

Canım çok teşekkürler. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün. Canım sen de hamiş misin?

yok canım ben yeni dogum yaptım ..ikinci kızımı dünyaya getirdim..size iyi temenninde bulunmak için girmiştim.inşallah sorunsuz olarak kucagınıza alırsınız yavrularınızı.bende sizlerle yaşıt sayılırım.agustosta 30 olacagım...

canım yeni topik hayırlı olsun
ben de 32 yaşımdayım 7 haftalık hamişim

ya ben seni biliyorum.sen bi ara şubat anneliri topigindeydin sonra bebegini kaybetmiştin yahlış biliyorsak kusura bakma.çünkü bende şubat annesindeydim.hatırlıyorum seni.sende beni hatırladınmı canım..
hamile olmana çook sevindim allah tamamına erdinsin hepinizin evlatlarını...

Papatyam desteğin için çok teşekkür ediyoruz. Maşallah ne güzel daha 30 olmadan 2 çocuk annesi olmuşsun bile. Allah yavrularına bağışlasın..Kuzucuklarını öp bizim için. Alalh acılarını göstermesin. ınşallah biz de o günleri görürüz hayırlısıyla, sağlıkla...

Papatyam desteğin için çok teşekkür ediyoruz. Maşallah ne güzel daha 30 olmadan 2 çocuk annesi olmuşsun bile. Allah yavrularına bağışlasın..Kuzucuklarını öp bizim için. Alalh acılarını göstermesin. İnşallah biz de o günleri görürüz hayırlısıyla, sağlıkla...

çok teşekkür ederim.rabbim sizlerede saglıklı sıhatli hamilelik geçirip evlatlarınızı zamanında kavuşursunuz inşallah.bizde kuzenimizi evlendirdek yeni 31 yaşında bir lıyda çocuk yapmayacagım diyo.32 de başladın anneligin en iyi anlaşılan yaşlardır diyo.belkide haklı.artık sizler test edersiniz...dogrumu yanlışmı...

bende 33 yaşındayım 9 yaşında bir kızım var ve ikinciye hamileyim sanırım 5 haftalık sanki çok geç kalmışım gibi geliyor bana

Mrblar. Ben 34 yaşındayım. Evleneli 1 yıl 1 ay oldu daha. İkimiz de hemen çocuk istediğimiz için hiç korunmadık ve şu an 38 haftalık hamileyim. 1 hafta 10 güne kadar bir kızım olacak Allah nasip ederse. Biyolojik saati alarm vermek lafı gerçekten çok doğru. Benim saat alarm vereli zaten yıllar olmuştu:) Çok ara vermeden ikinciyi de istiyorum. Yüce rabbim isteyen dileyen herkese evlat sevgisini tattırsın inşallah. Daha genç yaşlarda bebek bakmak daha kolay olur heralde enerjin hiç bitmez. Bizim yaşlarımızda zorlaşıyor haliyle ama olsun. Ben hiç şikayetçi değilim şu an. Bakalım doğduktan sonra nasıl olacak? Onunla birlikte biz de gençleşiriz artık:) 30 lu yaşlar çocuk için hiç de geç değil bence. Ben bile bu yaşta ikinciyi hatta üçüncüyü düşünebiliyorum:) 40 a kadar yolu var:)

Maşallah Mylinecim, inşallah hayırlısıyla hamişliğin devam eder. Ben de bir terslik mi var diye üzülmüştüm. Normalse iyi..Aslında bir taraftan avantaj benim için, işyerinde rahatım, evde yatıyorum akşamları...Sabah hafif atlatılabiliyor ve daha kimseye söylemiyorum hamiş olduğumu..
Allah bugünümüzü aratmasın...

inşallah diyelim hepimiz için :) ama iki defa gece bulantı ve sırt ağrısı ile uyanmıştım doktoruma söyledim bir daha ki sefere mutlaka beni ara demişti önemli bişey olabilir diye sanırım. evet büyük avantaj sabah bulantısınını olmamamsı çalışanlar için. bende söyleyememiştim başlarda işyerime ama sonra kendime fazala stres yapmaya başlayınca söyledim herkes çok sevindi özellikle patronum haliyle bende rahatladım. bence bu akşam bulantısının sebebi uzun süre aç kalmak öyle yemeğinden sonra 7,30 -8,00 e kadar mideye bişiy girmiyor ben ona bağlamıştım.

amin inşallah kolay bir hamilelik ve doğum geçiririiz.:1hug:

40?

biz diğer topikte 55 sınırı koyduk kendimize. gebe kalamayanlar olarak:dance::dance:

kız delisin valla çok güldüm Allahım da seni güldürsün :roflol::roflol::roflol:

canım benim Allah gönlündekilerin hepsini çabuk çabuk versin inşallah...

amin masalcım. gülelim artık di mi..
baskalarına hep uzaktan uzaktan mı bakıcaz.. vitrin misali

çok sıkıldım ben artık çookk..

gerçi allah bugünlerimizi aratmasın..

böyle konusuyorum sonra da isyan mı ediyorum sükürsüzlük mü ediyorum ya basıma daha kötüsü gelirse die de yusuf yusuf oluyorum..
töbe yarabbi

sabır sabır sabır

SLM arkadaşlar bende 10 aylık evliyim ve 32 yaş olarak inş. eylülde meleğimi kucağıma alacağım hayırlısıyla rabbim tüm isteyenlere nasip etsin

Mrblar. Ben 34 yaşındayım. Evleneli 1 yıl 1 ay oldu daha. İkimiz de hemen çocuk istediğimiz için hiç korunmadık ve şu an 38 haftalık hamileyim. 1 hafta 10 güne kadar bir kızım olacak Allah nasip ederse. Biyolojik saati alarm vermek lafı gerçekten çok doğru. Benim saat alarm vereli zaten yıllar olmuştu:) Çok ara vermeden ikinciyi de istiyorum. Yüce rabbim isteyen dileyen herkese evlat sevgisini tattırsın inşallah. Daha genç yaşlarda bebek bakmak daha kolay olur heralde enerjin hiç bitmez. Bizim yaşlarımızda zorlaşıyor haliyle ama olsun. Ben hiç şikayetçi değilim şu an. Bakalım doğduktan sonra nasıl olacak? Onunla birlikte biz de gençleşiriz artık:) 30 lu yaşlar çocuk için hiç de geç değil bence. Ben bile bu yaşta ikinciyi hatta üçüncüyü düşünebiliyorum:) 40 a kadar yolu var:)

Maşallah canım ya Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...Olmayanlara da dua etmişsin amiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn diyorum. Canım hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah...

inşallah diyelim hepimiz için :) ama iki defa gece bulantı ve sırt ağrısı ile uyanmıştım doktoruma söyledim bir daha ki sefere mutlaka beni ara demişti önemli bişey olabilir diye sanırım. evet büyük avantaj sabah bulantısınını olmamamsı çalışanlar için. bende söyleyememiştim başlarda işyerime ama sonra kendime fazala stres yapmaya başlayınca söyledim herkes çok sevindi özellikle patronum haliyle bende rahatladım. bence bu akşam bulantısının sebebi uzun süre aç kalmak öyle yemeğinden sonra 7,30 -8,00 e kadar mideye bişiy girmiyor ben ona bağlamıştım.

amin inşallah kolay bir hamilelik ve doğum geçiririiz.:1hug:

inşallah canım ya..Bunları yazdıktan sonra bu ahftasonunu yatakta geçirdim hala da başdönmesi, bulantı ve kusmayla boğuşuyorum.Bu gün işe gidemedim. Eşim gelebilirse dr gidicez çok kötü durumdayım, hiçbirşey yiyemiyorum Mylinecim ve grip de üstüne tuz biber oldu. Arada meyve yiyebiliyorum sadece o da fazla tutmuyor. Hayırlısıyla şu dönemi bir atlatabilsek. Haftaya pazartesi pıtpıtları duymaya gidicez inşalalh herşey yolundadır ben bu hastalık hallerine de razıyım..yeterki minişlerimiz iyi olsunlar..

Masalım Allah hepimizin gönlündekini hayırlısıyla versin inşallah Burada sizi görmek beni çok mutlu etti inşallah szin bulantı kuaam haberlerinizi de okuyacağız burada:))

amin masalcım. gülelim artık di mi..
baskalarına hep uzaktan uzaktan mı bakıcaz.. vitrin misali

çok sıkıldım ben artık çookk..

gerçi allah bugünlerimizi aratmasın..

böyle konusuyorum sonra da isyan mı ediyorum sükürsüzlük mü ediyorum ya basıma daha kötüsü gelirse die de yusuf yusuf oluyorum..
töbe yarabbi

sabır sabır sabır

Tentation inşallah bu günlerini tamamen unutturacak bir yaramaz yolda..

SLM arkadaşlar bende 10 aylık evliyim ve 32 yaş olarak inş. eylülde meleğimi kucağıma alacağım hayırlısıyla rabbim tüm isteyenlere nasip etsin

canım Allah hayırlıısyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

çok teşekkür ederim.rabbim sizlerede saglıklı sıhatli hamilelik geçirip evlatlarınızı zamanında kavuşursunuz inşallah.bizde kuzenimizi evlendirdek yeni 31 yaşında bir lıyda çocuk yapmayacagım diyo.32 de başladın anneligin en iyi anlaşılan yaşlardır diyo.belkide haklı.artık sizler test edersiniz...dogrumu yanlışmı...

Aminnnnnnn canım. ben 34 yaşımdayım bilmiyorum 31-32 pek farketmez sanırım..

bende 33 yaşındayım 9 yaşında bir kızım var ve ikinciye hamileyim sanırım 5 haftalık sanki çok geç kalmışım gibi geliyor bana

Canım Allah sağlıklı ahyırlı bir hamişlik süreci versin. Keseyi gördünüz mü?

Nesem Canım ne oldu yaa... Hasta mı oldun sen...
Bulantılar falan çok kötü hissettiriyordur kendini sanırım... Benim öyle çok birşeyim olmadı o yüzden çok anlayamıyorum...
Biraz daha sabır, hepsi bitecek...
Doktora gidebiliyorsan eğer gitsen iyi olur tabi... Bi şekilde yardımcı olacaktır mutlaka.
Tekrar geçmiş olsun canım...

40?

biz diğer topikte 55 sınırı koyduk kendimize. gebe kalamayanlar olarak:dance::dance:

:)))) 55 de olur tabi ki neden olmasın. Anladığım kadarıyla hamile kalmak için uğraşıyorsunuz. İnşallah Allah isteyen herkese evlat versin. Menapoza kadar denemeye devam tabi ki.

Back