• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30'lu Yaşlarda İlk Hamilelik Heyecanını Yaşayanlar

Sezenim aynı aşamalardan hepimiz sırayla geçtik hiç merak etme:)) hepsi normal. Sadece sakince dua et. Canım son adet tarihin ne ve nasıl bir takvim istersin?

Sezenim aynı aşamalardan hepimiz sırayla geçtik hiç merak etme:)) hepsi normal. Sadece sakince dua et. Canım son adet tarihin ne ve nasıl bir takvim istersin?
nasıl bir takvim mi? nasıl oluyor ki?
sana bırakayım canım ya da nerden yapılıyor sen söyle
son adet tarihim 2 mart

rahat ol sezenim yükselir sen iyi ol
ben alttan baktırdım hem keseyi görmek için kalp atışıiçinçok şükür bişey olmadı
ben epilasyon aleti kullanıyorum bikini bölgesine ama bastırmada aşağyı jiletle alıyorum zaten ağda sevmemmm kendim de zor yapardım güzellik salonlarına giderdim bekarken

rahat ol sezenim yükselir sen iyi ol
ben alttan baktırdım hem keseyi görmek için kalp atışıiçinçok şükür bişey olmadı
ben epilasyon aleti kullanıyorum bikini bölgesine ama bastırmada aşağyı jiletle alıyorum zaten ağda sevmemmm kendim de zor yapardım güzellik salonlarına giderdim bekarken
canımmm lovelim benimmm

Günaydın tatlı hamişler. Bugün derslerim yoğun uğrayamazam da aklımdaısnız Hepinizi öpüyorum. Hayırlı cumalar....Sezenim takvim yapamamışsın sanırım. Takıldığın yeri sor canım. Lovelim cinsiyeti belli oldu mu senin fıstığın?

günaydın canım neşem ya bakamadım henüz verdiğin linklere..hafta sonu yapıcam inşallah

arkadaşlar bende çok gaz oluyor normal mi acaba bir de biraz karın ağrım var az yani..

bir de 12 nisanda gidecektim ya doktora dayanamadım yarın öğlene randevu aldım

yarın size haber veririm mutlaka..

Canım gaz, şişkinlik, kabız normal bunlar hepsi geçecek inşallah...Canım insan çok meraklı oluyor ama erken gidince moralin bozulmasın bazen göremeyebiliyorlar ve insanın morali boşu boşuna altüst oluyor. ınşallah hayırlı haberlerle dönersin, göremezlerse de endişelenme...

Canım gaz, şişkinlik, kabız normal bunlar hepsi geçecek inşallah...Canım insan çok meraklı oluyor ama erken gidince moralin bozulmasın bazen göremeyebiliyorlar ve insanın morali boşu boşuna altüst oluyor. ınşallah hayırlı haberlerle dönersin, göremezlerse de endişelenme...
canımmm Neşecim..
hayırlısı arkadaşım..bakalım yarın olsun da bir ne olacak hemen size anlatıcam inşallah..

endişelerim çook.

geçen bir arkadaşımla konuştuk onun da bir oğlu var dedim endişeleniyorum dedi ki:

ben doktora ilk kontrollere gittiğimde sorardım eminmisiniz? herşey yolunda mı? sanki ters bişeyler var gibi endişeleniyorum?

doktor da dedi ki dedi: tebrikler işte şimdi anne oldun...

yani dedi o duygu içine girdi ya bir daha sanma ki çıkacak nefes aldııın sürece o duygu seninle olacak..anne olmak böyle bişey iste..

Arkadaşın doğru demiş canım. Hayırlıısyla hepsi geçecek. Bir bulantıların başalsın sen o zaman göreceksin ahmişlik nasıl oluyormuş? Kızlar benim dersim var akşama kadar, herkese mutlu haftasonalrı diliyorum şimdiden...Öpüyorum. sezenim hayırlı güzel ahberlerle dön inşallah...

yok canım çarşamba kontrolümüz var içim içime sığmıyor gün geçmiyor zaman durdu sanki cinsiyetini merak etmiyorum valla yeterki sağlıklı hayırlı eli ayağı düzgün olsun

canım arkadaşlarım nerelerdesiniz topiğe uğramaz oldunuz ben hamiş değilken burası hareketliydi ben geldim sustu:-(

Günaydın tatlı hamişlerrrrr, Sezenim nasılsın? Pıtpıtları duymaya ne zaman gideceksin? Loveli dünkü dr kontrolün nasıl geçti? Diğer hamişler nasılsınız? Doğum yapan var mı? Neler yapıyorsunuz???
Kızlar biz yoğun bir iş dönemindeyiz, uğaraymazsak kusurumuza bakmayın. Kızlar diğer topik aldı başını gidiyor, takip edemiyorum. Yazdıysanız bulamam herhalde. Buraya yazarsanız sevinirim. Herkesi ve bebişini kocaman öpüyorum...

Sezen takvimin de çok güzel olmuş maşallah, o yaptığın sitede hamilelik haftalarıyla ilgili detaylı bilgiler de var, ıngilizcen iyi ise anlayabilirsin. Çok güzel ya maşallah hamişlerimize...

Sezen takvimin de çok güzel olmuş maşallah, o yaptığın sitede hamilelik haftalarıyla ilgili detaylı bilgiler de var, ıngilizcen iyi ise anlayabilirsin. Çok güzel ya maşallah hamişlerimize...
canım neşecim nerelerdesin?
özlettin..
dün çok korktum ilk defa kahverengi gibi yani kahverengi değil koyu sarı gibi bir leke geldi nasıl ağladım korktum anlatamam..yarın nasılsa hastaneye gidicem doktoruma tahliller için soracağım..
hep diken üstündeyim..Allahım kimseyi evlat acısı ile sınama amin.

Amin Sezenim hiç korkma, o normal, arada olur o. Canını sıkma sen, sakin ol. Dr gidince cebini iste. Acil bişi olursa ara sor. Canım ben çıkmalıyım. Hepinizi çok öpüyorum...

Sezencim akıntın devam ediyor mu? Loveli Dr neler dedi? Burada da paylaşabilir misin? Diğer topikte bulmam imkansız, maşallah kızlar epey ilerletmişler sayfaları. Benim de haftasonu bir sürü yetiştirmem gereken dersim var:(( kızlar burada bir üçümüz mü kaldık? Diğerleri nerde? Küstürdük mü yoksa:((

bişey demediii dese hemen derim güzelim ikili test yapmadı enseyi ölçtü direk üçlü test dedi

Canım üçlü test ne zaman yapılıyor? Benimki de enseyi ölçmüştü son gitğimizde ve 2li test falan dememişti. Acaba normal olunca istenmiyor mu ki? Bebişin nasıldı? Kımıldıyor muydu? Cinsiyeti ile ilgili bişi dedi mi dr? Bir sonraki randevun ne zaman? Ay ne çok soru sordum:)) Canım bebişe minik bişler almaya başladın mı? Mobilya falan bakıyor musun? Ay çok hoş birşey ya bunları konuşabiliyor olmamız bile maşallah..Bir de bebişi ne zaman hissetmeye başlayacağız biliyor musun?

bana 16 haftada gel yapalım dedi ense omurga normal sınırlardaysa gerek görmüyorlar direk üçlü yapıyorlar benim dr riskli gebelik uzmanı bu işte adananın en iyisi o yüzden gerek görmüyorsa sorun yok demek sen de de sorun yokki gerek görmemiş rahat ol
evet kımıldıyordu çikolata ye giderken dr bi de su iç bol bol kımırdanmasına yardım ediyor bilgin olsun
sormadım canım o da bana bana şimdi cinsiyeti ne sorma dedi en baştan ben de sağlıklı olsun cinsiyet önemli değil dedim valla
almadım neşem ya 8.aydan önce almayacağım o yüzden bakmıyorum valla
almayacağım mobilya kiracıyım evde kendi evim olmadan oda almak istemiyorum kiralarda sürünmesin eşyaları bir yatak bir şifoniyer alırım sadece
çok güzel neşe nerden nereye değil mi çok şükür bugünümüze
16-17.haftalarda başlar yavaşça dedi akadaş o 17.haftada çok hafif hissediyorum dedi

Lovelicim tüm sorularımı ne güzel cevaplamışsın, teşekkür ediyorum. Çok şükür bugünlerimize. Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla versin inşallah. Eşya konusunda beni de annem ve arkadaşlar gaza getirdiler. Birkaç parça minik kıyafet aldım ben de, alınca da kendimi ilk defa hamiş gibi hissettim çok hoş bir duygu bence yaşamalısın. Neyden korkup kaçınırsak o başımıza geliyor, bu yüzden rahat olmaya çalışmalıyız. Mobilya falan almak için daha çok erken ama bakmak bile çok zevkli. Şu sepet beşikler var ya onlarpek bir moda galiba, çok kullanışlı değil ama hoş görünüyor. ınşallah o günleri de görücez hayırlısıyla...
Çatlak için bişiler sürmeye başladın mı? Benim dr'um yeni doğum yaptı kendisi. Ona sordum badem yağı gibi yağlar asidikmiş cildi daha da kuruturmuş. Kakao yağı sürebilirsin dedi..Sen neler yapıyorsun?

Back