Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasıl bir takvim mi? nasıl oluyor ki?Sezenim aynı aşamalardan hepimiz sırayla geçtik hiç merak etme:)) hepsi normal. Sadece sakince dua et. Canım son adet tarihin ne ve nasıl bir takvim istersin?
canımmm lovelim benimmmrahat ol sezenim yükselir sen iyi ol
ben alttan baktırdım hem keseyi görmek için kalp atışıiçinçok şükür bişey olmadı
ben epilasyon aleti kullanıyorum bikini bölgesine ama bastırmada aşağyı jiletle alıyorum zaten ağda sevmemmm kendim de zor yapardım güzellik salonlarına giderdim bekarken
canımmm Neşecim..Canım gaz, şişkinlik, kabız normal bunlar hepsi geçecek inşallah...Canım insan çok meraklı oluyor ama erken gidince moralin bozulmasın bazen göremeyebiliyorlar ve insanın morali boşu boşuna altüst oluyor. ınşallah hayırlı haberlerle dönersin, göremezlerse de endişelenme...
canım neşecim nerelerdesin?Sezen takvimin de çok güzel olmuş maşallah, o yaptığın sitede hamilelik haftalarıyla ilgili detaylı bilgiler de var, ıngilizcen iyi ise anlayabilirsin. Çok güzel ya maşallah hamişlerimize...